دوستان برای لذت بیشتر از گوشیتون از همه قابلیت هاش استفاده کنین!
مثلا همین قابلیت ادیت عکس ها مثله یک مینی فتوشاپ بسیار کاربردی هست ازش لذت ببرید!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
دوستان برای لذت بیشتر از گوشیتون از همه قابلیت هاش استفاده کنین!
مثلا همین قابلیت ادیت عکس ها مثله یک مینی فتوشاپ بسیار کاربردی هست ازش لذت ببرید!
این مشکل alarm low battrey نمیشه حل کرد،دیگه داره اعصابم خورد میشه تا به آخراش میرسه همش alarm میزنه رو silent ام که بزاری دیگه بدتر ویبره ای که میزنه من که هیچی همسایه بغلی روهم از خواب بیدار میکنه
نه نمیشه. جزو قابلیتهاشه دیگه! نمیشه غیرفعال کرد!
برنامه های این گوشی به اندروید میرسه یا نه
تعدادش نه....ولی کیفیت بازیهایش در سطح اندروید و شاید بالاتر...
دوستدار شما یاشار
سلام به همه سامسونگی ها !
من خودم از او نوکیایی ها تعصبی هستم ولی حقیقتا از این گوشی خوشم اومده .
ازتون خواهش میکنم کاملا غیر متعصبانه به این سوالات من پاسخ بدین چون برام خیلی مهمه ، ممنون میشم :
1 - عیب های مشخص شده این گوشی چیه ؟ اونایی که خودتون هم تجربه کردین ؟
2 - سیستم عامل گوشی رو تضمین میکنین ؟ صعود میکنه یا نزول ؟
3 - اگه من بخوام این گوشی رو بخرم ، آیا گوشی دیگه ای هست که بهم پیشنهاد بدین به جای این بخرم ؟
4 - ویو 1 بخرم یا 2 ؟ چرا ؟
بسیار ممنون
میشه دوربین این گوشی را با vivaz مقایسه کنید
دوستان این مشکل من حل نشد که نشد
همونطور که گفتم وقتی با گوشی samsung apps رو باز میکنم میگه اپدیت جدید اومده منم گذاشتم اپدیت شد از اون به بعد هروقت samsung apps رو باز میکنم بازم میگه باید اپدیت کنی و تا الان هزار دفعه زدم اپدیت کنه ولی به غیر از دفعه اول که اپدیت شد دفعات بعد فقط wating میده و اپدیت نمیشه.
تو چن تا فروم خارجی هم این مشکل رو دیدم .
به نظر شما مشکل از چیه....!!!!؟؟؟؟؟؟![]()
پاسخ داده شد...
سلام دوستان. بلند گوی گوشی من از کار افتاده! یعنی صدای زنگ و آلارم هاش مثل قبل بلنده، ولی وقتی موزیک میخام پخش کنم صدای خیلی ضعیفی به گوشی میرسه! چیکارش کنم؟ یعنی مشکل سخت افزاریه؟(فکر نکنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)