برای من نداره
برای من نداره
وحید این فایل کیت سرورتو برای من بفرست تا این بخش و بخش سرعت بازیو به کیت سرورت اضافه کنم :
سلام حسین جان من اومدم میای یاهو مشکل منم حل بشه من آن هستم
برای من با برای تو فرق داره عیب نداره؟ کیت سرور من توی خود بازی ریخته شده![]()
حالا جدای از اینها میشه یه برنامه معرفی کنید که بشه عکسو اندازشو تغییر داد. به درد مسابقات هم میخوره چون آمار بازی رو باید بذاریم . اگه میشه یه لیست چند برنامه بدین که خیلی خوب باشن چون من یه چند تا دی وی دی برنامه دارم که از اون میرم پیداشون می کنم.
جدول بازیهای هفته اولیوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر --------------------------------------- چلسی
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم ----------------------------------------- آرسنال
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
با برنامه paint ویندوز راحت میشه اینکار رو کرد .
نه عیب نداره اون فایلو بفرست . علاوه بر این بگو نسخه کیت سرورت چنده .
سلام حسین جان من بازی رو رو یه بار unistall کردم.درست نشد.ولی هنوز فولد کونامی رو از اتو my document پاک نکرده بودم که خود بازی یه دونه جدید بسازه مجبور شدم دوباره unistall کنم. بعد که این کار انجام شد رفتم داخل بازی دیدم که لباس تیم ها به حالت اولیه ی خودش در اومده بود فهمیدم که ایراد از اون فایل های فولدر تو بازی بوده.به این ترتیب رفتم کیت سرور جدیده رو نصب کردم.بعد فایل exe بازی رو هم شناخت.حالا یه مشکلی دارم با این کیت سرور جدیده.اونم اینه که هیچ تغییری رو اعمال نمی کنه.یعنی من اون کیت های پچ قبلی رو نگه داشتم وارد کردم تو این فولدر:
G:\game\pes\kitserver\example-root1\img
ولی هیچ تغییری نکرد.و به همون حالت دیفالت موند.البته من فکر کردم ایراد از کیت ها باشه ولی دیدم مشخصات config رو هم که عوض می کنی هیچ اتفاقی نمیفته.من رزولیشن بازی رو عوض کردم گذاشتم رو 1366*768 که واید هست ولی هیچ تغییری نکرد همونجوری موند حالا چی کار کنم با این کیت سرور من هر کاری میکنم نمیتونم اون کیتا رو اعمال کنم؟
Last edited by SHADEL; 02-03-2010 at 16:37.
چرا برنامه تغییر کرد؟یوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر --------------------------------------- چلسی
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم ----------------------------------------- آرسنال
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی
میشه یه برنامه دیگه معرفی کنی. من میخوام یه برنامه که بشه رزولشن عکس ها رو تغییر داد. البته شاید به این جا ربطی نداشته باشهبا برنامه paint ویندوز راحت میشه اینکار رو کرد .
الان میذارم. نسخه کیت سرورم 9 هستش. راستی اگه میشه اون گزینه تغییر سرعت بازی هم بهش اضافه کن:نه عیب نداره اون فایلو بفرست . علاوه بر این بگو نسخه کیت سرورت چنده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عادل جان
حتما یک جای کار اشتباه کردی . ببین تو الان کنار پوشه کیت سرورت کرک خود بازیو کپی کردی یا کرک اون پچ پس ادیت رو ؟ باید کرک خود بازیو کپی کنی و برای اجرای بازی همین کرک رو اجرا کنی . در ضمن حتما باید همین کرک رو به کیت سرور معرفی کنی .
اگه اینکارها رو کرده باش باید کیت 20 تیمی که برات فرستادم درست باشه .
فکر کنم باید مجددا با یاهو مسنجر بالا بیاییم .
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
برنامه paint وضوح رو هم تغییر میده . حرفه ای ترین برنامه فتوشاپه . از acd see هم میتونی استفاده کنی . من خودم معمولا از اینا استفاده میکنم .
برنامه بازیها درستش اینه اون برنامه مال لیگی بود که 10 دقیقه ای تنظیم شده بود .
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
وحید تو که اشتباهی فایلو فرستاده خوب به تصویر نگاه کن .
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
وحید کیت سرور تو که این بخش disable controller رو داره میگی نداره . تصویر زیر مال کیت سرور تو هستش : باید این بخشو تیک بزنی .
حسین من که گفتم تو دی وی دی بازی هیچ فولدر کرک وجود نداره بازی وقتی نصب میشه همون فایل pes2010.exe و setting.exe
رو خودش داره الان همه چی رو حالت دیفالت بازی وجود دارهوجود داره.هیچ pes edit وجود نداره.همه چی حالت دیفالت بازیه .فقط من رو بازی کیت سرور نصب کردم که خود کیت سرور هم فایل pes2010.exe و setting.exe رو میشناسه وقتی هم کیت ها رو داخل فولدر img میکنم و با استفاده از manager گزینه ی attack رو انتخاب می کنم پیغام succeed رو هم میده.ولی هیچ تغیری ایجادنمیشه.
Last edited by SHADEL; 02-03-2010 at 17:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)