تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 296 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من نداره

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

وحید این فایل کیت سرورتو برای من بفرست تا این بخش و بخش سرعت بازیو به کیت سرورت اضافه کنم :

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسین جان من اومدم میای یاهو مشکل منم حل بشه من آن هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید این فایل کیت سرورتو برای من بفرست تا این بخش و بخش سرعت بازیو به کیت سرورت اضافه کنم :

برای من با برای تو فرق داره عیب نداره؟ کیت سرور من توی خود بازی ریخته شده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا جدای از اینها میشه یه برنامه معرفی کنید که بشه عکسو اندازشو تغییر داد. به درد مسابقات هم میخوره چون آمار بازی رو باید بذاریم . اگه میشه یه لیست چند برنامه بدین که خیلی خوب باشن چون من یه چند تا دی وی دی برنامه دارم که از اون میرم پیداشون می کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

جدول بازیهای هفته اول
    یوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
    اینتر --------------------------------------- چلسی
    بارسلون ---------------------------------- لیورپول
    رم ----------------------------------------- آرسنال
    میلان-------------------------------------- منچستر
    رئال --------------------------------------- منچستر سیتی

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

حالا جدای از اینها میشه یه برنامه معرفی کنید که بشه عکسو اندازشو تغییر داد. به درد مسابقات هم میخوره چون آمار بازی رو باید بذاریم . اگه میشه یه لیست چند برنامه بدین که خیلی خوب باشن چون من یه چند تا دی وی دی برنامه دارم که از اون میرم پیداشون می کنم.
    با برنامه paint ویندوز راحت میشه اینکار رو کرد .

برای من با برای تو فرق داره عیب نداره؟ کیت سرور من توی خود بازی ریخته شده

نه عیب نداره اون فایلو بفرست . علاوه بر این بگو نسخه کیت سرورت چنده .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حسین جان من بازی رو رو یه بار unistall کردم.درست نشد.ولی هنوز فولد کونامی رو از اتو my document پاک نکرده بودم که خود بازی یه دونه جدید بسازه مجبور شدم دوباره unistall کنم. بعد که این کار انجام شد رفتم داخل بازی دیدم که لباس تیم ها به حالت اولیه ی خودش در اومده بود فهمیدم که ایراد از اون فایل های فولدر تو بازی بوده.به این ترتیب رفتم کیت سرور جدیده رو نصب کردم.بعد فایل exe بازی رو هم شناخت.حالا یه مشکلی دارم با این کیت سرور جدیده.اونم اینه که هیچ تغییری رو اعمال نمی کنه.یعنی من اون کیت های پچ قبلی رو نگه داشتم وارد کردم تو این فولدر:
    G:\game\pes\kitserver\example-root1\img
    ولی هیچ تغییری نکرد.و به همون حالت دیفالت موند.البته من فکر کردم ایراد از کیت ها باشه ولی دیدم مشخصات config رو هم که عوض می کنی هیچ اتفاقی نمیفته.من رزولیشن بازی رو عوض کردم گذاشتم رو 1366*768 که واید هست ولی هیچ تغییری نکرد همونجوری موند حالا چی کار کنم با این کیت سرور من هر کاری میکنم نمیتونم اون کیتا رو اعمال کنم؟
    Last edited by SHADEL; 02-03-2010 at 16:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
    اینتر --------------------------------------- چلسی
    بارسلون ---------------------------------- لیورپول
    رم ----------------------------------------- آرسنال
    میلان-------------------------------------- منچستر
    رئال --------------------------------------- منچستر سیتی
    چرا برنامه تغییر کرد؟

با برنامه paint ویندوز راحت میشه اینکار رو کرد .
    میشه یه برنامه دیگه معرفی کنی. من میخوام یه برنامه که بشه رزولشن عکس ها رو تغییر داد. البته شاید به این جا ربطی نداشته باشه

نه عیب نداره اون فایلو بفرست . علاوه بر این بگو نسخه کیت سرورت چنده .
    الان میذارم. نسخه کیت سرورم 9 هستش. راستی اگه میشه اون گزینه تغییر سرعت بازی هم بهش اضافه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین جان من بازی رو رو یه بار unistall کردم.درست نشد.ولی هنوز فولد کونامی رو از اتو my document پاک نکرده بودم که خود بازی یه دونه جدید بسازه مجبور شدم دوباره unistall کنم. بعد که این کار انجام شد رفتم داخل بازی دیدم که لباس تیم ها به حالت اولیه ی خودش در اومده بود فهمیدم که ایراد از اون فایل های فولدر تو بازی بوده.به این ترتیب رفتم کیت سرور جدیده رو نصب کردم.بعد فایل exe بازی رو هم شناخت.حالا یه مشکلی دارم با این کیت سرور جدیده.اونم اینه که هیچ تغییری رو اعمال نمی کنه.یعنی من اون کیت های پچ قبلی رو نگه داشتم وارد کردم تو این فولدر:
    G:\game\pes\kitserver\example-root1\img
    ولی هیچ تغییری نکرد.و به همون حالت دیفالت موند.البته من فکر کردم ایراد از کیت ها باشه ولی دیدم مشخصات config رو هم که عوض می کنی هیچ اتفاقی نمیفته.من رزولیشن بازی رو عوض کردم گذاشتم رو 1366*768 که واید هست ولی هیچ تغییری نکرد همونجوری موند حالا چی کار کنم با این کیت سرور من هر کاری میکنم نمیتونم اون کیتا رو اعمال کنم؟

سلام عادل جان
    حتما یک جای کار اشتباه کردی . ببین تو الان کنار پوشه کیت سرورت کرک خود بازیو کپی کردی یا کرک اون پچ پس ادیت رو ؟ باید کرک خود بازیو کپی کنی و برای اجرای بازی همین کرک رو اجرا کنی . در ضمن حتما باید همین کرک رو به کیت سرور معرفی کنی .
    اگه اینکارها رو کرده باش باید کیت 20 تیمی که برات فرستادم درست باشه .
    فکر کنم باید مجددا با یاهو مسنجر بالا بیاییم .

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

چرا برنامه تغییر کرد؟

میشه یه برنامه دیگه معرفی کنی. من میخوام یه برنامه که بشه رزولشن عکس ها رو تغییر داد. البته شاید به این جا ربطی نداشته باشه

الان میذارم. نسخه کیت سرورم 9 هستش. راستی اگه میشه اون گزینه تغییر سرعت بازی هم بهش اضافه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه paint وضوح رو هم تغییر میده . حرفه ای ترین برنامه فتوشاپه . از acd see هم میتونی استفاده کنی . من خودم معمولا از اینا استفاده میکنم .
    برنامه بازیها درستش اینه اون برنامه مال لیگی بود که 10 دقیقه ای تنظیم شده بود .

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

وحید تو که اشتباهی فایلو فرستاده خوب به تصویر نگاه کن .

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

وحید کیت سرور تو که این بخش disable controller رو داره میگی نداره . تصویر زیر مال کیت سرور تو هستش : باید این بخشو تیک بزنی .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین من که گفتم تو دی وی دی بازی هیچ فولدر کرک وجود نداره بازی وقتی نصب میشه همون فایل pes2010.exe و setting.exe
    رو خودش داره الان همه چی رو حالت دیفالت بازی وجود دارهوجود داره.هیچ pes edit وجود نداره.همه چی حالت دیفالت بازیه .فقط من رو بازی کیت سرور نصب کردم که خود کیت سرور هم فایل pes2010.exe و setting.exe رو میشناسه وقتی هم کیت ها رو داخل فولدر img میکنم و با استفاده از manager گزینه ی attack رو انتخاب می کنم پیغام succeed رو هم میده.ولی هیچ تغیری ایجادنمیشه.
    Last edited by SHADEL; 02-03-2010 at 17:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •