تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 447 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

دادا من حوصله خوندن تاپیک خارجی ندارم. اگه منظورتون تایید حرف من هست که هیچ و اگر رد کردن حرف من هست باید بگم و تکرار کنم من در شرایط مساوی این قضیه را تست کردم. حالا اگه شما فکر میکنی چون من ایرانی هستم و اون یارو که تو اون تاپیک چون خارجیه و عقل کل هست و اون راست میگه دیگه این نظر شماست.
    Last edited by seyediali3; 24-08-2013 at 11:23.

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دادا من حوصله خوندن تاپیک خارجی ندارم. اگه منظورتون تایید حرف من هست که هیچ و اگر رد کردن حرف من هست باید بگم و تکرار کنم من در شرایط مساوی این قضیه را تست کردم. حالا اگه شما فکر میکنی چون من ایرانی هستم و اون یارو که تو اون تاپیک چون خارجیه و عقل کل هست و اون راست میگه دیگه این نظر شماست.
    باشه . خوب خوبه خودت ثابت کردی کی عقل کل می دونه خودشو و الان اون خارجی فرق داره دیگه :
    دادا من حوصله خوندن تاپیک خارجی ندارم. اگه منظورتون تایید حرف من هست که هیچ و اگر رد کردن حرف من هست باید بگم ....
    Last edited by ...ALI...; 25-08-2013 at 09:08.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

باشه . خوب خوبه خودت ثابت کردی کی عقل کل می دونه خودشو و الان اون خارجی فرق داره دیگه :
    دادا من حوصله خوندن تاپیک خارجی ندارم. اگه منظورتون تایید حرف من هست که هیچ و اگر رد کردن حرف من هست باید بگم ....
    عزیز متوجه منظورتون نشدم. شفاف سازی کنید!!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

عزیز متوجه منظورتون نشدم. شفاف سازی کنید!!
    زیادم فکرش رو نکن عزیز فقط در مقابل یک لینک که اطلاعات عمومی خودت رو و بقیه رو زیاد می کنه نیازی نیست پست اضافی بدید.

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فردا می خوام مودم بگیرم نظرتون درباره dlink-2730 چیه اگر کسی داره مزایا و معایبش رو بگه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فردا می خوام مودم بگیرم نظرتون درباره dlink-2730 چیه اگر کسی داره مزایا و معایبش رو بگه
    آنتن هاش چند dbi بود؟
    در کل ویژگی های خوبی داره نسبت به قیمتش

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

دوست عزیز این مودم برای خونه 100 متری خوبه و انتن دهیش در حد متوسط هست.

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آنتن هاش چند dbi بود؟
    در کل ویژگی های خوبی داره نسبت به قیمتش
    تا جایی که من می دونم آنتش 3dbi هست. منم از اینور و اونور شنیدم موم خوبیه فقط مثل اینکه آنتنش قابل تعویض نیست که اینو باید دقیق بپرسم.

دوست عزیز این مودم برای خونه 100 متری خوبه و انتن دهیش در حد متوسط هست.
    برای من همون برد آنتن 100 متر هم خوبه بشرطی که واقعآ همچین بردی رو ساپورت کنه. کار شبکه و اینا هم باهاش ندارم.
    من اول می خواستم tplink 8951 بخرم ولی دیدم هرکی دربارش یک چیزی می گه یکی میگه دو طبقه برد آنتنشه یکی دیگه میگه اتاق بغلی رو هم پوشش نمیده چهار متر ازش دورشی 20 درصد افت سیگنال داره خلاصه از خیرش گذشتم گفتم Dlink بگیرم.

داره خودمونی میشه farhad.ma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من از دوستم که tplink 8951 داره شنیدم که وقتی دو وسیله یکی با LAn و دیگری با wireless به مودم وصل میشن مودم ریست میشه یا اون وایرلسه به اینترنت وصل نمیشه کسی همچین مشکلی داشته؟

داره خودمونی میشه mmonemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا جایی که من می دونم آنتش 3dbi هست. منم از اینور و اونور شنیدم موم خوبیه فقط مثل اینکه آنتنش قابل تعویض نیست که اینو باید دقیق بپرسم.

برای من همون برد آنتن 100 متر هم خوبه بشرطی که واقعآ همچین بردی رو ساپورت کنه. کار شبکه و اینا هم باهاش ندارم.
    من اول می خواستم tplink 8951 بخرم ولی دیدم هرکی دربارش یک چیزی می گه یکی میگه دو طبقه برد آنتنشه یکی دیگه میگه اتاق بغلی رو هم پوشش نمیده چهار متر ازش دورشی 20 درصد افت سیگنال داره خلاصه از خیرش گذشتم گفتم Dlink بگیرم.
    من خودم بین 8951 و 2730 کلی تحقیق کردم به 8951 رسیدم و خریدم که بدرد لای جرز دیوارم نمیخوره 2730 که جای خود داره
    به نظر من یه کابل لن به خودت ببند هر طبقه ای دلت میخاد برو پولتو به اینا نده
    Last edited by mmonemi; 25-08-2013 at 14:34.

11. 3 کاربر از mmonemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •