سایت گزارش کارکرد که به فنا رفته. ولی برای اولین بار یه پیام عذرخواهی زدند که تا ساعاتی دیگر درست میشه!
یه نکته جالب اینکه وقتی مودم رو خاموش و روشن می کنم حداقل 15 دقیقه طول میکشه تا چراغ اینترنت روشن بشه!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سایت گزارش کارکرد که به فنا رفته. ولی برای اولین بار یه پیام عذرخواهی زدند که تا ساعاتی دیگر درست میشه!
یه نکته جالب اینکه وقتی مودم رو خاموش و روشن می کنم حداقل 15 دقیقه طول میکشه تا چراغ اینترنت روشن بشه!!!
سرعت من که هنوز .... 16 به زور می رسه (256 نامحدود) دوستان مخصوصا محدودا وضعیتشون چطوره؟
512 محدود سرعت 50-60 هست.سرعت ها رو ظاهرا واقعی کردن.
فقط کسی میدونه دانلود شبانه دقیقا از کی شروع میشه؟ اصلا هنوز هست یا اینم برداشتن؟
اینم یه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت این روزها یکم اومده پایین به نظرم ، خود اپراتور ساتیا هم گفت سرعت کم شده اینروزها ، ولی خب بازم راضی ام.
اینم تست من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما 1 مگ هست؟ از ساتیا چقدر گرفتید؟ شبانه هم داره؟ اگر اره سرعت چنده؟
سلام ؛
نه 512 هستش ، سه ماهه هستش که با مالیات و اینا شد 45 تومن کلن ( البته توی طرحشون زده شده 39 تومن ) 6 گیگ هم ترافیک.
شبانه اش هم خوبه ، از ساعت 1.5 تا ساعت 7.5 صبح ؛ جالب اینکه وقتی میخواد بره روی رایگان آی پی اصن عوض نمیشه ولی درست محاسبه میشه!
به طور متوسط سرعت روزانه 130 هستش ، سرعت شبانه هم بین 80 تا 100 متغیره. فعلن که راضی ام ازش.. اپراتور گفت وضع بهتر هم میشه ( خداکنه
راست باشه این دروغها ! )
همانطوریکه بعضی از دوستان پیش بینی کرده بودن سرعتای سرویس نامحدود رو کم کردن![]()
با این اوصاف سرویسهای محدود سرعتشون واقعی شده و سرویس نامحدود هم نصف کردن .
کسی با 2020 تماس نگرفته؟
خدا لعنتش کنه باعث و بانیش را
خب برای اینکه خستگیتون در بیاد این رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در موردش اینجا بحث نکنید لطفن فقط لینک رو بخونید و هیچی نگید![]()
فکر کنم اینترانت شده بود واسه من از شما نشده؟ این دی ان اس های مخابرات بود که با 78.38 شروع میشد الان رایانه با همون آی پی گرفت و فوق العاده افتضاح بود قطع و وصل که میکنم با همون رنج 2.179 هم بعضی مواقع وصل میشه کلا اوضاع تخ.. هست ما که هربار زنگ میزنیم 2020 ،9 نفر توی صف انتظارند حالا نمدونم خودشون هم میتونند تعداد را بالا ببرند یا نه؟
Last edited by javan01; 15-07-2013 at 17:00.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)