تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 1291 اولاول ... 1512012412472482492502512522532542552613013517511251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه SANA.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    AhWaZ

پيش فرض

سلام

یه اطلاعاتی درباره این مودمهای میخواستم
    فقط یه دستگاه میتونه بشون وصل بشه؟
    سیم کارت هم میخورن؟
    دیگه نیازی به اون مودمها نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

یه اطلاعاتی درباره این مودمهای میخواستم
    فقط یه دستگاه میتونه بشون وصل بشه؟
    سیم کارت هم میخورن؟
    دیگه نیازی به اون مودمها نیست؟
    WiFi به یک pc با کابل متصل میشود و تعداد زیادی به صورت بیسیم میتوانند متصل شوند.. (32تا)
    USB فقط یک سیستم..
    هیچ کدام هم سیم کارت نمیخورند..
    با مودم های اج که تبلیغ میشه اشتباه نگیرین ..

3. 2 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروزه از طرف ايرانسل زنگ زدند و گفتد كه منطقه شما در محدوده زرد رنگ است و بايد مودم فضاي باز تهيه كنيد ، من گفتم نمي خوام و همون داخلي واي فاي مي خوام و گفت پول رو پرداخت نكنيد و من گفتم همون موقع ثبت نام پول رو پرداخت كردم و گفت چون پرداخت كرديد ميان نصب مي كنند وبعد از فعال شدن تا دو روز مي تونيد برگردونيد.من بهش گفتم حالا شما كي مياي ؟ حالا شما بيا يك تست بكن اگر امواج خيلي ضعيف بود پول رو پ ميگيرم و اون گفت كه من از دفتر مركزي زنگ ميزنم و تكنسين براي نصب باهاتون تماس ميگيره...
    ----.>ياد رفت بهش بگم كه چند آپارتمان پايين تر از ما ، يكي از دوستان گرفته و بدون تقويت كننده usb با سرعت 512 حدود 35 تا دانلود داره !!!!!!!! در ضمن قسمت اونا تراكم آپارتمان زياده ولي آپارتمان ما بسيار مناسب و طبقه ي آخر هست ! نمي دونم اين نقشه ايرانسل بدرد چي ميخوره !!!!! .
    الان هنوز وقتي وارد ecare ميشم نوشته پرداخت شده ولي اولش نوشته در انتظار تاييد مدارك وايمكس ! اين مدارك چه زماني تاييد مي شودند ؟‌زماني كه تكنسين مودم و وايمكس رو تحويل بده ؟ يا اينكه در دفتر مركزي مدارك تاييد نشده ؟‌!
    Last edited by web4web; 07-02-2011 at 23:03.

5. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروزه از طرف ايرانسل زنگ زدند و گفتد كه منطقه شما در محدوده زرد رنگ است و بايد مودم فضاي باز تهيه كنيد ، من گفتم نمي خوام و همون داخلي واي فاي مي خوام و گفت پول رو پرداخت نكنيد و من گفتم همون موقع ثبت نام پول رو پرداخت كردم و گفت چون پرداخت كرديد ميان نصب مي كنند وبعد از فعال شدن تا دو روز مي تونيد برگردونيد.من بهش گفتم حالا شما كي مياي ؟ حالا شما بيا يك تست بكن اگر امواج خيلي ضعيف بود پول رو پ ميگيرم و اون گفت كه من از دفتر مركزي زنگ ميزنم و تكنسين براي نصب باهاتون تماس ميگيره...
    ----.>ياد رفت بهش بگم كه چند آپارتمان پايين تر از ما ، يكي از دوستان گرفته و بدون تقويت كننده usb با سرعت 512 حدود 35 تا دانلود داره !!!!!!!! در ضمن قسمت اونا تراكم آپارتمان زياده ولي آپارتمان ما بسيار مناسب و طبقه ي آخر هست ! نمي دونم اين نقشه ايرانسل بدرد چي ميخوره !!!!! .
    الان هنوز وقتي وارد ecare ميشم نوشته پرداخت شده ولي اولش نوشته در انتظار تاييد مدارك وايمكس ! اين مدارك چه زماني تاييد مي شودند ؟‌زماني كه تكنسين مودم و وايمكس رو تحويل بده ؟ يا اينكه در دفتر مركزي مدارك تاييد نشده ؟‌!
    معمولا بعد از نصب مدارک مربوط به سرعت بالاتز از 128Kbs خود نصاب ها میگیرند و حدودا 24 ساعت بعد وارد سیستم میشه..
    البته به ترافیک کاریشون مرتبط هست.. برای خودم ساعت 21 اومدن برای نصب و حدود 24:00 بود که حسابم فعال شد..

7. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.میخواستم بدونم برای کسی که حدودا روزی 2.5 ، 3 ساعت فقط وبگردی میکنه (دانلود نمیکنه) حدودا چند گیگ ترافیک در ماه مصرف میشه؟ اگه زود جوابمو بدین ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.میخواستم بدونم برای کسی که حدودا روزی 2.5 ، 3 ساعت فقط وبگردی میکنه (دانلود نمیکنه) حدودا چند گیگ ترافیک در ماه مصرف میشه؟ اگه زود جوابمو بدین ممنون میشم.
    فکر نکنم 2 گیگ هم بشه !

10. این کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

اطاق من ایرانسل فقط لب پنجره آنتن میده آیا این به این معنی هست که نمیتونم از wimax استفاده بکنم یا اصلا ربطی نداره؟

یه سوال دیگه اینکه ایرانسل هزینه راه اندازی میگیره یا نه؟
    Last edited by arira; 08-02-2011 at 03:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه اینکه ایرانسل هزینه راه اندازی میگیره یا نه؟
    -بله-8000 هزار تومان هزينه نصب است.
    -بايد پوشش منطقه رو نگاه كنيد ، فوقش پرداخت مي كنيد اگر كيفيت لازم رو نداشت پول رو پس ميگيريد.

13. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه برای یک وبگردی حدود 2 گیگ در ماه مصرف بشه ،پس برای سرعت 128 3 گیگ ایرانسل فکر کنم خیلی کم باشه.نه؟
    این طرح زمستان مبین نت هم که یکساله قرارداد میبندیم ماهی 2.5 گیگ .پس اینم کم هست که. مخصوصا این چون قرارداد یکساله هست اگه 2.5 گیگ برام کم باشه تا یکسال هیچ کار نمیتونم بکنم.نمیدونم چیکارکنم!!! کدوم رو انتخاب کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه برای یک وبگردی حدود 2 گیگ در ماه مصرف بشه ،پس برای سرعت 128 3 گیگ ایرانسل فکر کنم خیلی کم باشه.نه؟
    این طرح زمستان مبین نت هم که یکساله قرارداد میبندیم ماهی 2.5 گیگ .پس اینم کم هست که. مخصوصا این چون قرارداد یکساله هست اگه 2.5 گیگ برام کم باشه تا یکسال هیچ کار نمیتونم بکنم.نمیدونم چیکارکنم!!! کدوم رو انتخاب کنم؟
    درود میتونین از بسته های افزایشی استفاده کنید..
    ببینین کدوم بهترین پوشش رو تو منطقه دارن..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •