سلام
والله تا حالا متوجه این موضوع نشدم شاید دقت نکردم.
سلام
والله تا حالا متوجه این موضوع نشدم شاید دقت نکردم.
سلام
كسي در مورد HTS-5550 فيليپس كه جديدا وارد نمايندگيهاي فيليپس شده اطلاعي داره؟
اون مشکلی که تو سایت های خارجی من خوندم این بود که در بلندگوهای عقبی (چون 5300 اونجا 7.1 هست)صدا برعکس پخش میشه(البته سورس هم باید 7.1 باشه تا مشخص بشه) که چون مدل این جا 5.1 هسب خب این مشکل رو نداره.
راستی ممکنه بگید شما بلندگوهاتونو روی پایه میذارید یا دیوار؟
در کل الان ازش راضی هستی؟(واسه فیلم نه آهنگ)
ممنون میشم آقا فرزاد هم جواب بدند.
من بلندگوهای جلو رو گذاشتم کنار تلویزیون .برای بلندگوهای عقب پایه فلزی طریف با مارک هایمر گرفتم 35 تومن .البته مشکی نبود نقره ای گرفتم خب با مشکی بهتر ست میشه.این نوع پایه در طبقه دوم پاساژ شرکا هم هست ولی بلندگوهای انکیو5305 بیشتر برای نصب روی دیوارطراحی شدن نه پایه که معمولا وقتی به فروشنده های پایه، بلندگو رونشون میدی میگن نمیخوره ولی شما میتونی با استفاده از دوتاپیچ که در پک مارک هایمر هست درحقیقت بلندگو رو ازش آویزون میکنی.
درمورد رضایت برای پخش فیلم هم من که راضیم خوبه سینمای خانگی دیگه هم نداشتم که باهاش مقایسه کنم.
برندش که از برندهای مطرح دراین زمینه است.خوبیش به اینه که بلندگوهای ظریف وکوچک رو کنارش داره که با توجه به مساحت اتاقی که من استفاده میکنم (35 متر) خیلی مناسبه . فرمتهای مختلف پخش صدارو داره مجهز به hdmi 1.4 هم هست که اگر سورس سه بعدی وپلیرو وتلویزیونش رو داشتی ساپورت میکنه .
فیلم بلوری سایلنت هیل رو از طریق ps3 دیدم صدا رو انقدر خوب تفکیک میکرد آدم تو بعضی صحنه ها زهره ترک میشد.
از نطر هزینه هم با صرفه هست اگر میخواستم آمپ و ریسیور دراین سطح رو جدا تهیه کنم حداقل هزینه اش حدود 850 تومن میشد .
فکر هم نکن چون بلندگوهش کوچیکه صداش درنمیاد قدرتشون حدود 650 واته که من هیچوقت نتونستم مدت بیشتر از چند ثانیه صداش رو تا ته بالا ببرم.
ولی این مدل جدید rs 33 پایونیر هم خوبه هم بلندگوهای قدری داره هم امکانات ریسیورش با این یکیه که اگه پلیر هم داشته باشه همین رو بهت توصیه میکنم بشرطی که با بلندگوهای گنده اش کنار بیای.
در آخر از NaughtyCat عزیز که onkyo 5305رو معرفی کرد تشکر میکنم.![]()
Last edited by farzadmaham; 14-11-2010 at 19:49.
ممنون از توضیحات مبسوطتون.
شما توی مغازه مدل دیگه ای از onkyo مثل 6300 رو هم دیدید؟
اگه دیدید قیمتش چند بود؟
6300فکر کنم 7 کاناله باشه درسته من اون موقع دنبال خرید بودم آمار اینو تو سایتهای خارجی گرفته بودم ومثل این که نوشته بودن 100 دلار از 5305 گرونتره و لی عوضش 7 کاناله.درسته اینو از فروشگاه آکوستیک پرسیدم نداشت.
مدل ریسیور سینمای خانگی 5305 انکیو، 538 هست.(یعنی ریسیور 538 انکیو بعلاوه بلندگوهای ستلایتیش میشه سینمای خانگی 5305 onkyo)یه مدل هم 608 داره که دوتا از بچه ها هم گرفتن حدود 800 یا 850 تومنه(فقط ریسیور)که upscaling هم داره و 7.2 هست 7 کانال صدا ودوتا ساب ووفر.
درمورد rs 33 دوست دارم اینم اضافه کنم اون موقع که من انکیو 5305 رو گرفتم این مدل پایونیر نبود یعنی چند هفته پیش.
در مقایسه که ریسیورهاش یکسان بنطر میرسن از نظر مشخصات .
در قیاس بلندگو هم من تخصصی ندارم ولی بنظر میرسه بلندگوهای پایونیره برنده بدون حرف وحدیث هستن.
بنابراین حتی اگه پایونیر پلیر نداشته باشه باز چرتکه بندازی برنده اس.
ولی باز بستگی به ابعاد اتاق داره(آخه بنظر من درسته ارزش بلندگوهای پایونیر خیلی بالاتره ولی یغرن ,گنده ان).
Last edited by farzadmaham; 14-11-2010 at 20:38.
سلام. پس فقط واسه من اینجوریه مثل اینکه!ولی خب همچین چیزی هست, من فکر کردم ایشون هم منظورش همین مورد بود!
مثلا اینجا:
حالا خوشبختانه واسه شما پس مشکلی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر کردم این 5305 رو میگید. فقط یه چیزی راجع به مدل های Onkyo: این اسم گذاری مدل هاش تو آمریکا و اروپا فرق میکنن (از نظر امکانات هم یه سری فرق های کوچولو دارن) مثلا این 5300 که مد نظر شماست اینجا میشه 6305.
اینی که ما داریم راجع بش صحبت میکنیم میشه مدل S3300 آمریکا.
خودتون از اینجا ببینید:
اینم مدل های اروپا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کیفیتش هم که فرزاد جان توضیح دادن؛ من هم خیلی راضی ام ازش. بخصوص برای فیلم ها. اسپیکرها رو هم گذاشتم رو پایه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اون موقع خودم دنبال سیستم های قوی تر مثل 6305 نبودم نمیدونم الان تو ایران باشه یا نه, بهتره از همون دوتا فروشگاه بپرسید. ولی 5305 هست, البته خب 5.1 هستش.
یعنی فقط ----- 608 800 تومنه؟
در مورد سری rs کمی شک دارم چون شنیدم صداش کمی خشن و آزاردهنده است.در ضمن من تو آپارتمانم فکر کنم صدای این بلندگو کمی بیش تر از نیاز من باشه!حالا بازم اگه دوستانی که دارن راهنمایی کنند ممنون میشم.
بله بچه ها ی تاپیک با ست بلندگوی جامو اگر درست یادم باشه 606 حدود 1600 تا 1700 هزینه کردن.
فرزاد جان ميتوني يه عكس از اسپيكرت با پايش بذاري ببينم چه شكلي ميشه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)