تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 428 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

لیست آموزش های ویدئویی و ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mehrandinio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟مثلا این کدا رو کجا باید وارد کنم؟
    توی SkeletalMesh=SkeletalMesh'MyPackage.model_characte r' جای mypackage باید اسم پکیج خودمون و جای model_character هم باید اسم کاراکتر خودمون رو بنویسیم؟
    توی AnimSets(0)=AnimSet'MyPackage.Solider_Anims' الان که یه دونه animset داریم جای 0 باید 1 بذاریم؟
    کلا از توی کدی که دادید باید کجاهاش رو تغییر بدم؟
    خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ممنون سعید جان ولی بحث من با این چیزها فرق می کنه .بحث اون هم با این فرق میکنه . درسته که یاد داده چه طوری با استفاده ازیک کلید انیمیشنی رو حرکت بدیم که این خیلی راحت بود و من تا سه هفته پیش سرش مشکل داشتم که از اون موقع کل مباحث اسکریپت نویسی که توی اون میگه رو یاد گرفتم اما من که گفتم من کار با انیمیشن رو بلدم و می تونم توی اسکریپت کنترلش کنم.
    در ضمن مورد اولم حل شده.......
    می مونه بقیه که محمد جان زحمتش رو میکشه.

5. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

خوب باید بعد از اختنش ت قسمت پایین کهheigh map هست راست کلیک کنی و add selected deco layer رو بزنی .اینکارو میکنی؟
    الان به udk دسترسی ندارم فردا تست میکنم جوابشو بهت میدم.(اگه بچه ها تا اون موقع بهت جواب ندن)
    بله این کارو میکنم ولی کار نمیکنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟مثلا این کدا رو کجا باید وارد کنم؟
    توی SkeletalMesh=SkeletalMesh'MyPackage.model_characte r' جای mypackage باید اسم پکیج خودمون و جای model_character هم باید اسم کاراکتر خودمون رو بنویسیم؟
    توی AnimSets(0)=AnimSet'MyPackage.Solider_Anims' الان که یه دونه animset داریم جای 0 باید 1 بذاریم؟
    کلا از توی کدی که دادید باید کجاهاش رو تغییر بدم؟
    خیلی ممنون
    چرا من احساس می کنم این کدها خیلی برام اشناست ؟
    ساختارش اینجوریه:
    SkeletalMesh'yourpackage.meshes.yourcharacter'
    ------------------------------------------
    توی دومی سوالت هم Animsets(0) به صورت یه ارایه تعریف شده که عمرا هم نمی دونمی چیه و من چیزی نمی گم
    شما این رو هم مثل قبلی اول اسم پکیج دوم اسم mesh سوم اسم فایل .
    --------------------------------------------
    کلا جاهایی که باید تغییر بده اینها هستند:
    animsets
    skeletalmesh
    PhysicsAsset
    animtreetemplate
    بهترین راه واسه پیدا کردن مسیر این فایل ها اینه که روش توی content browser راست کلیک کنی و Move and rename رو بزنی بعد هرچی که توی سه کادر هست رو بیا اینجا و توی جاش پیست کن . مثلا اگر به ترتیب توی content browser نوشته بود
    AnimCorrupt.Mesh.SK_CH_Corrupt_Male_Physics
    همونطور که میبینی این سه بخشه .
    دقیقا بیار توی قسمت مورد نظرش پیست کن .
    و اگر توی content browser همون جایی که گفتم یکی از اسم ها رو نداشت مثلا mesh تعیین نشده بود بدون اون اینجا واردش کن .
    همین
    گفته باشما اینا رو فقط واسه این می گم که توی می خوای anim tree خودت رو تست کنی . به چشم دیگه ای به اینا نگاه نکنا.مثلا بخوای اسکریپت یاد بگیری
    Last edited by silsin; 04-03-2011 at 12:10.

8. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من یه سوال دارم :

برای یه جسمیکه نیست میخوام سایه درست کنم ؟! مثلا کاراکتر من دوتا دسته ولی من نمیخوام سایه دوتا دست رو زمین بیوفته میخوام سایه کل بدنش رو زمین باشه ؟! برای این موضوع چیکار باید کرد ؟

داره خودمونی میشه alirezapir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی؛
    من یه سوال دارم:
    دموی بالا به صورت Real Time بر روی سیستمی که شامل 3 عدد کارت گرافیک GTX 580 در حال اجرا بوده
    این یعنی چی؟ منظورم اینه که رندر ریل تایم یعنی چی و با رندر معمولی چه فرقی داره؟(یا اصلا فرقی داره؟)

داره خودمونی میشه alirezapir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی؛
    من یه سوال دارم:
    دموی بالا به صورت Real Time بر روی سیستمی که شامل 3 عدد کارت گرافیک GTX 580 در حال اجرا بوده
    این یعنی چی؟ منظورم اینه که رندر ریل تایم یعنی چی و با رندر معمولی چه فرقی داره؟(یا اصلا فرقی داره؟)

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

اگه من 4 روز دیگه از کم خوابی مریض شدم تقصیر شماستا.

اگه محمد می خواد جوب بده پس من هم سوال می کنم.
    1-من چطور می تونم توی بازیم واسه مردن انیمیشن بزارم . ؟که مثلا به جای این مردن مسخره یه انیمیشن واسش پخش بشه.
    یه نظریه:((می خواستم بدونم همچین چیزی امکان داره؟ چون انگلیسیم خوب نبود نمی تونستم توی اپیک بگم))
    من کار با انیمیشن رو توی انریل اسکریپت بلدم .و می تونم کنترلش کنم . یه کارکتر یا شیئ 1 رو در نظر میگیریم .من می تونم توی
    اسکریپت این کد مثلا یه triger تعریف کنم که وقتی کارکتر من بهش رسید بگه که کلید e رو بزن و بعدش انیمیشنی مثل برداشتن اون چیز یا حتی عملیات خفت کنی روی کارکتر انجام بده؟ می خوام بدونم همچین چیزی امکان داره؟
    3-من توی بازی خودم یه اسلحه ساختم و با مرتب کردن بون ها توی animset توسنتم اون رو دقیقا رو دست کارکترم بزارم حالا من یه اسلحه دوم هم دارم می خوام کارکترم اون رو یه جور دیگه نگه داره که مثلا توی اولی دستش رو بالا نگه داشته بود که این اسلحه رو نگه داره این یکی دستش رو پایین بیاره . چیکار کنم؟
    سوال اولت که ظاهرا جواب گرفتی.

سوال دومت هم Trigger Volume یا هر Volume دیگه ای رو نمی شه زمان ریل تایم ساخت. خود Trigger رو هم توصیه نمی کنم. نیاز هم نیس.

توی همین مثالی که زدی، کدی که می خوای با زدن کلید E انجام بشه رو توی یه تابع Exec بنویس. بعد Trigger رو تو کیسمت وصل کن به یه Console Command . توی Command اون هم اسم تابعت رو بنویس. (البته دقت کن که یه سری از توابع Exec رو باید حتما تو کلاس Player Controler نوشته باشی اگه نه گاهی اوفات کار نمی کنه)

توی یه پروژه ی بزرگ هم برای همین کار معمولا یه سری اکشن خودشون برای کیسمت می سازن. مثل کاری که تو کد بازیه Dungeon Defence یاد می گیری. روند ساختشو هم که به صورت کلی چند صفحه قبل گفتم.

سوال سومتم تا حالا تست نکردم ببینم چه جوری میشه، حالا حالا هم نمی رسم تست کنم. خودت حالات مختلفو تست کن جواب می گیری.

هر چند روند کلیش اینه که توی انیمیشن های کاراکتر میان برای هر اسلحه یه انیمیشن روی دستا و بدن کاراکتر می دن. مثلا برا 10 تا اسلحه ی مختلف 10 تا انیمیشن می ذارن. توی کد هر اسلحه ای که کاربر سوئیچ کرد، انیمیشن مربوط به همون اسلحه اجرا میشه.

یه سوال مهم: ساختار کد نویسی توی انریل تورنومنت تا چه حد با udk فرق داره . مثلا من کد بنویسیم extends utpawn با extends udk pawn چقدر فرق داره اصلا ساختار کد نویسی توی این دوتا فرقی داره یانه ؟؟
    ساختار مال زبونه. توی هیچ پروژه ای فرق نمی کنه و ثابت هست.

چیزی که توی اون دو تا کد مثالت فرق می کنه، توابع موجود هست، که خب توی UT یه سری تابع به کلاس UDKxxx اضافه شده.

-----

راستی جناب سیلسین و M.Mehrazin زمانی که می خواید توی همچین کدی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آدرس مش یا انیمیشن یا ... خودتون جایگزین کنید، و آدرس جدید رو می خواید، خیلی راحت توی Content Browser روی کانتنت خودتون کلیک راست کنید و گزینه ی Copy Full Name To Clipboard رو بزنین. تمام.

تایپینگم.
    Last edited by tovamohammad; 05-03-2011 at 02:09.

13. 7 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب باز سلام

دوباره سلام،
    من طبق فیلم های اصلی، یه انیمیشن ساختم، مشکل اینجاست که وقتی اسلحه ی معمولی دست منه (منظورم کاراکتره!) انیمیشن درست کار میکنه، ولی اگه اول برم اسلحه قرمزه!(Rocket luncher) رو بردارم و بعد برم به سمت اون کلیده! (triger) انیمیشن درست اجرا نمیشه، یعنی در طول انیمیشن، دوربین هی بیخودی تکون میخوره!
    چرا!!؟؟؟
    اگه لازمه مپم رو براتون بفرستم؟
    شما اگه مپت بزرگه، نمی خواد اونو آپ کنی. یه مپ که فقط یه سالن داره درست کن (بدون متربال)، دو تا اسلحه ی مختلف رو بذار توش و انیمیشنتو از مپ قبلی کپی کن تو جدیده. این طوری حجم مپت این قدر کم می شه که راحت بتونی آپ کنی.

سلام
    آیا Deco Layer تو این ورژن آخری مشکل داره؟ یا من اشتباه میکنم.
    نه. نباید مشکلی داشته باشه. اشکالات این جوری اگه تو یه بیلد باشه، ظرف چند روز یه عالمه پست تو تاپیک بیلد جدید می زنن ملت و برای این مورد هم پستی نیس.

شما یه کاری کن. این بیلدو رو یه سیستم دیگه نصب کن و همین کارو باش تست کن. اگه مشکل حل شد، 90 درصد بیلدت خراب شده (قبلا یه بار برام پیش اومده) و یا 10 درصد از درایور گرافیک هست. اول همون بیلد رو عوض کن اگه این طور بود.

سلام به همگی؛
    من یه سوال دارم:

رندر کلا دو نوع مختلف داره:

1. رندر آفلاین یا Pre-Rendered. حدود 98 درصد فیلم های انیمیشنی که بیرون می بینی، یا تبلیغات 3 بعدی توی تلویزیون، یا قسمت های کامپیوتری تو فیلمای تخیلی و اکشن، همگی از نوع آفلاین هست. کیفیت خیلی بالاتری می تونه بهت بده(نه اینکه الزاما بهتر بشه)، در عوض هزینشم خیلی بیشتره. با این همه برای مواردی مثل بازی یا شبیه سازی قابل استفاده نیست.

2. رندر Real-Time. بازیها و شبیه سازی ها از این مدل هستن. همون لحظه ای که کاربر نهایی می خواد تصویر رو ببینه عمل رندر صورت می گیره.

رندر های Real-Time توی یه رنج حدودا 30 میلی ثانیه باید انجام بشن، در صورتی که توی رندر آفلاین رندر های 3-2 دقیقه ای هم عادیه. یعنی کیفیت آفلاین بالاتره، سیستم هم برای پخشش زحمتی نمی کشه. در عوض ریل-تایم سرعتش حدود 5000 برابر آفلاین هست و سیستم همون موقع باید زحمت رندر رو برای هر فریم بکشه.

مثلا یه انیمیشن 10 دقیقه ای که شما دانلود می کنی و تو 10 دقیقه می بینی، اگه بخوای با سیستم خودت رندر کنی، باید یه ماه سیستمت 24 ساعت به کار باشه و تو این مدت هم CPU رو 100. در صورتی که همین انیمیشن توی بازی هایی که ریل-تایم انیمیشناشو می سازن باید تو همین 10 دقیقه ای که کاربر می بینه رندر بشن.

برنامه هم، رندر آفلاین رو با پکیج های سه بعدی مثل مکس، مایا و XSI مس تونی بگیری. با این همه یه سری نرم افزار مخصوص این کار طراحی شده، که دو تا از معروفتریاش V-Ray و Mental-Ray هست. برای ریل-تایم هم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم از DirectX یا OpenGL برای رندر استفاده میشه.

ادیت- راستی توی رندر آفلاین قسمت اعظم کار با CPU هست در صورتی که توی رندر ریل-تایم تقریبا همه ی کار با GPU هست.

فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 05-03-2011 at 02:55.

15. 11 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •