تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 472 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    من ماشینم رو کمتر از یک هفته هست که گرفتم، دزدگیر نداره، چرا
    چند تا ایراد هم داره که عرض خواهم کرد، فعلا از شدت عصبانیت کلاه برداری ایران فرغون نمی تونم با کسی حرف بزنم!!!!

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درود
    من ماشینم رو کمتر از یک هفته هست که گرفتم، دزدگیر نداره، چرا
    چند تا ایراد هم داره که عرض خواهم کرد، فعلا از شدت عصبانیت کلاه برداری ایران فرغون نمی تونم با کسی حرف بزنم!!!!
    سیستم ماشینتون مالتی پلکسه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

جدیدا دزد گیر نمي ذارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با سلام
    من یک هفته است که سمند مالتی پلکس گازسوز را تحویل گرفتم، 300 کیلومتر هم با بنزین کار کرده.
    وقتی گیج روغن را چک میکنم روغن مثل آب بسیار روان است و در کل میله گیج پخش میشود. در ضمن هنگامیکه ماشین کاملا سرد است روغن را چک میکنم.
    مشکل دوم: صفحه فلزی زیر واشر سرسیلندر کمی روغنی شده (خیلی ناچیز) آیا به خاطر اب بندی است؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ضمن عرض ادب خدمت دوستان گرامی و تشکر مجدد بابت راهنماییهاتون...
    من دیروز ماشینمو تحویل گرفتم...مالتی پلکس پایه گاز سوز سفید
    موقع تحویل چیزایی که به ذهنم میرسید چک کردم مشکل خاصی نبود...و چون تو یک شهر دیگه ثبت نام کرده بودم ماشینو تا شهر خودمون که حدودا 650 کیلومتر مسافته جابه جا کردم...البته با میانگین 70 کیلومتر رانندگی کردم که خب فشار وارد نشه...همه چی خوب بود تا رسیدم دم در خونه...یعنی بعد از650 کیلومتر رانندگی دم در پارکینگ چراغ چک روشن شد...البته 3 بار در طول مسیر گاز زدم و آخرین بارش هم حدودا 10 دقیقا قبل از رسیدن به منزل بود...دقیقا دم در پارکینگ وقتی میخواستم ماشینو وارد پارکینگ بکنم چراغ چک برای اولین بار روشن شد...
    1.به نظرتون باید چی کار کنم؟
    2.و اینکه نمایشگر قسمت مالتی پلکس وقتی ماشینو خاموش میکنیم باز هم روشن میمونه کلا؟
    3.و یک سوال دیگه هم اینکه به نظر میرسه قست تنظیمات مسیر کانال های کولر ماشین کلا الکیه...یعنی مثلا من میزنم باد کولرو فقط به پایین منتقل بکنه باز هم از قسمت جلو باد کولر در جریانه یا مثلا میزنم فقط بالا بزنه باز هم از جلو داشبورد باد در جریانه...این مورد رو میشه حل کرد؟
    4.من وقتی ماشینو تحویل می گرفتم حدودا 20 کیلومتر کارکرد داشت و نایلون صندلی راننده هم پاره شده بود...مگه ماشینو با تریلر حمل نمیکنند...پس این بیست کیلومتر کارکرد چیه؟
    ممنون میشم این 4 تا سوال منو جواب بدید...بی تجربه ایم دیگه...شما ببخشید!
    Last edited by tanbureehag; 07-07-2014 at 04:05.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز مبارك باشه .
    مشكل روشن شدن چراغ چك توي سمنداي گازسوز مالتي پلكس مدل 93 داره اپيدمي ميشه زياد نگران نباش.
    ديروز زمانيكه چراغ چكم روشن شد بردمش دياگ زد و گفت خطاي سنسور فشار رگلاتور گازه و پاكش كرد .
    ديشب سوختگيري كردم و همه چيز نرمال بود .صبح كه روشن كردم دوباره چراغ چك روشن شد و روز از نو روزي ازنو.
    دوستان باتجربه : با برداشتن سر باطري ميشه سيستم رو ريست كرد تا چراغ چك خاموش بشه ؟
    با توجه با اينكه پيغام چراغ چك مشخصه ، فعلا همينجوري باهاش رانندگي مي كنم تا ببينيم چي ميشه نظرشما چيه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز مبارك باشه .
    مشكل روشن شدن چراغ چك توي سمنداي گازسوز مالتي پلكس مدل 93 داره اپيدمي ميشه زياد نگران نباش.
    ديروز زمانيكه چراغ چكم روشن شد بردمش دياگ زد و گفت خطاي سنسور فشار رگلاتور گازه و پاكش كرد .
    ديشب سوختگيري كردم و همه چيز نرمال بود .صبح كه روشن كردم دوباره چراغ چك روشن شد و روز از نو روزي ازنو.
    دوستان باتجربه : با برداشتن سر باطري ميشه سيستم رو ريست كرد تا چراغ چك خاموش بشه ؟
    با توجه با اينكه پيغام چراغ چك مشخصه ، فعلا همينجوري باهاش رانندگي مي كنم تا ببينيم چي ميشه نظرشما چيه؟
    نه خطا پاک میشه و دوباره که سنسور فشار متاوب وارد بشه
    خطا میفرسته روی ecu وپک رو روشن میکنه

8. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

موقع تحویل چیزایی که به ذهنم میرسید چک کردم مشکل خاصی نبود...و چون تو یک شهر دیگه ثبت نام کرده بودم ماشینو تا شهر خودمون که حدودا 650 کیلومتر مسافته جابه جا کردم...البته با میانگین 70 کیلومتر رانندگی کردم که خب فشار وارد نشه...همه چی خوب بود تا رسیدم دم در خونه...یعنی بعد از650 کیلومتر رانندگی دم در پارکینگ چراغ چک روشن شد...البته 3 بار در طول مسیر گاز زدم و آخرین بارش هم حدودا 10 دقیقا قبل از رسیدن به منزل بود...دقیقا دم در پارکینگ وقتی میخواستم ماشینو وارد پارکینگ بکنم چراغ چک برای اولین بار روشن شد...
    2.و اینکه نمایشگر قسمت مالتی پلکس وقتی ماشینو خاموش میکنیم باز هم روشن میمونه کلا؟
    3.و یک سوال دیگه هم اینکه به نظر میرسه قست تنظیمات مسیر کانال های کولر ماشین کلا الکیه...یعنی مثلا من میزنم باد کولرو فقط به پایین منتقل بکنه باز هم از قسمت جلو باد کولر در جریانه یا مثلا میزنم فقط بالا بزنه باز هم از جلو داشبورد باد در جریانه...این مورد رو میشه حل کرد؟
    4.من وقتی ماشینو تحویل می گرفتم حدودا 20 کیلومتر کارکرد داشت و نایلون صندلی راننده هم پاره شده بود...مگه ماشینو با تریلر حمل نمیکنند...پس این بیست کیلومتر کارکرد چیه؟
    مورد اول هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و فقط به خاطر تغییر فشار پشت رگلاتور چک رو روشن میکنه

2-تمام مالتی پلکس ها به همین صورتند ,با نور کمی روشن میموند
    3-به خاطر اینکه کامل مسیر هوا بسته نمیشه
    و باعث میشه چرخش هوا یکسان انجام بشه . عمده مسیر حرکت باد با اون پنل قابل کنترله
    4-داخل کارخونه تا از سالن های کنترل کیفیت بگذره و همچنین داخل نمایندگی بارگیری بشه یکم کارکرد داره . ماشین با 20 کیلومتر که کارکرده محسوب نمیشه

جدیدا دزد گیر نمي ذارن
    دزدگیر دارند منتهای مراتب
    اون آزیر که قبلا روش بود و با کلید قابل خاموش کردن بود رو نداره
    مثل bmw وصل کردن دزدگیر را روی بوق ماشین
    شما بشینید داخل ماشین با ریموت دزدگیر را فعال کنید بعد ضامن در را بالا بدید و در را باز کنید
    صدای بوق بوق دزدگیر درمیاد

10. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    از سنسور پدال كلاچ و نحوه تنظيمش اگه كسي عكسي داره لطفاً بزاره و توضيح بده .
    ممنون

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوست عزیز مبارک باشه
    ماشین شما هم وقتی دنده عقب میگیری علامت آمپر آب تو نمایشگر مالتی پلکس وسط کیلومتر شمار میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •