سلام
شما قبلا 256 بوديد سرعت دانلودتون چقدر بوده الان چقدر شده؟يعني اصلا فرقي نكرده؟
سلام
شما قبلا 256 بوديد سرعت دانلودتون چقدر بوده الان چقدر شده؟يعني اصلا فرقي نكرده؟
ببخشيد آقا امير سرعت دانلودتون حدودا كيلو بايت بر ثانيه است چه در زمان رايگان چه در زمان غير رايگان
البته یک مدت توی اواخر تابستان خیلی پایین شده بود ( زیر 50 کیلوبایت بر ثانیه)
ولی توی دو هفته آخری که 256 داشتم بین 50 تا 100 کیلوبایت بود که بد نبود
الان هم همین حدود سرعت دارم. البته موردی بالاتر هم میشه و تا نزدیک 200 کیلوبایت هم میره ولی عمدتاً زیر 100 هست. سرعت آپلود هم که خیلی کمه.
اینم یک تست سرعت که همین الان گرفتم :
به نظر شما اشکال از وایرلس مودم نیست؟ چون برد مودم من هم خیلی کم شده. قبلاً توی طبقه بالاتر هم به راحتی میتونسم از اینترنت استفاده کنم ولی الان به هیچوجه توی طبقه بالا نمیتونم استفاده کنم حتی وقتی که درست بالای سر مودم هستم ( توی فاصله حدود سه متری از مودم در ارتفاع) .مدل مودم من هم اس ام سیه ( smc )
--------------------------------
این هم تست سرعتی که 5 دقیقه بعد از تست قبلی گرفتم. در عرض چند دقیقه سرعت چند برابر شد:
![]()
Last edited by arjafari2004; 02-11-2012 at 14:50.
در طول روز از 120 شروع میشه تا 500 کیلوبایت در ثانیه توی شب هم از 180 تا 80 کیلوبایت در ثانیه که متغیر هست
خب با لن تست کن ببین مشکل از اونه یا نه بازم نوسان داره
سرویس من دوباره قاطی کرد و سرعتش پایین اومده بقیه چطورن از پارس نمایندگی نت گستر
درود
دوستان تعرفه های مخابرات جدیدا ظرف یکی دو هفته گذشته تغییری داشته.اخه من دائمی گرفتم یه ماه پیش بیشتر از ترافیک 4 گیگ نمیدادن.الان به نظر میرسه یکی از دوستان تو تاپیک گفته 2 مگ با ترافیک ماهانه 8 گیگ گرفته.قیمتشم تعدیل شده؟کجا میتونم لیست سرویسهای جدید رو ببینم؟ و ایا میتونم الان که دائمی دارم سریعا سرویسم رو تغییر بدم؟ممنونم از کمکتون
سلام بله تعرفه ها به مدت يك ماه تغيير كرده يعني اگه در اين ماه ثبت نام كني اگه دوست داشته باشي براساس تعرفه عيدانه باهات برخورد ميشه ودائمي حساب ميشه در ضمن مي توني تعرفه ها رو در سايت مخابرات يا دفاتر پست بانك ببيني
ممنونم دوست خوبم الان منی که دائمی گرفتم دو ماه قبل میتونم سرویسمو عوض کنم؟؟؟؟
در ضمن سایت مخابرات برا من باز نمیشه از دوستان کسی فرم تعفه های جدید مخابرات رو داره
درود
128 2گيگ 5900 تومان
256 2گيگ 6900 تومان
512 8 گيگ 15000 تومان
1024 8گيگ 17000 توان
2048 8گيگ 21000تومان
درمورد سئوال اولتونم هم به احتمال زياد ميشه به نظرم بهتر در اين زمينه زودتراقدام كنيد چون گفته شده احتمالا بعد از اين ماه اين تعرفه ها رو برمي دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)