تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 311 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من از 256 4 گیگ به 2048 8 گیگ ارتقا دادم سرعتمو هم بالا گذاشتم. با وجودی که به صورت اسمی سرعتم 8 برابر شده ولی هیچ افزایش سرعتی رو حس نمیکنم. به 2020 هم گفتم قبول نمیکنند که سرعتشون مشکل داره. شبانه رایگان هم نداره. نمیدونم مشکل از مودمه ( مدل smc ) یا واقعاً مخابرات مشکل داره . ( برد مودم هم کم شده. تا چند متر بیشتر وایرلسش کار نمیکنه)
    سلام
    شما قبلا 256 بوديد سرعت دانلودتون چقدر بوده الان چقدر شده؟يعني اصلا فرقي نكرده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

این خان که این جا نوشتین اضافیه همون امیر تنها بهتر میشد من از پارس آنلاین نمایندگی نت گستر سرویس 128 با ترافیک 4 گیگ دارم و ماهی 15600 پرداخت میکنم و هر شب میتونم بین 750 الی 900 مگ دانلود کنم پینگش هم تازگی خوب شده اما قطع و وصلی داره
    ببخشيد آقا امير سرعت دانلودتون حدودا كيلو بايت بر ثانيه است چه در زمان رايگان چه در زمان غير رايگان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    شما قبلا 256 بوديد سرعت دانلودتون چقدر بوده الان چقدر شده؟يعني اصلا فرقي نكرده؟
    البته یک مدت توی اواخر تابستان خیلی پایین شده بود ( زیر 50 کیلوبایت بر ثانیه)
    ولی توی دو هفته آخری که 256 داشتم بین 50 تا 100 کیلوبایت بود که بد نبود
    الان هم همین حدود سرعت دارم. البته موردی بالاتر هم میشه و تا نزدیک 200 کیلوبایت هم میره ولی عمدتاً زیر 100 هست. سرعت آپلود هم که خیلی کمه.
    اینم یک تست سرعت که همین الان گرفتم :

به نظر شما اشکال از وایرلس مودم نیست؟ چون برد مودم من هم خیلی کم شده. قبلاً توی طبقه بالاتر هم به راحتی میتونسم از اینترنت استفاده کنم ولی الان به هیچوجه توی طبقه بالا نمیتونم استفاده کنم حتی وقتی که درست بالای سر مودم هستم ( توی فاصله حدود سه متری از مودم در ارتفاع) .مدل مودم من هم اس ام سیه ( smc )
    --------------------------------
    این هم تست سرعتی که 5 دقیقه بعد از تست قبلی گرفتم. در عرض چند دقیقه سرعت چند برابر شد:
    Last edited by arjafari2004; 02-11-2012 at 14:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

ببخشيد آقا امير سرعت دانلودتون حدودا كيلو بايت بر ثانيه است چه در زمان رايگان چه در زمان غير رايگان
    در طول روز از 120 شروع میشه تا 500 کیلوبایت در ثانیه توی شب هم از 180 تا 80 کیلوبایت در ثانیه که متغیر هست

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

البته یک مدت توی اواخر تابستان خیلی پایین شده بود ( زیر 50 کیلوبایت بر ثانیه)
    ولی توی دو هفته آخری که 256 داشتم بین 50 تا 100 کیلوبایت بود که بد نبود
    الان هم همین حدود سرعت دارم. البته موردی بالاتر هم میشه و تا نزدیک 200 کیلوبایت هم میره ولی عمدتاً زیر 100 هست. سرعت آپلود هم که خیلی کمه.
    اینم یک تست سرعت که همین الان گرفتم :

به نظر شما اشکال از وایرلس مودم نیست؟ چون برد مودم من هم خیلی کم شده. قبلاً توی طبقه بالاتر هم به راحتی میتونسم از اینترنت استفاده کنم ولی الان به هیچوجه توی طبقه بالا نمیتونم استفاده کنم حتی وقتی که درست بالای سر مودم هستم ( توی فاصله حدود سه متری از مودم در ارتفاع) .مدل مودم من هم اس ام سیه ( smc )
    --------------------------------
    این هم تست سرعتی که 5 دقیقه بعد از تست قبلی گرفتم. در عرض چند دقیقه سرعت چند برابر شد:
    خب با لن تست کن ببین مشکل از اونه یا نه بازم نوسان داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

سرویس من دوباره قاطی کرد و سرعتش پایین اومده بقیه چطورن از پارس نمایندگی نت گستر

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود
    دوستان ت
    عرفه های مخابرات جدیدا ظرف یکی دو هفته گذشته تغییری داشته.اخه من دائمی گرفتم یه ماه پیش بیشتر از ترافیک 4 گیگ نمیدادن.الان به نظر میرسه یکی از دوستان تو تاپیک گفته 2 مگ با ترافیک ماهانه 8 گیگ گرفته.قیمتشم تعدیل شده؟کجا میتونم لیست سرویسهای جدید رو ببینم؟ و ایا میتونم الان که دائمی دارم سریعا سرویسم رو تغییر بدم؟ممنونم از کمکتون

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

درود
    دوستان ت
    عرفه های مخابرات جدیدا ظرف یکی دو هفته گذشته تغییری داشته.اخه من دائمی گرفتم یه ماه پیش بیشتر از ترافیک 4 گیگ نمیدادن.الان به نظر میرسه یکی از دوستان تو تاپیک گفته 2 مگ با ترافیک ماهانه 8 گیگ گرفته.قیمتشم تعدیل شده؟کجا میتونم لیست سرویسهای جدید رو ببینم؟ و ایا میتونم الان که دائمی دارم سریعا سرویسم رو تغییر بدم؟ممنونم از کمکتون
    سلام بله تعرفه ها به مدت يك ماه تغيير كرده يعني اگه در اين ماه ثبت نام كني اگه دوست داشته باشي براساس تعرفه عيدانه باهات برخورد ميشه ودائمي حساب ميشه در ضمن مي توني تعرفه ها رو در سايت مخابرات يا دفاتر پست بانك ببيني

9. این کاربر از behnamcp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بله تعرفه ها به مدت يك ماه تغيير كرده يعني اگه در اين ماه ثبت نام كني اگه دوست داشته باشي براساس تعرفه عيدانه باهات برخورد ميشه ودائمي حساب ميشه در ضمن مي توني تعرفه ها رو در سايت مخابرات يا دفاتر پست بانك ببيني
    ممنونم دوست خوبم الان منی که دائمی گرفتم دو ماه قبل میتونم سرویسمو عوض کنم؟؟؟؟
    در ضمن سایت مخابرات برا من باز نمیشه از دوستان کسی فرم تعفه های جدید مخابرات رو داره

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ممنونم دوست خوبم الان منی که دائمی گرفتم دو ماه قبل میتونم سرویسمو عوض کنم؟؟؟؟
    در ضمن سایت مخابرات برا من باز نمیشه از دوستان کسی فرم تعفه های جدید مخابرات رو داره
    درود
    128 2گيگ 5900 تومان
    256 2گيگ 6900 تومان
    512 8 گيگ 15000 تومان
    1024 8گيگ 17000 توان
    2048 8گيگ 21000تومان
    درمورد سئوال اولتونم هم به احتمال زياد ميشه به نظرم بهتر در اين زمينه زودتراقدام كنيد چون گفته شده احتمالا بعد از اين ماه اين تعرفه ها رو برمي دارن

12. این کاربر از behnamcp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •