نحوه وارد كردن خالكوبي روي بدن بازيكن رو كسي ميتونه بهم آموزش بده
نحوه وارد كردن خالكوبي روي بدن بازيكن رو كسي ميتونه بهم آموزش بده
آموزش نمیخوا د. شما وقتی فایل مربوطه رو دانلودیدی اون رو به پوشه dt0c.img داخل کیت سرور قرار بده . موفق باشی
سلام یکی نیست جواب ما رو بده
دوستان هر کی میدونه خواهش میکنم جوابمو بده. بین دو نیمه یا آخر بازی یه نوشته هست اینجوری Highlights که صحنه زیبای بازی رو نشون میده.راهی هست که تو این قسمت این نوشته Highlights وپایین صفحه نوشته save و quit را پاک کرد تو اسکوربرد اون فایل unnamed_54 هم ای نوشته وجود نداره که پاکش کنم هر کی میدونه خواهش میکنم کمکم کنه .اون نوشته replayهم که تو بازی بعد از گل میاد می خوام پاکش کنم از کجا باید پاکش کنم خواهش میکنم یکی جواب درست حسابی بهم بده.
کسی میدونه چه جوری میتونم فایل unnamed_168 و unnamed_169 و unnamed_170 پوشه dt06.img که فایل مربوط به اسکوربرد هست رو باز کنم .فایل unnamed_54 که تو پوشه dt05 هست با برنامه ggs باز میشه اما اون سه فایل برنامه ggs بازش نمیکنه چیزی نشون نمیده.اگه برنامه یا روشی برای باز کردن این سه فایل هست یکی زحمتشو بکشه راهنماییم کنه ممنون.
کسی میدونه چه جوری میتونم فایل unnamed_168 و unnamed_169 و unnamed_170 پوشه dt06.img که فایل مربوط به اسکوربرد هست رو باز کنم .فایل unnamed_54 که تو پوشه dt05 هست با برنامه ggs باز میشه اما اون سه فایل برنامه ggs بازش نمیکنه چیزی نشون نمیده.اگه برنامه یا روشی برای باز کردن این سه فایل هست یکی زحمتشو بکشه راهنماییم کنه ممنون.
سلام مهدي جان فايل ريجيستري بازي را داري اگه داري برام بذار ممنون
سلام به همگی
من بازی pes 2010را در Xp به خوبی اجرا می کنم
ولی وقتی در ویندوز 7 اجرا می کنم بازی تیک میندازه در صورتی که این اصلا در xp دیده نمی شود
اولین بازی هست که تیک میندازه
مطمئنم از بازیه
مشکل کار از کجاست ؟
در ضمن یه سوال دیگه
آیا کیت سرور کم حجمی در اینترنت موجود است که من dial up دارم بتونم دانلود کنم؟
مثلا 5 مگ یا کمتر
با تشکر از تمامی فعالان این تاپیک
سلام سعید جان ، منظورت از ریجستری چیه کرک یا آپدیت بازی ؟
سلام
کیت سرور که حجمی نداره ، تقریبا 2 مگ
کیت سرور
آپدیت کیت سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلازم نیست چندبار بنویسی ، اگه کسی بلد باشه جوابتو میده
Last edited by Mehdi.ss; 18-02-2010 at 13:27.
سلام.نه.من هیچ کدومو ندارم.میشه لینک دانلود پچ 1.5 و 1.6 و 1.7 رو واسم بذاری؟ ممنون
بامپ جدید برای کیت های بازی ، که خیلی قشنگ درستش کرده
پسوورد : mehrooکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
اینم خودم فضولی کردم توش و قسمت شورت بالایی رو با بامپ اصلی بازی مخلوط کردم ، نمیدونم خوب شده یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بریزید تو پوشه dt0c.img کیت سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 18-02-2010 at 14:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)