از شما انتظار نداشتم که پست به این بی مزه ای بدین.
از شما انتظار نداشتم که پست به این بی مزه ای بدین.
من نفهمیدم اخه چه ربطی به اون طنزه مسخره شبکه ها داره؟اونکه به اون خوبی بود.کجاش بد بود؟
من از پک 10 هم زیاد خوشم نیمد چون رقصش با همون اهنگو کلا تکراری بود
با توجه به کارهایه مدیریو مخصوصا این کاری که اخیرا ازش اومده بیرون من امیدوارم هرچی زودتر یه تحولی تویه این قهوه تلخ هم ایجاد کنه.اگه یادتون باشه تویه نقطه چین وقتی یه وقفه افتاد مدیری گفت ادامه ی سریالو بهتر و جذابتر کار میکنیم که همینطورم شد
پست بی مزه؟! واقعا انصافت را شکره! کجاش بی مزه بود؟! اخر طنز و خنده بودو از همه پست های دیگه با مزه تر بودکه!
در ضمن اینجور پست ها را هم که اسپم حساب میشه جاش توی پیغام خصوصی هست!
سلام دوستان
متاسفانه شما و اون دوست عزیزمونmohsen_rkh اشتباه فهمید منظور من را من قصد توهین به کسی را نداشتم و توهینی هم نکردم فقط جهت مزاح اون مطلب را به نقل از طنز مهران مدیری نوشتم بلکه در این ایام امتحانات پایان ترم دوستان یه حالی عوض کنند خود من 4 روز پشت سر هم امتحان داشتم و امروز تمام شدم!
اره مجموعه 11 که از نظر من جالب بود هیچ افتی نداشته ! منتظر مجموعه 12 باشیم ببینم مجموعه 12 چه میشود!
Last edited by ahriman323; 16-01-2011 at 14:14.
کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه هااان؟
کیـــــــــــــــــــــــ ـــی تویـــــــــــی؟
ژوسفین کجاست؟
دارم میرم یا میام؟ کیــــــه
همین الان 20:30 داشت قسمتهایی از طنز کریسمس 2011 مهران مدیری و اون قسمتهایی را که مسخرشون کرده بود را با همون قسمت های واقعی تو ماهواره نشون میداد و در مورد تاثیرش بر شبکه های ماهواره ای میگفت!
دلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» تشريح شد:
مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال
دبير کل ستاد مبارزه با عرضهي غير مجاز محصولات سمعي و بصري، با تشريح دلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ»، مهران مديري و خواهشهاي او در ابتداي قسمتهاي اين مجموعه را از دلايل اصلي برشمرد و در عين حال گفت: البته جوايز اين سريال هم تاثير داشته است.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، محمدرضا عباسيان ـ مديرعامل موسسه رسانههاي تصويري ـ دربارهي عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» ادامه داد: سود خوبي كه صاحبان اين اثر براي مغازهداران در نظر گرفته بودند، موجب ميشد تا آنها انگيزهاي براي عرضهي نسخه قاچاق نداشته باشند؛ البته در كنار تمام اين موارد امكاني كه تهيهكنندگان اين فيلم از نظر پخش گسترده در كل كشور داشتند، هم در اين زمينه بياثر نبوده است.
وي دربارهي نسخههاي قاچاق «قلب يخي» هم گفت: نسخههاي كپي اين سريال هم به ميزان قابل توجهي از فيلمهاي ديگر كمتر بوده است، حتي در ارتباط با «قهوه تلخ» هم بايد بگويم كه در چند برهه، اتفاقات خيلي خطرناكي افتاد و چند صد هزار نسخه با كيفيتي شبيه نسخه اصلي در حال توليد بود كه از همان ابتدا با كارخانهي توليدكنندهي آنها برخوردهاي جدي صورت گرفت.
مديرعامل موسسه رسانههاي تصويري در پاسخ به پرسشي دربارهي نامهي گلايهآميز تهيهكننده سريالهاي مهران مديري دربارهي فيلمي كه از اين كارگردان و بازيگر با موضوع شبكههاي ماهورهاي منتشر شده است، گفت: به هر حال ايشان شكايت كردهاند و اكنون در حال بررسي اين موضوع هستيم كه نسخههاي اين فيلم چگونه خارج شده است. به هر حال ما بررسي ميكنيم و آقاي آقاگليان هم اگر شكايتي دارند بايد آن را از طريق سيستم قضايي پيگيري كنند. در ظاهر به نظر ميرسد كه صاحبان مال خيلي از اين مساله ناراضي نيستند و شكايت جدي در اين زمينه ندارند به هر حال خود اين هم يك روش براي تبليغ است.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
منم پدرجان بلد! بلدالملک دیلمی
امنیت اجتماعی دربار را میخوای بد جلوه بدی پدر سوخیته.. بگو ببینم با ژوسفین چیکار داری؟!
Last edited by ahriman323; 16-01-2011 at 21:02.
اگه حالا به گفته خودشون قاچاق هم نشده باشه دلایل عدم قاچاق سریال رو برو مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريالدلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» تشريح شد:
مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريالپس خودشون هم نتیجه گرفتن که اگه فروشی هم داشته بخاطر کیفیت سریال نبوده
کیفیت مجموعه ها پر- کیفیت بازی ها پر -تکراری نبودن قسمت ها پر فقط مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال
این وسط رضایت بینندگان هم پر
Last edited by M3HRD@D; 16-01-2011 at 21:05.
چیزی به بیرون درز نکرده خودش غیر مستقیم پخش کرده تا اربابش رو سر ذوق بیاره که دفعتا حساب و کتابش غلط از آب در اومده و حالا داره نعل وارونه میزنه.
چرا یه سری الکی تعریف های تملق آمیز از این سریال می کنن .
با اون همه دیالوگ های تکراری و بی مزه .
من با برداشت شما موافق نیستم.
موضوع قاچاق شدن ربطی به کیفیت نداره. الان عملا هر فیلمی چه خوب چه بد داره کپی میشه.
خوب بودن یا بد بودن یک فیلم چه تاثیری میتونه داشته باشه در کپی کاری مجموعه؟
یعنی مثلا فردا کسی بیاد و بهترین و محبوب ترین فیلم رو بسازه. دیگه کسی کپیش نمیکنه سر خیابون بفروشه؟
به نظرم دو موضوع قاچاق و کیفیت مجموعه ربطی به هم نداشته باشن .
چرا برا من کیفیت کار خیلی مهمه اگه کیفیت کاری رو بالاتر از سطح سینمای جامعه خودم ببینم و از کار خوشم بیاد یقینا اوریجینالش رو میخرم
بیشتر صحبت من اشاره به این مصاحبه بود که رضایت بیننده رو هویج هم به حساب نیاورده بودن و فقط
مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)