تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 380 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیزی که پست میدی اینجا جمله ای که خودم گفتم رو میگی و مسخره میکنی , برادر من.... کجای این پکیج ها کیفیت نداره؟!

اینو رو بخون یه دختر هشت ساله برام ایمیل کرده , من که کیفیت پکیچ را کم نکردم من که سنگ خودمو به سینه نمیزنم که , من که دنبال پست و ثروت نیستم که , من نه میخوام با فروش این مجموعه ها میلیاردر بشم , نه میخوام جای جیب شما رو بزنم , من فوق فوقش از فروش قهوه تلخ هزینه تولیدش را دربیارم . این ایمیل رو یه دختر 8 ساله بهم داده , با قلبش با قلمش با تایپش , میخوام دقت کنی :

آقای مدیری عزیز :

ما با دیدن این مجموعه های قهوه تلخ بسیار خوشنود میشویم , و کیفیت پکیج هاتون خوبه , از همه مهم تر سر موقع مجموعه ها را توزیع میکنید , پس ما دلمان به چه خوش باشد جز به سریال شما!

مو تو تنم سیخ شد

منم بلدم مثل بعضی از یوزها بیام فحش بدم , ناسزا بگم , حرفای ناجور بزنم , بله منم بلدم

ولی من که اینکار رو نمیکنم که , من برای کیفیت این پکیج ها تلاش میکنم من برای توزیع بموقه این مجموعه ها تلاش میکنم! من کار میکنم
    از شما انتظار نداشتم که پست به این بی مزه ای بدین.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نفهمیدم اخه چه ربطی به اون طنزه مسخره شبکه ها داره؟اونکه به اون خوبی بود.کجاش بد بود؟
    من از پک 10 هم زیاد خوشم نیمد چون رقصش با همون اهنگو کلا تکراری بود
    با توجه به کارهایه مدیریو مخصوصا این کاری که اخیرا ازش اومده بیرون من امیدوارم هرچی زودتر یه تحولی تویه این قهوه تلخ هم ایجاد کنه.اگه یادتون باشه تویه نقطه چین وقتی یه وقفه افتاد مدیری گفت ادامه ی سریالو بهتر و جذابتر کار میکنیم که همینطورم شد

3. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از شما انتظار نداشتم که پست به این بی مزه ای بدین.
    پست بی مزه؟! واقعا انصافت را شکره! کجاش بی مزه بود؟! اخر طنز و خنده بود و از همه پست های دیگه با مزه تر بودکه!
    در ضمن اینجور پست ها را هم که اسپم حساب میشه جاش توی پیغام خصوصی هست!
    من نفهمیدم اخه چه ربطی به اون طنزه مسخره شبکه ها داره؟اونکه به اون خوبی بود.کجاش بد بود؟
    من از پک 10 هم زیاد خوشم نیمد چون رقصش با همون اهنگو کلا تکراری بود
    با توجه به کارهایه مدیریو مخصوصا این کاری که اخیرا ازش اومده بیرون من امیدوارم هرچی زودتر یه تحولی تویه این قهوه تلخ هم ایجاد کنه.اگه یادتون باشه تویه نقطه چین وقتی یه وقفه افتاد مدیری گفت ادامه ی سریالو بهتر و جذابتر کار میکنیم که همینطورم شد
    سلام دوستان
    متاسفانه شما و اون دوست عزیزمونmohsen_rkh اشتباه فهمید منظور من را من قصد توهین به کسی را نداشتم و توهینی هم نکردم فقط جهت مزاح اون مطلب را به نقل از طنز مهران مدیری نوشتم بلکه در این ایام امتحانات پایان ترم دوستان یه حالی عوض کنند خود من 4 روز پشت سر هم امتحان داشتم و امروز تمام شدم!

اره مجموعه 11 که از نظر من جالب بود هیچ افتی نداشته ! منتظر مجموعه 12 باشیم ببینم مجموعه 12 چه میشود!
    Last edited by ahriman323; 16-01-2011 at 14:14.

5. 5 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه هااان؟

کیـــــــــــــــــــــــ ـــی تویـــــــــــی؟

ژوسفین کجاست؟
    دارم میرم یا میام؟ کیــــــه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همین الان 20:30 داشت قسمتهایی از طنز کریسمس 2011 مهران مدیری و اون قسمتهایی را که مسخرشون کرده بود را با همون قسمت های واقعی تو ماهواره نشون میداد و در مورد تاثیرش بر شبکه های ماهواره ای میگفت!

دلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» تشريح شد:
    مهران مديري، سود خوب مغازه‌داران و جوايز سريال

دبير کل ستاد مبارزه با عرضه‌ي غير مجاز محصولات سمعي و بصري، با تشريح دلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ»، مهران مديري و خواهش‌هاي او در ابتداي قسمت‌هاي اين مجموعه را از دلايل اصلي برشمرد و در عين حال گفت: البته جوايز اين سريال هم تاثير داشته است.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، محمدرضا عباسيان ـ مديرعامل موسسه رسانه‌هاي تصويري ـ درباره‌ي عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» ادامه داد: سود خوبي كه صاحبان اين اثر براي مغازه‌داران در نظر گرفته‌ بودند، موجب مي‌شد تا آنها انگيزه‌اي براي عرضه‌ي نسخه قاچاق نداشته باشند؛ البته در كنار تمام اين موارد امكاني كه تهيه‌كنندگان اين فيلم از نظر پخش گسترده در كل كشور داشتند، هم در اين زمينه بي‌اثر نبوده است.

وي درباره‌ي نسخه‌هاي قاچاق «قلب يخي» هم گفت: نسخه‌هاي كپي اين سريال هم به ميزان قابل توجهي از فيلم‌هاي ديگر كمتر بوده است، حتي در ارتباط با «قهوه تلخ» هم بايد بگويم كه در چند برهه، اتفاقات خيلي خطرناكي افتاد و چند صد هزار نسخه با كيفيتي شبيه نسخه اصلي در حال توليد بود كه از همان ابتدا با كارخانه‌ي توليدكننده‌ي آنها برخوردهاي جدي صورت گرفت.

مديرعامل موسسه رسانه‌هاي تصويري در پاسخ به پرسشي درباره‌ي نامه‌ي گلايه‌آميز تهيه‌كننده سريال‌هاي مهران مديري درباره‌ي فيلمي كه از اين كارگردان و بازيگر با موضوع شبكه‌هاي ماهوره‌اي منتشر شده است، گفت: به هر حال ايشان شكايت كرده‌اند و اكنون در حال بررسي اين موضوع هستيم كه نسخه‌هاي اين فيلم چگونه خارج شده است. به هر حال ما بررسي مي‌كنيم و آقاي آقاگليان هم اگر شكايتي دارند بايد آن را از طريق سيستم قضايي پيگيري كنند. در ظاهر به نظر مي‌رسد كه صاحبان مال خيلي از اين مساله ناراضي نيستند و شكايت جدي در اين زمينه ندارند به هر حال خود اين هم يك روش براي تبليغ است.

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه هااان؟

کیـــــــــــــــــــــــ ـــی تویـــــــــــی؟

ژوسفین کجاست؟
    دارم میرم یا میام؟ کیــــــه
    منم پدرجان بلد! بلدالملک دیلمی

امنیت اجتماعی دربار را میخوای بد جلوه بدی پدر سوخیته.. بگو ببینم با ژوسفین چیکار داری؟!
    Last edited by ahriman323; 16-01-2011 at 21:02.

8. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

دلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» تشريح شد:
    اگه حالا به گفته خودشون قاچاق هم نشده باشه دلایل عدم قاچاق سریال رو برو مهران مديري، سود خوب مغازه‌داران و جوايز سريالپس خودشون هم نتیجه گرفتن که اگه فروشی هم داشته بخاطر کیفیت سریال نبوده
    کیفیت مجموعه ها پر- کیفیت بازی ها پر -تکراری نبودن قسمت ها پر فقط مهران مديري، سود خوب مغازه‌داران و جوايز سريال
    این وسط رضایت بینندگان هم پر
    Last edited by M3HRD@D; 16-01-2011 at 21:05.

10. 12 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در ظاهر به نظر مي‌رسد كه صاحبان مال خيلي از اين مساله ناراضي نيستند و شكايت جدي در اين زمينه ندارند به هر حال خود اين هم يك روش براي تبليغ است.

!
    چیزی به بیرون درز نکرده خودش غیر مستقیم پخش کرده تا اربابش رو سر ذوق بیاره که دفعتا حساب و کتابش غلط از آب در اومده و حالا داره نعل وارونه میزنه.

12. 5 کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا یه سری الکی تعریف های تملق آمیز از این سریال می کنن .
    با اون همه دیالوگ های تکراری و بی مزه .

14. 3 کاربر از jomong666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اگه حالا به گفته خودشون قاچاق هم نشده باشه دلایل عدم قاچاق سریال رو برو مهران مديري، سود خوب مغازه‌داران و جوايز سريالپس خودشون هم نتیجه گرفتن که اگه فروشی هم داشته بخاطر کیفیت سریال نبوده
    کیفیت مجموعه ها پر- کیفیت بازی ها پر -تکراری نبودن قسمت ها پر فقط مهران مديري، سود خوب مغازه‌داران و جوايز سريال
    این وسط رضایت بینندگان هم پر
    من با برداشت شما موافق نیستم.
    موضوع قاچاق شدن ربطی به کیفیت نداره. الان عملا هر فیلمی چه خوب چه بد داره کپی میشه.
    خوب بودن یا بد بودن یک فیلم چه تاثیری میتونه داشته باشه در کپی کاری مجموعه؟
    یعنی مثلا فردا کسی بیاد و بهترین و محبوب ترین فیلم رو بسازه. دیگه کسی کپیش نمیکنه سر خیابون بفروشه؟
    به نظرم دو موضوع قاچاق و کیفیت مجموعه ربطی به هم نداشته باشن .

16. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

من با برداشت شما موافق نیستم.
    موضوع قاچاق شدن ربطی به کیفیت نداره. الان عملا هر فیلمی چه خوب چه بد داره کپی میشه.
    خوب بودن یا بد بودن یک فیلم چه تاثیری میتونه داشته باشه در کپی کاری مجموعه؟
    یعنی مثلا فردا کسی بیاد و بهترین و محبوب ترین فیلم رو بسازه. دیگه کسی کپیش نمیکنه سر خیابون بفروشه؟
    به نظرم دو موضوع قاچاق و کیفیت مجموعه ربطی به هم نداشته باشن .
    چرا برا من کیفیت کار خیلی مهمه اگه کیفیت کاری رو بالاتر از سطح سینمای جامعه خودم ببینم و از کار خوشم بیاد یقینا اوریجینالش رو میخرم
    بیشتر صحبت من اشاره به این مصاحبه بود که رضایت بیننده رو هویج هم به حساب نیاورده بودن و فقط

18. 3 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •