تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 323 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوست من نه تاچش از کار نمی افته شاید تنظیماتی چیزی داره عزیزم .
    مجددآ گوشی رو فرستادم تهران
    قفل درست نشد هیچ کلید پاور و اسپیکرهاش هم شرکت خراب کرده
    دوستان گوشی رو در حیاط زیر آسمان با زاویه نگاه کنید ال سی دی حالت مربعی مربعی هست این چیه مال برچست محافظ ال سی دی هست یا ال سی دی رو هم شرکت عوض کرده
    نه اون مشکل مربع برای من هم هست

مشکل نیست نگران نباش

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فلش برای گوشی ضرر داره ؟
    می شه فلش کردن x6 رو یاد بدی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فلش برای گوشی ضرر داره ؟
    می شه فلش کردن x6 رو یاد بدی ؟
    فلش هیچ ضرری نداره.فلش همون اپدیته اما با شرایط بهتر.واسه فلش ایکس 6 به چهارتا فایل نیاز داری.بعد باید نرم افزار جف را دانلود کنی.وقتی نصب کردی باید پی سی سوئیت گوشیتو بشناسه.بعد میری و یه فایل به اسم امیلاتور دانلود میکنی که در واقع کرک جاف هستش.بعد طبق اموزش های لازم گوشیتو فلش میکنی.

ورژن 30 فایل فلش نوکیا را دانلود کن و فقط 4 تا فایل اصلیی که نیازه را دانلود کن.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فلش هیچ ضرری نداره.فلش همون اپدیته اما با شرایط بهتر.واسه فلش ایکس 6 به چهارتا فایل نیاز داری.بعد باید نرم افزار جف را دانلود کنی.وقتی نصب کردی باید پی سی سوئیت گوشیتو بشناسه.بعد میری و یه فایل به اسم امیلاتور دانلود میکنی که در واقع کرک جاف هستش.بعد طبق اموزش های لازم گوشیتو فلش میکنی.

ورژن 30 فایل فلش نوکیا را دانلود کن و فقط 4 تا فایل اصلیی که نیازه را دانلود کن.
    الان من سونی اریکسونم رو با کامپیوتر آپدیت کردم . از سایت خودش یه برنامه بود . دانلود کردم و نصب کردم . بعد وصلش کردم به گوشی و نسخه ی جدید رو پیدا کرو و آپدیت کرد .
    برای نوکیا هم اینجور برنامه هست ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا سونی را نمیدونم !!

اما نوکیا را باید اول جاف که همون نرم افزار فلش هستش را دانلود کنی.بعدش 4 تا فایل اصلی ایکس 6 را دانلود کنی.این 4 فایل رسمی هستش و از سایت رسمی نوکیا گرفته شده.بعد هم با اموزش گوشی های مرده فلش بزنی.

دوست عزیز : موقع دانلود فایل های فلش میتونی کارهای زیادی بکنی.مثلا : از رام های کوک شده ی ایکس 6 استفاده کنی که هم فارسی هستش و هم زبان های زائدش حذف شده و هم رم پچر که نرم افزار -- هستش توشه.

اولش یکم اذیت میشی اما وقتی کارت تموم شد از گوشیت لذت میبری.از نظر من حتما گوشیتو -- کن تا قابلیت های جالبش قابل استفاده بشه.یادت باشه الان واسه ایکس 6 ورژن 30 هم اومده!!پس ورژن قدیمی فایل های فلششو نگیری!!

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال
    1- روي X6 نميشه برنامه قطب نما نصب كرد چون من 2 تا نصب كردم البته براي N97 بود كار نكردش؟
    2- تاچ گوشي من بعضي وقتها از كار ميفته و بايد گوشي رو ريستارت كنم تا كار كنه به نظرتون گوشي ايراد داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال
    1- ..............
    2- تاچ گوشي من بعضي وقتها از كار ميفته و بايد گوشي رو ريستارت كنم تا كار كنه به نظرتون گوشي ايراد داره ؟
    سلام دوست من. در مورد سوال دومت به نظر ميرسه گوشيت مشكل داره. چون من الان چند ماهه دارم و به همچين مشكلي بر نخوردم خدا رو شكر ... يه نشون بده .... ضرر نداره ...شايد هم مشكل از نرم افزار اصلي گوشيت باشه. آپ ديت كردي؟

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستانی که اسپیکر گوشیتون رو دادید شرکت عوض کنه آیا صدای اسپیکرهای جدید نصب شده کمتر هست ؟ اگه کمتر باشه نشان گر غیر اصل بودن می تونه باشه با اینکه شرکت عوض کرده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال
    1- روي X6 نميشه برنامه قطب نما نصب كرد چون من 2 تا نصب كردم البته براي N97 بود كار نكردش؟
    راستش مشکل ایراد داشتن قطب نما به خاطر ضعف کلی سیستم جی پی اس هستش و مشکل از گوشی نیست.

تاچ گوشی خوبه.ببین من اوایل باش مشکل داشتم.فلش زدم و مشکلم حل شد.اما وقتی از نزم افزار های زیاد استفاده میکنی ، سرعت گوشی پایین میاد و لود شدن تاچ اذیتت میکنه.مثلا وقتی با اکسپلورر کار میکنی هزار بار باید یک دکمه را فشار بدی تا بگیره !!!

شما اول از همه گوشیتو مستر ریست کن و با تعداد محدودی برنامه تاچو تست بزن احتمالا مشکلت حل میشه.

اما اگه میخوای سرعت یا حساسیت گوشیتو بالا ببری یک نرم افزار هستش که فایل تکست تاچ را دستکاری کرده و کمو زیادش کرده.این نرم افزار 13 حالت مختلف بهت میده.الان شاید یکم سختت باشه ، اما بعد از یه مدت که فهمیدی چه نرم افزاری خوبه و چه نرم افزاری بده ، مدیریت گوشیت دستت میاد و سرعت گوشیتو مدیریت میکنی.
    --------------------------------------------------------
    در ضمن دوست عزیز !!!

یادت باشه کال رکوردر خیلی روی هنگ کردن گوشی تاثیر داره!!
    Last edited by romass100; 06-12-2010 at 21:35.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من که فکر میکنم بعد از آپدیت صدای گوشی ضعیف شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •