با گارانتی اصلی(مایکروتل) حدود 155-160 تومن.
با گارانتی متفرقه حدود 140-145 تومن.
با گارانتی اصلی(مایکروتل) حدود 155-160 تومن.
با گارانتی متفرقه حدود 140-145 تومن.
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
تو حالت اسلاید شو گزینه ای برای تنظیم کردن مدت زمان مکث نداره؟
من خیلی دنبال برنامه های خاصی نیستم. فقط چند تا دیکشنری، نقشه ، تقویم، ماشین حساب و ... هست که خیلی جدید نیستن و رو K750 خیلی راحت کار میکنن و فقط Jar این برنامه ها رو دارم.
آیا شما هیچ برنامه مشابهی روش نصب کردبن؟ (فقط با فایل Jar) اگر به خوبی نصب شدن بگین ممنون میشم.
با تشکر از راهنماییتون
همه این چیزایی که می خواید واسه استار هستش و بدون مشکل کار می کنن.
اگه احتیاج دارید لینک می زاریم.
سلام بچه ها
چند تا سوال داشتم 1
1- وقتی پیغام باتری لو میده 7 الی 8 ساعت طول میکشه تا گوشی خاموش بشه و همش ویبره میزنه میره تو اعصاب آدم باید چه کار کرد؟
2- برنامه هایی مثل تقویم و ... آیا شارش باطری را هنگام استندبای مصرف می کنند؟اگه مصرف می کنند چه مقدار؟
خیلیییییییییییییییییییییی یی ممنونم.
راستش رو بخوای من اون سری واسه اطمینان خاطر خودم گوشیم رو دیدم و فایلهایی که تو فولدرOther بود رو. بیشتر فایلهام فرمتشJar بود! که شامل نقشه و و بازی و برنامه مثل پلیر و اینا رو نصب کردم رو گوشیم مشکلی هم نداره!!
کلا سامسونگ سیستم جاواش به روز شده مثل قبلنا نیست
1- به نظر من از دید یه نقش نمیشه بهش نگاه کرد. البته نظر منه! اینکه سامسونگ چقدر واسش مکالمه کاربرهاش مهمه که واسه اینکه باطری زمانی که به حالت Low میرسه تمام امکانات گوشی رو آف میکنه که از حداکثر زمان باطری تو حالت کمترین مصرف بیشتر زمان رو استفاده کنین در حالت مکالمه. ( چی گقتم!!؟!؟!) راهی نداره در کل !!( مگه درست کاری گوشی)
2 - اگه آنلاین باشه یعنی بخوای استفاده کنی آره. ولی اگه به صورت دیفالت یعنی واسه مثلا اعلام روز و ساعت مثل قرار ملاقات باشه نه مصرف نمیکنه! شاید باورتون نشه. اگه بلوتوث آن باشه ولی استفاده نشه علنا هیچ استفاده این نمیشه ازش! باطری هم کم نمیشه!
اگه منظورت بازی هست که بله. بخاطر بزرگی صفحه و سیستم عامل نصبتا معمولی که داره یکمی باطری مصرف میکنه حین بازی!!!
سوال اول هم اگه کسی جوابش رو داره بگه به دوسمون!!
کابل گوشی من گم شده![]()
از دوستان کسی خبر داره تو علاالدین پیدا میشه یا نه؟!
تو نمایندگی چی؟!
شک نکن.حال داری برو مرکز خدمات پارس ماکروتل. هرکاری هم بخوای واست میکنن.
چون خودشون وارد کننده ی اصلی هستن هرچی لوازم جانبی هم بخوای دارن(( البته در صورتی که تموم نکرده باشن رو موارد خاص))![]()
من امروز تو تاپیکهای مختلف گوشیهای سامسونگ گشت زدم. گویا همه اون چیزی رو که دیدن با اون چیزی که واقعی هست خیلی فرق داشته
از اولش هم م گفتم. گوشی مشخصه اصلیش .کیفیت صدا - آنتی دهی و باطری قوی- زیبا - مقاوم و با تکنولوژی بروز خوبه. یعنی حداکثر چیزی که میشه مطوب و به صرفه درنظر گرفتش با همین مشخصات کامل میشه!
جت رو همه با استار مقایسه کردن درصورتی که قیمتش حدودا2 برابره. همه از گوشی Pixon12 شکی بودن چون واقعا اون چیزی که باید با توجه به قیمتش باشه رو نداره
گوشیهای دیگه که نیومده خیلیا ذوقش رو داشتن. مثل اولین 8مگاپیکسلی سامسونگ.
من نمیخوام از سامسونگ بد بگم ولی هیچ وقت به این اعتقاد ندارم که امکانات جزو کاراییهای اصلی یه گوشیه. مثلا دوربینش. یا کیفیت پلیرش!
بودنش خوبه ولی نمیشه به عنوان یه خصوصیت اصلی نام برد.البته جای بحث نیست که الان گوشی مبایل هم پلیر هست هم دوربین عکاسی هم نویگیتور هم گیم هم خیلی چیزای دیگه!!!
من فعلا در حال تحقیق گوشی سامسونگ با سیستم عامل آندروید هستم. ببینم چه کرده!!!
ببخشیدا. خودتون یه جوری ربطش بدین به استار.نگین بی ربط بود!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)