تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 326 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
    Last edited by AryanLand; 01-08-2010 at 14:53.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چط.ری بفهمم چی زده؟؟؟؟
    این چیزیه که خودمم نمیدونم و دارم روش کار میکنم

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

لطفا یه لینک از ویندوز 6.1 بزارید تا اگه وقت کردم تست بکنم.....

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام.

اون صفحه بد رنگ که سلیقه ایه و نظر شما محترمه اما مصرف باطری بیشتر با توجه به صفحه نمایشش و سی پی یوش و....ایراد نیست و البته نداشتن حافظه داخلی بهتر از داشتن و در عمل نداشتنشه(به جهت تخته پرشی که سامسونگ زیر مموری های داخلیش نصب کرده) اون 200 هزار تومن هم که بیشتر داری پول میدی بجاش بیشتر آش میخوری به جهت ساپورت بهتروامکانات بیشترش و اینکه تو جیب جا میشه یا نه خوب قاعدتا" اونایی که میخرن با توجه به استفاده شون و نیازشون میخرن و حتما" فکر یک جیب بزرگتر که هم اون 200 هزار تومنه توش جا بشه و هم بعد از خریدنش گوشیه توش جابشه رو میکنن.و.....و......و.....

پینوشت: نظر من این نیست که برند سامسونگ برند بدیه بلکه من معتقدم توی نقد و بررسی باید بدون در نظر گرفتن علایق شخصیمون و بدور از تعصب صحبت کنیم.
    اچ تی سی هم خودشو راحت کرده و به جای تخته پرشی کلا حافظه داخلی رو تعطیل کرده و اما... همون 200 هزار تومن گرون تر کافیه که اصلا دورو ور این گوشی نرفت چون واقعا هر چی نگاه میکنیم آش اضافه تر نمیبینیم.. .
    درضمن این که گفتید tft سلیقه ایه دیگه از اون حرفا بودا...... واقعا صفحه نمایشش بی کیفیته چه سلیقه ای چه بدون سلیقه ای.. کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده..

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام
    منم این مشکلو داشتم
    البته خیلی عجیبه برام
    دلیلشم کثیف شدن صفحه است
    صفحه گوشیو بعد از هر مکالمه تمیز کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خيلي عجيبه اگه دلیلش این باشه البته گوشی من زیاد کثیف نمیشه فقط دو قطره چسب رو screen protector ش رويخته شده پاک نمیشه البته اونقدر نیست که به چش بیاد
    به هر حال گفتی پاکش کنم من هم خودشو پاکردم هم مموریشو از دیروز تا الان که مشکلی نداشته و سریع و بینقش کار کرده امیدوارم همینطور بمونه .

راستی امکان اینکه ویندوز مبایل ویروسی بشه جقدره؟ ایا داشتن انتی وایروس ضروریه؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

درضمن این که گفتید tft سلیقه ایه دیگه از اون حرفا بودا...... واقعا صفحه نمایشش بی کیفیته چه سلیقه ای چه بدون سلیقه ای.. کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده..
    بره من صفحه امو ال ای دی یه ایراده ...
    چون من زیر نور افتاب زیاد با گوشی کار میکنم و خوانایی صفحات تی اف تی از امو ال ای دی زیر نور شدید بیشتره ....

---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده.
    طولش با امنیا 2 یکیه
    و عرضش فقط یه سانت از امنیا2 بیشتره .... در عوض کلی از امنیا2 باریک تره
    در عوض صفحه بزرگ ، مولتی تاچ ، رم 512 ، سی پی یو 1 ، هزار تا رام عالی ، ساپرت بی نظیر نرم افزاری و صفحه بزرگ 4.3 اینچی

بازم بگم؟

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

خيلي عجيبه اگه دلیلش این باشه البته گوشی من زیاد کثیف نمیشه فقط دو قطره چسب رو screen protector ش رويخته شده پاک نمیشه البته اونقدر نیست که به چش بیاد
    به هر حال گفتی پاکش کنم من هم خودشو پاکردم هم مموریشو از دیروز تا الان که مشکلی نداشته و سریع و بینقش کار کرده امیدوارم همینطور بمونه .

احتمالا محلی که سنسور مجاورت قرار داره کثیف شده و باعث خاموش شدن صفحه نمایش میشه ! (سنسور مجاورت باعث میشه وقتی با گوشی صحبت می کنی صفحه نمایش خاموش بشه تا مصرف باتری کمتر بشه )
    نگران ویروس هم نباش ! من که تا حالا ندیدم ویندوز موبایل ویروسی بشه

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

بره من صفحه امو ال ای دی یه ایراده ...
    چون من زیر نور افتاب زیاد با گوشی کار میکنم و خوانایی صفحات تی اف تی از امو ال ای دی زیر نور شدید بیشتره ....

---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

طولش با امنیا 2 یکیه
    و عرضش فقط یه سانت از امنیا2 بیشتره .... در عوض کلی از امنیا2 باریک تره
    در عوض صفحه بزرگ ، مولتی تاچ ، رم 512 ، سی پی یو 1 ، هزار تا رام عالی ، ساپرت بی نظیر نرم افزاری و صفحه بزرگ 4.3 اینچی

بازم بگم؟
    البته tft هم نسبت به amoled زیر نور خورشید "خیلی" بهتر نیست ! فقط یه خورده بهتره ، پس اگه زیر نور خورشید می تونید با tft کار کنید با amoled هم مشکلی نخواهید داشت ! (من خودم با دیاموند 2 مقایسه کردم ، زیاد فرقی نداره )
    تفاوت محسوس amoled با tft وقتی مشخص میشه که بخوای با گوشی کلیپ و عکس تماشا کنی ، کافیه یک کلیپ divx با کیفیت خوب روی روی امنیا 2 و اچ دی 2 مقایسه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری
    اچ دی 2 هم طول بیشتری داره هم عرض بیشتر ، وزنش هم زیاد تره !
    قدرت باتری و مصرف باتری هم که اصلا قابل مقایسه نیست ! من با اینکه با گوشی زیاد کار می کنم هر 3-4 روز یک بار گوشی رو شارژ می کنم (حداقل روزی 1 ساعت کلیپ نگاه می کنم)
    در مورد سی پی یو و رم هم ،مهمترین برتری اچ دی 2 همین دو مورد هست که البته خیلی هم تاثیر گذار هست ، و البته خازنی بودن صفحه نمایش
    ساپورت نرم افزاری هم از اون حرف ها بود !!
    Last edited by mohammad8711; 30-07-2010 at 09:43.

9. 2 کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahyar_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    این مشکلو من تو گوشیای قبلیم داشتم
    تجروبشو از اونا دارم
    البته گوشیای قبلیم صفحشون خازنی بود که به کثیف شدن حساس بود(مثلا وقتی میدادم یه خانمم صحبت کنه لوازم ارایشش میموند رو صفحه)
    این که صفحش مقاومتیه نمیدونم چرا اینجوری میشه در همین حالت
    به خاطر همین میگم عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تفاوت محسوس amoled با tft وقتی مشخص میشه که بخوای با گوشی کلیپ و عکس تماشا کنی ، کافیه یک کلیپ divx با کیفیت خوب روی روی امنیا 2 و اچ دی 2 مقایسه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری
    من زیاد کلیپ نگا نمیکنم
    اقلا اچ تی سی خرابیش خیلی کمتره
    تازه آندوریید هم براش کوک شده
    قول میدم تا ویندوز 7 هم بیاد براش کوک میشه
    اوبونتو هم براش کوک شده

کدوم اینا رو املت داره؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •