تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 312 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

راستش من یکی از افرادی هستم که متاسفانه باگهای یاد شده بازی، مخصوصا راجع به دروازه بانان برام پیش اومده
    ببینید....وقتی میگن که هوش مصنوعی دروازه بانان ضعیفه، حتما منظور این نیست که راحت گل میخورن
    معنیش اینه که غیر واقعیه...مثل چی؟

مثلا یه موقعهایی اینقدر ماحرانه و عجیب در مقابل شوتها واکنش نشون میدن که آدم قیافش اینطوری میشه:

یا یه موقع اینقدر خنگ میشن که فقط به تماشای توپ بسنده میکنن
    یا اینکه وقتی از بقل دروازه بهشون نزدیک میشی،- فرقی نمیکنه که جندتا محاجم دیگه جلوش حضور دارن و منتظر فرصت که شما بهشون پاس بدی- سریعا به طرف محاجم شما میان حمله میکنن و باعث میشن که دروازه خالی بشه...و شما با یه پاس یا سانتر راحت گل بزنی....و یا برعکس این موضوع که باعث میشه گل بخوری
    باید این رو هم بگم که هم game difficulity و هم Keeper difficulity روی Legendary هستش
    یه اشکال دیگه هم مربوط میشه به هوش مصنوعی خود بازی!!...گاهی اوقات وقتی که دروازهبان توپ رو میگیره، توپ از خط رد میشه ولی هیچ گلی اعلام نمیشه
    (یا به قولی دروازهبان سِشو میگیره و داور هم یابو آب میده!)
    البته باید بگم که این اشکالات همیشه برام پیش نمیاد ولی زمانی که پیش میاد کفرم درمیاد
    در ضمن لارم به ذکره که من طرفدار فیفا هستم و با وجود تمام باگهایی که گاهی اوقات پیش میاد این بازیو به pes ترجیح میدم...یه وقت فکر نکنید که طرفدار pes هستم و از خودم دارم این مطالب رو میگم
    شما رو PC بازی کردی یارو کنسول؟
    والا من از روزی که گرفتم حداقل 150 ساعت باهاش ور رفتم ولی این چیزا رو ندیدم!!
    خیلی عجیبه!!

2. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

شما رو PC بازی کردی یارو کنسول؟
    والا من از روزی که گرفتم حداقل 150 ساعت باهاش ور رفتم ولی این چیزا رو ندیدم!!
    خیلی عجیبه!!
    من روی pc بازی میکنم.....
    مگه جز گرافیک چمن و بازیکنانش چه تفاوتهایی میکنه؟
    فکر کنم حتی اونهایی هم که از بازی فیلم گرفتن با کامپیوتر فیلم گرفتن!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من روی pc بازی میکنم.....
    مگه جز گرافیک چمن و بازیکنانش چه تفاوتهایی میکنه؟
    فکر کنم حتی اونهایی هم که از بازی فیلم گرفتن با کامپیوتر فیلم گرفتن!
    کلا همه چیزش فرق میکنه!
    از گیم پلی بگیر تا گرافیک!!
    کلا نسخه PC با نسخه X360 و PS3 کاملا جدا هستش و دو نسخه کاملا متمایز هستن!

5. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دلم میخواد یه email بدم به این EA هرچی فحش انگلیسی بلدم بهش بدم که مارو مسخره کرده(هرچند حتما خیلیا تاحالا اینکارو کردن!)
    پی سی بازها کم مظلوم واقع میشدن که حالا این مسخره بازیها رو هم داره سرشون در میاره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دلم میخواد یه email بدم به این EA هرچی فحش انگلیسی بلدم بهش بدم که مارو مسخره کرده(هرچند حتما خیلیا تاحالا اینکارو کردن!)
    پی سی بازها کم مظلوم واقع میشدن که حالا این مسخره بازیها رو هم داره سرشون در میاره
    جالبه شما اگه نسخه نکست رو ببینی کلا متنفر می شی از هرچی فوتبال گیم هست نسخه های نکست فیفا 09 و فیفا 10 یک چیز در حد معجزه هستند. ولی خیلی عجیبه که بعضیا یا نمی کشن این مسئله رو با زور سعی دارن باور نکنن که فیفا نسخه نکست یک شاهکار به تمام معناست.

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

جالبه شما اگه نسخه نکست رو ببینی کلا متنفر می شی از هرچی فوتبال گیم هست نسخه های نکست فیفا 09 و فیفا 10 یک چیز در حد معجزه هستند. ولی خیلی عجیبه که بعضیا یا نمی کشن این مسئله رو با زور سعی دارن باور نکنن که فیفا نسخه نکست یک شاهکار به تمام معناست.

دوستان اینقدر روی این عقیده پافشاری نکنید که این بازی یک چیز ماورالطبیعست دوست دارین صدها ایراد از همین اعجوبه قرن براتون لیست کنم ؟ یک کم احساساتو کنار بزارید بابا دیگه چه خبره
    آرمین جان از تو انتظار ندارم سر یک انتقاد بلافاصله عکس العمل نشون بدی .

بابا مسعود بخدا اینجوری نمیشه اگه ما بحثو شروع کنیم سر هر موردی یکی میگه یواش تر النگوم شکست یکی دیگه بهش برمیخوره که کمتر از گل به بازی نگفتیم و....
    میخشید که من اینقدر صریح الهجه هستم .

یا خدا !! مگه من از این باگ ها طرفداری کردم : :-/ ! ؟؟؟ هی میخوام هیچی نگم ... ! مگه من دفاع کردم ؟؟ تازه به حرف شما احترام گذاشتم و ویدیو رو کامل نگاه کردم ! مگر به جز این بود که گفتم تا حالا برای من رخ نداده ؟
    گفتم یا نه ؟؟؟
    معذت می خوام ولی این شمایی که هر کامنتی رو به دیده تعصب میخونی ! من هیچ وقت تعصب رو هیچ فوتبالی نداشتم ، هر کدوم که بهتر بود بیشتر بازی می کرد و البته الان هم همینطور ! قبلآ بازی های KonaMi رو کنسول PS1 عالی بود ، که من اکثرآ همونا رو بازی می کردم و فیفا خیلی کمتر چون موقع حرفی برای گفتن نداشت !
    الان هم FIFA 10 و PES رو بازی می کنم ولی چون فیفا 10 خیلی بهتره برای من و بیشتر به من میسازه فیفا رو بازی می کنم. و همیشه دوست داشتم دو فوتبال عالی بشن که به نفعه یکی مثه من بشه!!
    من نمی گم فیفا10 هوش مصنوعیش بالاست ! میگم از PES 2010 بهتره !
    من نمی گم فیفا10 باگ و اشکال نداره ، میگم برای من تاحالا اون باگ های دروازه بان هیچ وقت پیش نیومده! حالا چون پیش نیومده شما باید به من بگید متعصب ؟
    من هیچ وقت نگفتم فیفا10 یه شبیه سازه کامله ولی گفتم بهترین شبیه سازی که تا الان اومده.

اگه میشه تو کامنت نوشتنت یه تجدید نظر بکن !
    شماها چقدر زود ناراحت میشن ! یعنی شما از اینکه من گفتم دارین تعصب به خرج میدین ناراحت شدی ؟؟؟؟ فکر نمیکنم اینجوری ما بتونیم به نتیجه ای برسیم .

راستی اگه ممکنه بفرمایید منظور شما کدوم حرفهاست ؟

اینا بیشتر حرفه تا عمل !

این دوستمون راست میگه این باگ ها برای من هم پیش نیومده!!
    به این دروازه بانا که نمیشه به این راحتیا گل زد!
    مسعود جان من کلا این بازیو 4 ساعت بازی کردم اما توی همین 4 ساعت باگهایی از دروازه بان دیدم که بعضیاش خداییش خیلی ناجور بودن بعنوان مثال این مورد یادم مونده من توی یک بازی با بک کناریم میخواستم توپو سانتر کنم برای جناح مقابل بخاطر کم دقتی که داشتم توپم به سمت دروازه بان رفت دروازه بان که میخواست توپ به دستش نخوره که داور مثلا خطا نگیره یک دفه هل کرد توپو وارد دروازه خودی کرد و اینجوری شد که سر اشتباه فاحش دروازه بان یک گل باد آورده نصیب تیم حریف شد .
    حالا من موندم چطوری میشه این باگها برای همه پیش میاد اما برای شما نه .

تا کامپیوتر وجود داره باگ هم وجود خواهد داشت .(تکبیر )

یک جمله که از بالایی هم قشنگ تره
    هرگز نباید فراموش کنیم که :

تکامل در ظل تضاد است .
    Last edited by 4039; 21-11-2009 at 22:49.

10. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خدمت 4039 عزیز
    شما هم مثل بنده نسخه pc (یا همون کارنت) بازی رو بازی کردید یا روی کنسول به این مشکلات برخوردید؟!
    آخه نسخه pc بازی کلا گند زده!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بحث خیلی جالبی بود . فقط خوندیم . و حال کردیم .

یه نکته هم بگم بعدا اگه اقا مسعود اجازه بدن میریم تو گروه هستیم خدمتون .

یک ایراد بزرگ دیگری هم که Pes داره اینه که کسی که چندین ماه بازی کرده به قول خودش حرف های هم هست
    میاد در یک بازی به یک اماتور می بازه. چرا چون فرد حرفه ای می خواد از روی اصول (ترکیب..مصدوم ..وضعیت بازیکن.)
    بازی کنه ولی فرد اماتور که معلومه چی کار میکنه میاد یا خدا بازی میکنه.
    اینجاست که حرفه ای مغلوب میشه . چون گیم پلی بازی طوری نیست که یک بازی از روی اصول و برنامه ریزی شده پیش بره.
    ولی در فیفا این اصل کاملا در الویت قرار داره.

13. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

رفيقم ميگه اينقدر نسخه 10 بد بود و تفاوتي با 9 نداشت كه دي وي دي شو شكونده !

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک ایراد بزرگ دیگری هم که Pes داره اینه که کسی که چندین ماه بازی کرده به قول خودش حرف های هم هست
    میاد در یک بازی به یک اماتور می بازه. چرا چون فرد حرفه ای می خواد از روی اصول (ترکیب..مصدوم ..وضعیت بازیکن.)
    بازی کنه ولی فرد اماتور که معلومه چی کار میکنه میاد یا خدا بازی میکنه.
    اینجاست که حرفه ای مغلوب میشه . چون گیم پلی بازی طوری نیست که یک بازی از روی اصول و برنامه ریزی شده پیش بره.
    ولی در فیفا این اصل کاملا در الویت قرار داره.
    احتمالا اون حرفه ای که میگید روی اصول بازی میکنه و میبازه حرفه نیست!
    کونامی تو این سری روی ترکیب و سیستمهای دفاعی و تیمهای قوی و ضعیف خیلی مانور داد از اول هم شاهد این بودیم!
    سیستمهای بازی در Pes و چینش و ترکیب اون کاملا این اجازه را به شما میده که اگه درست کار کنین تیم حریف را میتوانین فلج کنین!حالا طرف هر چقدر دیمی بازی کنه هم نمیتونه به موفقیت برسه!!
    نسخه های نکست فیفا 09 و فیفا 10 یک چیز در حد معجزه هستند
    یک چیز در حد معجزه!عجب اون وقت میگیم شما فن سرسخت فیفا هستی بهت بر میخوره آرمین عزیز و سریع میگید من نه تعصبی ندارم و هزار تا حرف دیگه!امیدوارم ناراحت نشی ولی این حرفت واقعا کودکانه بود
    بله دیگه با این وضع فیفا نکست اصولا بهترین بازی این نسل بازیهای کامپیوتری بوده و هیچ نقصی نداره و هر کس ازش ایراد بگیره کلا ادم بی شعور و کم منطقی هست که این معجزه را نمیتوانه درک کنه!
    Last edited by joey jordison; 22-11-2009 at 11:15.

16. 4 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •