راستش من یکی از افرادی هستم که متاسفانه باگهای یاد شده بازی، مخصوصا راجع به دروازه بانان برام پیش اومده
ببینید....وقتی میگن که هوش مصنوعی دروازه بانان ضعیفه، حتما منظور این نیست که راحت گل میخورن
معنیش اینه که غیر واقعیه...مثل چی؟
مثلا یه موقعهایی اینقدر ماحرانه و عجیب در مقابل شوتها واکنش نشون میدن که آدم قیافش اینطوری میشه:
یا یه موقع اینقدر خنگ میشن که فقط به تماشای توپ بسنده میکنن
یا اینکه وقتی از بقل دروازه بهشون نزدیک میشی،- فرقی نمیکنه که جندتا محاجم دیگه جلوش حضور دارن و منتظر فرصت که شما بهشون پاس بدی- سریعا به طرف محاجم شما میان حمله میکنن و باعث میشن که دروازه خالی بشه...و شما با یه پاس یا سانتر راحت گل بزنی....و یا برعکس این موضوع که باعث میشه گل بخوری
باید این رو هم بگم که هم game difficulity و هم Keeper difficulity روی Legendary هستش
یه اشکال دیگه هم مربوط میشه به هوش مصنوعی خود بازی!!...گاهی اوقات وقتی که دروازهبان توپ رو میگیره، توپ از خط رد میشه ولی هیچ گلی اعلام نمیشه
(یا به قولی دروازهبان سِشو میگیره و داور هم یابو آب میده!)
البته باید بگم که این اشکالات همیشه برام پیش نمیاد ولی زمانی که پیش میاد کفرم درمیاد
در ضمن لارم به ذکره که من طرفدار فیفا هستم و با وجود تمام باگهایی که گاهی اوقات پیش میاد این بازیو به pes ترجیح میدم...یه وقت فکر نکنید که طرفدار pes هستم و از خودم دارم این مطالب رو میگم