آره این سیستم کاملآ رسمیه و از طرف کونامی اعلام شده.
آره این سیستم کاملآ رسمیه و از طرف کونامی اعلام شده.
راستش بهنام جان منم سر شبی این خبرو توی چند تا سایت دیدم اما هنوز کونامی رسما تاییدش نکرده . توی این سایت () گفته شده این خبر رو کونامی اعلام کرده اما بازم شاید نشه صد در صد از رسمی بودن خبر مطمئن بود .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجام میشه با دادن مشخصات سیستم کامپیوتری مشخص کرد که سخت افزار کامپیوترمون قدرت کافیو برای اجرای این بازی داره یا نه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعنوان نمونه این مشخصات کامپیوتر منه و نمره ای که گرفته :
رفیق من این رو خوندم ولی الان نفهمیدم.که روی گرافیک ما بازی اجرا میشه یا نه.این گرافیکمه:
ati
256
9550
cpu:2.4
ram:1
اینم بگم که من 09 رو روی درجه ی گرافیکی وسطش که معمولی بود بازی میکردم.
این چی اینم معمولی میاد؟یا باید low بازی کنم؟
Last edited by vampyre; 15-09-2009 at 02:11.
کاور مخصوص ایتالیا :
خوب شما مشخصات CPU و رمتو هم بگو من اینجا برات چک میکنم .
Last edited by 4039; 15-09-2009 at 02:16.
بالا رو ویرایش کردم و نوشتم.
ویرایش:
خودم الان تست کردم و یه ضربدر قرمز خورد تو صورتم ولی احتمال میدم که بازی روی low اجراشه.
اجرا نشه که باید بشینیم همین 09رو بازی کنیم.![]()
Last edited by vampyre; 15-09-2009 at 02:17.
من یه مشکل دارم با این سایت که دادین من هر بازی رو که تو این سایت انتخاب میکنم و سیستمم رو براش میگم همشون اعدادشون یکیه.همون اعدادی که رم وگرافیک هستند رو میگم.و فقط برای من رنگ اون تیک تغییر پیدا میکنه ولی اعداد یکیه.!!!
چرا؟
نوت بوکه من رو اینجوری زده
CPU GRAF RAM
71% 28% 100%
مثله اینکه باید برم رو سیستم ثابت خونه اجرا کنم
پست اشتباه
Last edited by Google Spider; 15-09-2009 at 04:57. دليل: پست اشتباه
مال نوت بوک منم 100-28-71 میده
قضیه ی نوت بوکها با کامپیوتر خونگی متفاوته مخصوصا تو گرافیکشون که نباید با هم مقایسه بشن
ولی تقریبا مطمئنم که رو گرافیک high بتونم اجراش کنم
تقریبا تمام بازیهارو با گرافیک high اجرا کرده چون در اصل لب تاپهای اینجوری وقتی جایی گرافیک کم میارن از رم شیر میکنن چون رمم 2گیگ هستش تا الان جایی کم نیاورده بعدش گرافیک من تو اون لیست نبودش بخاطر همین تقریبا مشابهش رو انتخاب کردم ، در ضمن اونجا فقط کارتهای گرافیک سیستمهای خونگی بودش و مال لب تاپها که شیر میکنن توش نبود
می تونید رو نوت بوکتون نصب کنید تا ببینید چی میشه
موفق باشید
Last edited by sisa; 15-09-2009 at 05:55.
sp3 ديگه بره چي؟اگه اين خبر درست باشه يه ضد حال اساسيه.( ما از كونامي چشم ياري داشتيم...)
Last edited by swastika; 15-09-2009 at 09:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)