سلام : ببخشید asus k 43 svخوبه یا نه.
سلام : ببخشید asus k 43 svخوبه یا نه.
نمیدونم و فکر هم نکنم همچین چیزی با همچین قیمتی باشه معمولا کسی استفاده صوتی به این صورت از لپ تاپ نمیکنه
مگر اینکه برندهای خاصی واسه خودش داشته اشه که متاسفانه بنده اطلاعی ندارم
موفق باشید
دوست عزیزم ، قیمت n53 رو نمی دونم ولی کلا 14 اینچ ها از 15 اینچ ها گرون تر هستند ، و کلا به نسبت قیمت n43sl ها این قیمتی که من تونستم بخرم قیمت واقعا پایینی بود ( اگه اشتباه می کنم دوستان بگن) در هر صورت این چیزی که تعجب شما رو بر انگیخته صد در صد ماله گارانتی نیست!
کیف خاکستری . یه لوگوی ایسوس فلزی هم جلوش نصبه کیفش تابلوئه
یادش بخیر 2 سال پیش که میخواستم لبتاپ بخرم تو مشاوره همه دل و اچ پی و سونی معرفی میکردن کسی اصلا ایسوز رو نمیشناخت این تاپیک هم کلا 4 صفحه بود2 ساله این ایسوسی که تو امضامه دارم تو این مدت روزانه از صبح تا شب روشن بود..همه کار باهاش کردم .فیلم یازی برنامه سنگین نت و....
این اواخر فقط هاردش کمی کرش میکرد و اپتیکش رایت نمیکرد که بردم ویستا پخش عوض کرد سیم شارژش هم قعطی پیدا کرده بود اونم رفتم رو مخشون عوض کردن برام
کلا راضیم که این برند رو انتخاب کردم
حالا در کل اگه بحث صدا مطرح نباشه بهترین لپ تاپی که با بودجه 1200 از ASUS میشه تهیه کرد چیه ؟
USB3 داشته باشه و 15 اینچ
دوستان یک K52 دارم که تازگیا وقتی بعضی از کلیدها مثل q و a رو میزنم چند حروف پشت سر هم تایپ میشه!!
یه مدت خود ب خود درست میشه و دوباره اینجوری میشه
مشکل از چیه؟چیکارش کنم؟میتونم کیبرد رو عوض کنم؟
سلام بر asus داران
تازگي يه n53svگرفتم توش يه سري بازي كم حجم با عنوانgames park هست.بازي هاش تايمي مثلا 1ساعت مي شه بازي كرد بعد غير فعال مي شه برا فعال سازي مجدد كد مي خاد كسي داره به ما بده.ممنون
سلام به دوستان کسی لپ تاپ ایسوس k53sj یا k43sj گرفته و اینکه ازش راضیه ؟
درضمن کیفیت صداش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)