همین الان یه سوالی برام پیش اومد من بالاخره نفهمیدم اسم این گوشی چیه ؟
منظورم تلفظ صحیحشه ؟
ستیو یا ساتیو ؟![]()
همین الان یه سوالی برام پیش اومد من بالاخره نفهمیدم اسم این گوشی چیه ؟
منظورم تلفظ صحیحشه ؟
ستیو یا ساتیو ؟![]()
سلام
من یه مشکلی با ساتیو یا ستیو دارم وقتی گوشی در حالت سایلنت هست اس ام اس که میاد ویبره نمیکنه
من گرفتمش 440. البته می گفت با گارانتی کامتل(غیر اصلی) ولی روی کارت گارانتیش نوشته پارس کامتل.
حالا سئوالم اینه می خوام ویبره صفحه رو قطع کنم یعنی وقتی ضربه به صفحه می زنم یه ویبره کوچیکی می زنه. پیداش نکردم از کجا قطعش کنم/.؟
واسه -- گوشیم مشکل دارم عکساش رو میذارم راهنمایی کنین
![]()
ساتیو ه ک نمیشه.
احتمالاً برای شما ورژن آخره و یکی از ویژگی های آخرین Firmware ساتیو اینه که ه ک نمیشه
....
همه همين مشكل را دارن فقط تنها راهش اينه كه محل ذخيره پيام را روي حافظه داخلي بذاريد كه يه مشكل داره و اونم اينه كه زود پر ميشه مخصوصا وقتب بلوتوث ميگيري
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
از توي تنظيمات پروفايل
lبه دوستان بر نخوره یه وقتولی ساتیو خیلی مسخره هست همه بگیم ستیو.....نظرتون چیه ؟
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
دوست عزیز چه رنگی ؟ از کجا خریدی ؟ آپدیت کردی ؟
مشکی گرفتم. از پاساژ گلستان هروی. نه اپدیت نکردم. اخه بلد نیستم می ترسم خرابش کنم.
فقط یه چیزی تو جعبه اش فقط دفترچه راهنما نداشت.البته فروشنده گفت دفترچه اش چند ورق بیشتر نیست اما زنگ بزن هر وقت یه جعبه جدید اوردم بیا بگیر
یه سئوال دیگه چرا رم من 6.6 گیگ نشون می ده؟ البته بازی و تم و عکی ریختم روش.ممکنه مال اونا باشه؟![]()
نسخه نزم افزارش جدید بود و توی فیلمبرداریش گزینه ی wvga هست.
پس نیازی به اپدیت نداره نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)