دیجی کالا ،دیجی آنلاین و..چک کردی یا نه اگه ضروریه وتهران هستی پیدا کردم برات پ خ میکنم
موفق باشید
دیجی کالا ،دیجی آنلاین و..چک کردی یا نه اگه ضروریه وتهران هستی پیدا کردم برات پ خ میکنم
موفق باشید
سلام به همه دوستان ان شاالله نوروز خوبی داشه باشید
ما نوروز رفتیم اصفهان و شیراز و واسه عکس و فیلم هم روی این گوشی رنوار حساب کردم که
بازم ناامیدم کرد .
فکرشو بکن همه چیز گوشیتو چک کنی و آماده به کارش کنی و دیگه ظاهرا ً هیچ مشکلی نباشه ،
ولی بازم موقعی که باید کار کنه ، نکنه ... اونم کجا ؟! وسط تخت جمشید .
من یه رم هشت گیگ دارم که فیلمش هم تیک نمی زنه و قبل از رفتن به تخت جمشید چکش کردم
توی تخت جمشید مشغول فیلمبرداری بودم که ناگهان پیام داد : " حافظه کافی موجود نیست . حافظه ی پیشفرض به حافظه ی گوشی تغییر کرد"
رفتم مدیریت حافظه دیدم رم هنوز دوگیگ و خورده ای خالیه .یعنی ضدحالی خوردم که نگو ... وایسادم وسط تخت جمشید
" فکتوری ریست " کردم و درست نشد
تازه فقط این نبود که ... الآن مدت زیادیه بدون اینکه چندبرنامه همزمان در حال اجرا باشه ، وقتی می خوای یه کاری کنی ، پبام میده : " تعداد برنامه ها به حداکثر رسیده است "!!!؟
مثلا ً وقتی روی دوربین هستی و می خوای از عکسبرداری بری توی حالت فیلمبرداری یا برعکس ، این پیامو میده .توجه کنید هیچ برنامه ی دیگه ای هم درحال اجرا نیست .
این بود سرگذشت سفر نوروزیمون با رنوار
من میفروشم .خریداری ؟![]()
من هم میفروشم.میخوام اپتیموس 2 بگیرم
امروز 1390/1/18
مطمئا از خرید این گوشی پشیمون میشی.
اصلا مهم نیست از این گوشی چی میخوای. فقط بدون پشیمون میشی. ببین کی بهت گفتم. من تجربه دارم. دوستم تجربه داره. اون یکی هم همینطور. توی همین فروم هم خیلیا اینو گفتن- میگن- خواهند گفت. امیدوارم تو جزشون نباشی...
چرا ؟؟؟
میشه دلایلت رو بگی
من که میگم خرید این گوشی دیگه الان درست نیست چون این گوشی دیگه قدیمی شده و خیلی گوشی های جدید اومده، به نظرم یه اسمارت فون با دوربین خوب بگیر....
ولی در زمان خودش خیلی عالی بود، هنوز هم دوریینش حرف نداره.....من همکارم اصلا حاضر نیست عوضش کنه (چون دوربین دیجیتالش به حساب میاد) تا وقتی که یه پولی دستش بیاد از این گوشی های جدید مثل O2X و... بخره....
اسمارت فون مثل O2X
ولی اگه دوربین محوری و میخای فیلمبرداری کنی گوشیه خیلی خوبیه.ولی خداییش لنز کوچیک اپتیموس2 کجا و اشنایدر کروزناخ kc910 renoir کجا؟
من هم دارم در حد نو.خیلی دوربین محور نیستم میخام بفروشمش.
لطفا اگه برای متن قرمز جوابی دارین با پیام خصوصی جواب بدین.
Last edited by lionel messi 1987; 10-04-2011 at 19:02.
الان قیمت ریالی یا تومنی o2x نده؟
سرم به درو دیوار نخورده که همینطوری بیام این گوشی بخرم یکی از همدانشگاهی هام داره هم عکس عالی میگیره هم فیلمبرداریش خیلی خوبه و چون قدیمی شده باید ارزون شده باشه که به خاطر ارزونیش می خوام بگیرم به این خاطر انتخابش کردم GPS هم داره فلش زنون هم داره تو تاریکی هم تستش کردم نور فلشش هم عالیه من اینو انتخاب کردم گوشی دیگه ای هم نمیخام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)