سیو رو باید برین توی خونه هایی که دارین بگیرین بخوابین تا بتونین سیو کنین
البته خودش بعد هر ماموریت یک سیو میکنه
سیو رو باید برین توی خونه هایی که دارین بگیرین بخوابین تا بتونین سیو کنین
البته خودش بعد هر ماموریت یک سیو میکنه
البته وقتی خودش سیو میشه که AutoSave فعال باشه.
من که به هرکی اینو گفتم گرفتن که چی گفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن باید تو اون خونه ها برین کنار تختخواب بعد هم E سیو رو بزنین بعد هم Offline سیوش کنین.
همچنین جای این جور سوالا تو تاپیک بازی هست نه"رفع مشکلات نصب و اجرا"
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اصل سوال من gamepad بود که کسی جواب نداد
بعد هم این قسمت offline که شما میگین کجاست![]()
شما وقتی بازی بالا میاد دکمه home رو بزن تا بری تو قسمت live اونجا برو creat new account بعد گزینه offline رو انتخاب کن و اسمت رو بنویس.
تموم شد رفت.
help meeee
FATAL GTA IV ERROR:invalid resource detected - please re-install the game
hala chekarkonam to bazi nemire
ببينيد از اونجايي كه بازي از روي Xbox360 پورت شده دسته 360 رو ميشناسه تازه اونم در صورتي كه اون فايل هاي dll مربوطه رو اضافه كنيم حتي پچ 1.03 هم كه من استفاده كردم تاثيري نداشت
ای بابا کسی نیست بهداد ما برسه؟؟؟؟؟
وقتی می خواهم وارد بازی بشم این ارور ظاهر میشه پچ 1.03 هم نصب کردم واز کرک RAZOR که برای این پچ اومده استفاده کردم توی صفحه اول هم هیچ اشاره ای به این ارور نشده بود
FATAL GTA IV ERROR EFC20 :invalid resource detected - please re-install the game
دو بار هم تا حالا re-install کردم اما اثری نداشت
Last edited by hosseinboss; 25-04-2009 at 13:54.
با سلاماگر این سوال تکراری بوده مرا عفو کنید چون واقعا گشتن در 252صفحه کار مشکلی است.ابتدا مشخّصات سیستم را می نویسم:
RAM: 1G
CPU: 3.2 Graphic: 512من GTA IV را با موفّقیّت روی سیستم خود نصب کردم اما وقتی بازی را اجرا می کردم چندین مشکل وجود داشت:1. همان طور که در عکس مشهود است، همه چیز به رنگ سیاه و آبی است و البته کمی هم قرمز.
. هنگامی که بازی را متوقف(=Pause) می کنم برای اعمال تنظیمات آن قدر سرعت کم است که ماوس پرش دارد و خلاصه بسیار خسته کننده است. و این در حالی است که اگر Options را هنگامی باز کنیم که هنوز وارد بازی نشده ایم سرعت عادی است.3. این پاییk بودن سرعت در ضمنِ بازی نیز هست به طوری تصویر پرش دارد و هم چنین زیر نویس ها پس از گذشت حدود 30 ثانیه بعد از صحبت ها تمایش داده می شوند.نمی دانم که در همین انجمن بود یا نه، به هر حال یک جا خواندم که بهترین کرک Razor1911 است بنابراین با این کرک هم بازی را امتحان کردم اما توفیقی حاصل نشد.با توجه به این که این بازی بر روی سیستم دوستم با رَم 2 گیگ بدون مشکل اجرا شد، به دنبال چاره سازی افتادم. که فکر کنم در همین انجمن بود که خواندم به شرطی این بازی بر روی رم 1 گیگ قابل نصب است که پچ(=Patch) برنامه نصب شود. پچ نسخه 1.030 را از سایت RockStar دانلود کردم.اول نگاه کنید ببینید پچ درستی را دانلود کرده ام؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز صفحه ی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی که پچ را نصب کردم با این پیغام خطا مواجه شدم:
سپس کرک Razor را از اول دوباره در محل نصب بازی کپی کردم. در حالی که خوش حال بودم پیام خطای قبلی را با سلامتی پشت سر گذاشته با پیام خطای جدیدی رو به رو شدم:
همین جا بود که دیگر چاره ی دیگری به ذهنم نمی رسید. البته قبلا یه شانس دیگر را نیز امتحان کرده بودم. خوانده بودم که نرم افزار Systweak CacheBoost بازی را بهینه می کند(یعنی چه کارش می کند نمیدونم) به هر حال این هم بی فایده بود.این قدر نوشتم که بپرسم امیدی هست؟ مثلا تعویض ویندوز یا ... یا حتما باید رم 2 گیگ به بالا باشد؟ لطفا راه نمایی کنید.
دوست من cpu رو تا 3.2 اور کن بعد فرکانس هسته و مموری گرافیک رو 100 تا اور کن البته یک فن 8 سانتی روی کارت بزار و حتما هم این کارو بکن اونوقت روی رزولیشن 800*600 راحت میتونی بازی کنی
اگه cpu رو اور کنی حتما فریم بیشتری میگیری چون بازی خیلی وابسته به cpu هست
دوست من به احتمال زیاد cpu شما تک هسته ایه و برای این بازی خیلی ضعیفه و باید حتما دو هسته ای باشه
در ضمن رم شما خیلی کمه و باید حداقل 2g باشه و مدل دقیق کارتتون چیه
برای افزایش فریم درایور کارتتون هم بروز کنید که خیلی تاثیر داره![]()
من با هزارتا بدبختی با دایل آپ این پچ GTAIV_Patch_1030 رو دانلود کردم ، حلا چیکارش کنم ؟
وقتی بازش می کنم این پیغام رو میده :
بعد از دانلود در محل نصب گذاشتمش و بعد اجراش ردم .
من از کرک Razor1911 استفاده می کنم ، بعد از نصب مشکلی برام پیش نمیاد ؟
benchmark من اینه :
وقتی وارد بازی میشم کمی تیک داره و کند اجرا میشه ، شبا خوبه ولی روزها کند میشه . چیکار کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این cpu هم میشه بازی درست بازی کرد ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن هم همین مشکل رو داشتم ، اول بازی رو به طور کامل پاک کن و دوباره نصبش کن ، موقع نصب هم اول Rockstar Games Social Club رو نصب کن بعد Grand Theft Auto IV اصلی رو بعد هم کرک Razor رو هم بدون نصب هیچ پچی جایگزین کن ، درست نشد اگه ویندوزت ایکس پی پک 2 هست باید به XP SP3 یا VISTA PS1-2 ارتقاش بدی ، اگه هم XP SP3 هست ، ویندوزت رو تعمیر ( Repair) کن .سپس کرک Razor را از اول دوباره در محل نصب بازی کپی کردم. در حالی که خوش حال بودم پیام خطای قبلی را با سلامتی پشت سر گذاشته با پیام خطای جدیدی رو به رو شدم:
Last edited by شـیـفــو; 26-04-2009 at 05:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)