تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 626 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سیو رو باید برین توی خونه هایی که دارین بگیرین بخوابین تا بتونین سیو کنین
    البته خودش بعد هر ماموریت یک سیو میکنه

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سیو رو باید برین توی خونه هایی که دارین بگیرین بخوابین تا بتونین سیو کنین
    البته خودش بعد هر ماموریت یک سیو میکنه
    البته وقتی خودش سیو میشه که AutoSave فعال باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من که به هرکی اینو گفتم گرفتن که چی گفتم.
    در ضمن باید تو اون خونه ها برین کنار تختخواب بعد هم E سیو رو بزنین بعد هم Offline سیوش کنین.
    همچنین جای این جور سوالا تو تاپیک بازی هست نه"رفع مشکلات نصب و اجرا"
    کد:
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

پيش فرض

اصل سوال من gamepad بود که کسی جواب نداد
    بعد هم این قسمت offline که شما میگین کجاست

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

شما وقتی بازی بالا میاد دکمه home‏ رو بزن تا بری تو قسمت live‏ اونجا برو creat new account‏ بعد گزینه offline‏ رو انتخاب کن و اسمت رو بنویس.
    تموم شد رفت.

5. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

help meeee
    FATAL GTA IV ERROR:invalid resource detected - please re-install the game
    hala chekarkonam to bazi nemire

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصل سوال من gamepad بود که کسی جواب نداد
    بعد هم این قسمت offline که شما میگین کجاست
    ببينيد از اونجايي كه بازي از روي Xbox360 پورت شده دسته 360 رو ميشناسه تازه اونم در صورتي كه اون فايل هاي dll مربوطه رو اضافه كنيم حتي پچ 1.03 هم كه من استفاده كردم تاثيري نداشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ای بابا کسی نیست بهداد ما برسه؟؟؟؟؟
    وقتی می خواهم وارد بازی بشم این ارور ظاهر میشه پچ 1.03 هم نصب کردم واز کرک RAZOR که برای این پچ اومده استفاده کردم توی صفحه اول هم هیچ اشاره ای به این ارور نشده بود
    FATAL GTA IV ERROR EFC20 :invalid resource detected - please re-install the game
    دو بار هم تا حالا re-install کردم اما اثری نداشت
    Last edited by hosseinboss; 25-04-2009 at 13:54.

داره خودمونی میشه Akbari694's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    اگر این سوال تکراری بوده مرا عفو کنید چون واقعا گشتن در 252صفحه کار مشکلی است.
    ابتدا مشخّصات سیستم را می نویسم:

RAM: 1G

CPU: 3.2
    Graphic: 512
    من GTA IV را با موفّقیّت روی سیستم خود نصب کردم اما وقتی بازی را اجرا می کردم چندین مشکل وجود داشت:
    1. همان طور که در عکس مشهود است، همه چیز به رنگ سیاه و آبی است و البته کمی هم قرمز.

. هنگامی که بازی را متوقف(=Pause) می کنم برای اعمال تنظیمات آن قدر سرعت کم است که ماوس پرش دارد و خلاصه بسیار خسته کننده است. و این در حالی است که اگر Options را هنگامی باز کنیم که هنوز وارد بازی نشده ایم سرعت عادی است.
    3. این پاییk بودن سرعت در ضمنِ بازی نیز هست به طوری تصویر پرش دارد و هم چنین زیر نویس ها پس از گذشت حدود 30 ثانیه بعد از صحبت ها تمایش داده می شوند.
    نمی دانم که در همین انجمن بود یا نه، به هر حال یک جا خواندم که بهترین کرک Razor1911 است بنابراین با این کرک هم بازی را امتحان کردم اما توفیقی حاصل نشد.
    با توجه به این که این بازی بر روی سیستم دوستم با رَم 2 گیگ بدون مشکل اجرا شد، به دنبال چاره سازی افتادم. که فکر کنم در همین انجمن بود که خواندم به شرطی این بازی بر روی رم 1 گیگ قابل نصب است که پچ(=Patch) برنامه نصب شود. پچ نسخه 1.030 را از سایت RockStar دانلود کردم.اول نگاه کنید ببینید پچ درستی را دانلود کرده ام؟
    کد:
    از صفحه ی
    کد:
    وقتی که پچ را نصب کردم با این پیغام خطا مواجه شدم:

سپس کرک Razor را از اول دوباره در محل نصب بازی کپی کردم. در حالی که خوش حال بودم پیام خطای قبلی را با سلامتی پشت سر گذاشته با پیام خطای جدیدی رو به رو شدم:

همین جا بود که دیگر چاره ی دیگری به ذهنم نمی رسید. البته قبلا یه شانس دیگر را نیز امتحان کرده بودم. خوانده بودم که نرم افزار Systweak CacheBoost بازی را بهینه می کند(یعنی چه کارش می کند نمیدونم) به هر حال این هم بی فایده بود.
    این قدر نوشتم که بپرسم امیدی هست؟ مثلا تعویض ویندوز یا ... یا حتما باید رم 2 گیگ به بالا باشد؟ لطفا راه نمایی کنید.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من بازی رو با این سیستم نصب کردم
    VGA:Nvidia 8400GS
    CPUual CPU E2200 2.20GHz
    RAM:2.00GB

همه تنظیمات رو هم روی Low گذاشتم ولی بازی کنده!
    سیستمم کمه یا باید پچ نصب کنم؟
    باید چی کار کنم؟
    ممنون از جواب

این هم نتیجه تست Benchmark

یعنی من نمیتونم این بازی رو کنم؟
    :(
    دوست من cpu رو تا 3.2 اور کن بعد فرکانس هسته و مموری گرافیک رو 100 تا اور کن البته یک فن 8 سانتی روی کارت بزار و حتما هم این کارو بکن اونوقت روی رزولیشن 800*600 راحت میتونی بازی کنی
    اگه cpu رو اور کنی حتما فریم بیشتری میگیری چون بازی خیلی وابسته به cpu هست

با سلام

اگر این سوال تکراری بوده مرا عفو کنید چون واقعا گشتن در 252صفحه کار مشکلی است.

ابتدا مشخّصات سیستم را می نویسم:

RAM: 1G

CPU: 3.2 Graphic: 512

من GTA IV را با موفّقیّت روی سیستم خود نصب کردم اما وقتی بازی را اجرا می کردم چندین مشکل وجود داشت:

1. همان طور که در عکس مشهود است، همه چیز به رنگ سیاه و آبی است و البته کمی هم قرمز.
    http://www.imageurlhost.com/images/cdfv949f9z57ygpx5ze.jpg

. هنگامی که بازی را متوقف(=Pause) می کنم برای اعمال تنظیمات آن قدر سرعت کم است که ماوس پرش دارد و خلاصه بسیار خسته کننده است. و این در حالی است که اگر Options را هنگامی باز کنیم که هنوز وارد بازی نشده ایم سرعت عادی است.

3. این پاییk بودن سرعت در ضمنِ بازی نیز هست به طوری تصویر پرش دارد و هم چنین زیر نویس ها پس از گذشت حدود 30 ثانیه بعد از صحبت ها تمایش داده می شوند.

نمی دانم که در همین انجمن بود یا نه، به هر حال یک جا خواندم که بهترین کرک Razor1911 است بنابراین با این کرک هم بازی را امتحان کردم اما توفیقی حاصل نشد.

با توجه به این که این بازی بر روی سیستم دوستم با رَم 2 گیگ بدون مشکل اجرا شد، به دنبال چاره سازی افتادم. که فکر کنم در همین انجمن بود که خواندم به شرطی این بازی بر روی رم 1 گیگ قابل نصب است که پچ(=-----) برنامه نصب شود. پچ نسخه 1.030 را از سایت RockStar دانلود کردم.اول نگاه کنید ببینید پچ درستی را دانلود کرده ام؟

کد:
    کد:
    از صفحه ی

کد:
    کد:
    وقتی که پچ را نصب کردم با این پیغام خطا مواجه شدم:

سپس کرک Razor را از اول دوباره در محل نصب بازی کپی کردم. در حالی که خوش حال بودم پیام خطای قبلی را با سلامتی پشت سر گذاشته با پیام خطای جدیدی رو به رو شدم:

همین جا بود که دیگر چاره ی دیگری به ذهنم نمی رسید. البته قبلا یه شانس دیگر را نیز امتحان کرده بودم. خوانده بودم که نرم افزار Systweak CacheBoost بازی را بهینه می کند(یعنی چه کارش می کند نمیدونم) به هر حال این هم بی فایده بود.

این قدر نوشتم که بپرسم امیدی هست؟ مثلا تعویض ویندوز یا ... یا حتما باید رم 2 گیگ به بالا باشد؟ لطفا راه نمایی کنید.

دوست من به احتمال زیاد cpu شما تک هسته ایه و برای این بازی خیلی ضعیفه و باید حتما دو هسته ای باشه
    در ضمن رم شما خیلی کمه و باید حداقل 2g باشه و مدل دقیق کارتتون چیه
    برای افزایش فریم درایور کارتتون هم بروز کنید که خیلی تاثیر داره

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من با هزارتا بدبختی با دایل آپ این پچ GTAIV_Patch_1030 رو دانلود کردم ، حلا چیکارش کنم ؟
    وقتی بازش می کنم این پیغام رو میده :

بعد از دانلود در محل نصب گذاشتمش و بعد اجراش ردم .
    من از کرک Razor1911 استفاده می کنم ، بعد از نصب مشکلی برام پیش نمیاد ؟
    benchmark من اینه :

کد:
    وقتی وارد بازی میشم کمی تیک داره و کند اجرا میشه ، شبا خوبه ولی روزها کند میشه . چیکار کنم ؟
    با این cpu هم میشه بازی درست بازی کرد ؟
    کد:

من هم همین مشکل رو داشتم ، اول بازی رو به طور کامل پاک کن و دوباره نصبش کن ، موقع نصب هم اول Rockstar Games Social Club رو نصب کن بعد Grand Theft Auto IV اصلی رو بعد هم کرک Razor رو هم بدون نصب هیچ پچی جایگزین کن ، درست نشد اگه ویندوزت ایکس پی پک 2 هست باید به XP SP3 یا VISTA PS1-2 ارتقاش بدی ، اگه هم XP SP3 هست ، ویندوزت رو تعمیر ( Repair) کن .
    Last edited by شـیـفــو; 26-04-2009 at 05:38.

12. 4 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •