تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 334 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

در مورد کمپرسور پاناسونیک فرموده بودین که روی تیبا نصبه . این قطعه منحصر به این خودرو نیست و روی خیلی از پرایدها از سال 86 نصب میشه. یعنی کلا دو نوع شده ساندن 3 و پاناسونیک.

در مورد قطعات موتور و کیفیتش و made in france هم که فرموده بودین . چرا این نقیصه بزرگ کم کردن روغن بعلت خرابی درب سوپاپ رو نادیده میگیرید . بیچاره کرده مردم رو .چرا صدای موتور رو نادیده مگیرید . چرا کلیه دسته موتورها و رام باید عوض شه؟ ( البته نمیدونم توی این 250 صفحه اخیر صحبتی شده یا نه ) ولی خیلی از این ماشین بت نسازید. از اینکه در موردش اینقدر مینویسید و تعریف میکنید خوبه ولی ممکنه یه بنده خدایی رو حساب همین حرفا و نادید گرفتن ایرادات نسبت به خریدش اقدام کنه.
    وقتی خودرو قراره نقد بشه بیشتر از معایبش میگن نه محاسنش! ببینید تاپ گیر چه بیرحمانه در مورد خودروهای ساخت بنز یا بی ام و نظر میده.

واقعیت اینه که وقتی انسان قراره یه چیزی بخره یا خریده کلا چشمش رو روی معایبش میبنده . اگر این خودرو خوب بود الان با وام تو نمایندگی امانی موجود نبود . چرا ریو نیست؟ نه تحویل فوری نه فروش با وام؟
    من جواب قسمت امانی میدم بقیه با دوستان که حوصلشون از من بیشتره

اولا اینکه این ماشین امانی فروخته میشه و با شرایط عالی دلیل بر ایرادات به ظاهر خیلی فاحشی که شما عنوان کردین نیست

به ظاهر این خودروی ملی که هنوز چند وقتی از اومدنش نمیگذره تا بخواد جای خودش باز کنه زمان میبره و سایپا به دلیل اینکه تولید دسته خودش هست و نوعی تبلیغ باشه این جور شرایط رو هم میزاره

ریو از سال 86 تا حالا هست .هزار تا مشکل تو تولید این خودرو دارند و سایپا اعلام کرده اصلا صرفه اقتصادی نداره تولیدش حالا بیاد به من شما شرایط هم بده!!!!!

بقیه جواب ها هم با دوستان

2. 3 کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

هر وقت دیدین هر خودرویی تو ایران تحویل فوری داره و شرایطی هم بفروش میرسه ( قانون اول عرضه وتقاضا) بدونین بازار ازش استقبال نکرده. نه اینکه شرکت قصد تبلیغ یا فاز دادن به مشتری رو داشته باشه.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان میارزه 12 میلیون پول این ماشین داد ؟ من 206 دارم ولی وقتی سوار این ماشین شدم انگار سوار اسباب بازی شدم !

به کسی برنخوره لطفا ولی خب نظر شخصیه دیگه !

مخلصیم .

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد کمپرسور پاناسونیک فرموده بودین که روی تیبا نصبه . این قطعه منحصر به این خودرو نیست و روی خیلی از پرایدها از سال 86 نصب میشه. یعنی کلا دو نوع شده ساندن 3 و پاناسونیک.

در مورد قطعات موتور و کیفیتش و made in france هم که فرموده بودین . چرا این نقیصه بزرگ کم کردن روغن بعلت خرابی درب سوپاپ رو نادیده میگیرید . بیچاره کرده مردم رو .چرا صدای موتور رو نادیده مگیرید . چرا کلیه دسته موتورها و رام باید عوض شه؟ ( البته نمیدونم توی این 250 صفحه اخیر صحبتی شده یا نه ) ولی خیلی از این ماشین بت نسازید. از اینکه در موردش اینقدر مینویسید و تعریف میکنید خوبه ولی ممکنه یه بنده خدایی رو حساب همین حرفا و نادید گرفتن ایرادات نسبت به خریدش اقدام کنه.
    وقتی خودرو قراره نقد بشه بیشتر از معایبش میگن نه محاسنش! ببینید تاپ گیر چه بیرحمانه در مورد خودروهای ساخت بنز یا بی ام و نظر میده.

واقعیت اینه که وقتی انسان قراره یه چیزی بخره یا خریده کلا چشمش رو روی معایبش میبنده . اگر این خودرو خوب بود الان با وام تو نمایندگی امانی موجود نبود . چرا ریو نیست؟ نه تحویل فوری نه فروش با وام؟
    اینجا محل بحث در خصوص یه خودرو جدیده تا کسانی که میخوان با مشخصات این خودرو آشنا بشوند،بتونن با خوندن بحثها به یه نتیجه گیری منطقی برسند.اینجا محل نقد خودرو نیست، اگرچه نقد با تعریف شما فرق میکنه و نباید بیرحمانه و یا خارج از انصاف باشه.
    ما توی اینجا از معایب و محاسن خودرو از منظرهای مختلف میگیم و اونو با خودروهای هم رده اش مقایسه میکنیم. شاید مدیران خوش انصاف سایپا هم بشنوند و ایرادات رو برطرف کنند!
    طرز فکر همه هم یکسان نیست، بعضیها خیلی زیاد تعریف میکنند و بعضیها خیلی بد میگن، شنونده باید عاقل باشه و خودش بفهمه چه خبره

6. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عرض بنده هم همینه که معایب هم چشم پوشی نشن تاشنونده بتونه درست تصمیم بگیره.
    این نقیصه کم کردن روغن در مواردی تا چهار بار عوض کردن درب سوپاپ هم برطرف نشده و بار پنجم جواب داده!
    فراخوان ها این خودرو رو توی این چند ماه بشمرید:
    رام و دسته موتورها - اگزوز - بوستر ترمز - ( صداش رو در نمیارن ولی تسمه دینام و براکت دینام)
    تاب برداشتن دیسک ترمز در موارد زیاد .
    Last edited by blacktiger; 16-08-2011 at 09:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این نقیصه کم کردن روغن در مواردی تا چهار بار عوض کردن درب سوپاپ هم برطرف نشده و بار پنجم جواب داده!
    رام و دسته موتورها - اگزوز - بوستر ترمز - ( صداش رو در نمیارن ولی تسمه دینام و براکت دینام)
    تمام این موارد که شما میگین درسته

اما تو تحویل جدید از صحبت خود دوستان هیچ کدوم مشکلات نداشته

تا تیبا بخواد تیبا بشه زمان میبره.ماشین نوید تحویل جدید هست .تقریبا 95% مشکلات نداره و برطرف شده

ا

9. 2 کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تمام این موارد که شما میگین درسته

اما تو تحویل جدید از صحبت خود دوستان هیچ کدوم مشکلات نداشته

تا تیبا بخواد تیبا بشه زمان میبره.

ا
    با این جملتون موافقم

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ کسی نباید انتظار اینو داشته باشه که یه خودرو تازه وارد که جزء تجربه های اول تولید داخله بدون عیب و نقص باشه.خودرو سازهای بزرگ و مطرح هم با سابقه بسیار زیاد توی طراحی و تولید همچنان برا رفع عیب فراخوان میزنن( البته معایب اونا برا اولین تولیدات ما محاسن حساب میشه). فعلا خیلی با اون تولید کننده ها فاصله داریم ولی باید دریه سطح معقول ومنطقی انتظار داشته باشیم و کمک کنیم به پیشرفت کشور نه اینکه بزنیم تو سر خودمون، تاکید میکنم بزنیم تو سر خودمون و بگیم نمیساختیم بهتر از ساختنمون بود.
    دیکته ننوشته غلط نداره ولی فقط با نوشتن و غلط داشتن میشه باسواد شد.

12. 4 کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان تیبای من تولید مرداد90 هستش اما یه مشکل داره اونم اینه که وقتی هوا خیلی گرم میشه و ماشین توی آفتاب مونده باشه از فرمونش یه صدای جیر جیر خفیف میاد بنظرتون مشکل از کجاست؟
    ضمن اینکه توی دست اندازهای خیلی بلند هم اگه با سرعت هفتاد به بالا بری کمک سمت راستش یه صدای تاپی میده البته صداش اونقد بلند نیست
    اما در مورد بقیه چیزاش هیچ مشکلی نیست مصرفش هم توی 360 کیلومتر اول با احتساب نصف مسافت کولر گرفتن و بیشترش هم توی شهر بودن حدود هفت تا هفت و نیم مصرف کرده
    راستی بنظرتون می ارزه گاز سوزش کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان تیبای من تولید مرداد90 هستش اما یه مشکل داره اونم اینه که وقتی هوا خیلی گرم میشه و ماشین توی آفتاب مونده باشه از فرمونش یه صدای جیر جیر خفیف میاد بنظرتون مشکل از کجاست؟
    ضمن اینکه توی دست اندازهای خیلی بلند هم اگه با سرعت هفتاد به بالا بری کمک سمت راستش یه صدای تاپی میده البته صداش اونقد بلند نیست
    اما در مورد بقیه چیزاش هیچ مشکلی نیست مصرفش هم توی 360 کیلومتر اول با احتساب نصف مسافت کولر گرفتن و بیشترش هم توی شهر بودن حدود هفت تا هفت و نیم مصرف کرده
    راستی بنظرتون می ارزه گاز سوزش کنم؟
    مبارکه انشاالله
    جیرجیر فرمون مشکل عمومی هست که توی سرویس اولیه بگید تا رفع بشه
    در مورد صدا در دست انداز اطلاعی ندارم
    مصرف سوخت به نظر نرماله
    بهتره برا گازسوز کردن عجله نکنید تا خود سایپا اولین تولیدات گازسوز رو بده بیرون بعد تصمیم بگیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •