شما که اینقدر تراکنش پولتون بالاست !تو گیلد ما یکی فروخت 250 میلیونیه میلیون به ما بدین تا سلاح هامون رو فول کنیم
![]()
شما که اینقدر تراکنش پولتون بالاست !تو گیلد ما یکی فروخت 250 میلیونیه میلیون به ما بدین تا سلاح هامون رو فول کنیم
![]()
یه قراری بزارین بریم من حرفی ندارم. من امروز از الان تا 8 شب هستم!
اسمم همون mhv_kntu هست. در ضمن من هنوز pm دادن رو یاد نگرفتم!؟ ولی خوب حواسم به سمت چپ تصویر همیشه هست.
راستی چطوری میشه وقتی میمیری دوباره که زنده شدی از همون مکان بازی رو ادامه بدی؟
من امروز ساعت 7 میام تو بازی.اماده باشید بریم لول آپ.
دو حالت داره همون جا زنده بشی.
1-یا تو پارتی باشی و Leader Res کنی یعنی در همون محل leader یا رهبر پارتی زنده بشی.
البته اگه leader تو هر جای همون مپ باشه شما روش زنده میشید.ولی اگه تو یه مپ دیگه باشه نمیشه.
2-یه orc شما رو زنده کنه که در این صورت به محل orc که در نزدیکی شماست منتقل شده و زنده میشید.
اگه بیای لول بالاتر از پولایی که رد و بدل میشه مخت سوت میکشه.
چند روز پیش بود که یه Legendary Tarkin رو که فول لپیس با Dual و ele بود
تو ایریس 400 میلیون فروختن.شما لول بالاتر شو من کمک می کنم با هم میریم فارم می کنیم.
راستی کاراکتر شما چیه وحید جان؟
سلام.
امشب آپدیتهای بازی رو فول میگیرم میام با شما آپ کنم...
لول 15 گارد هارد مود
راستی کاظم تو آخر اتک گاردتو ساختی؟
یا فول رک؟
7 دیره .یذره زودتر بیا ! من 7:45 باید برم!؟
اگه زودتر بیای ممنون میشم.
راستی پیغام ها چرا به من نمیرسه. من یکی دیگه از دوستام رو فرستادم تو بازی هر چی پیغام میداد به من من جایی این پیغام رو نمی دیدم!
من لول 17 گارد هستم.
این نوار سبز رنگ پایین سمت چپ برای چیه؟؟
راستی punisher توی یه نقشه دیگه هست و add نمیشه!
من الا میخوام بازی کنم ! کی میاد ؟
کاراکتر که میگین همینه ؟ Nordein - Warriorراستی کاراکتر شما چیه وحید جان؟
نوار سبز رنگه هر چی بیشتر باشه زورت به عبارتی زیاد میشه.جونت بیشتر میشه اگه پر بشه قدرت ضربه هات 2 برابر میشه ولی اگه خالی بشه جونت کم میشه و جونت پر نمیشه.و اگر بمیری کلی اتجربه از دست میدی و لول اپ عقب میفته.باید حداقل اندازش +60% باشه تا بتونی با خیال راحت بازی نی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)