سلام
من میخوام برای C-9800 DVD Player سامسونگ یه اسپیکر بخرم لطفا راهنمایی کنید دقیقا باید چه نوع اسپیکری بخرم تا بتونم بهش وصل کنم
سلام
من میخوام برای C-9800 DVD Player سامسونگ یه اسپیکر بخرم لطفا راهنمایی کنید دقیقا باید چه نوع اسپیکری بخرم تا بتونم بهش وصل کنم
ابتدا پیشنهاد دارم در موضوعات اینچنینی که فرد میخواد اطلاعات بگیره تا بره بخره، خلاصه از اطلاعات بصورت بروز در نخستین ارسال موضوع افزوده بشه تا فردی که تازه میاد محبور نباشه برای فهمیدن موضوع 250 صفحرو بخونه که تازه خیلی از اطلاعاتش قدیمی شده است.
اما پرسش: میخوام برم حدود 90-130 تومن یک دی وی دی پلایر بخرم که 1- مارکش در حد سونی باشه (ال جی و ... نه) 2-مشکل مهمی نداشته باشه (مثل پشتیبانی نکردن از فرمتهای متداول یا زیرنویس و ...) 3-ترجیحا Full HD باشه 4- قیمتش به کیفیتش بخوره. پیشنهاد لطفا!
راستی کابل و ... هم باید براش بگیرم؟
دوستان این بلوری پلیر پایونیر BDP 430 قابلیت پخش فرمت های MKV و AVI رو داره؟ سایتش رو چک کردم نوشته پخش میکنه حالا نمیدونم کسی تست کرده که واقعا کار میکنند؟ نخریم بعد مشکل بوجود بیاد. اصلا مدلهای پایونیر تو ایران گیر میاد؟
اگه این مدلها موجود نیست لطفا یه دستگاه معرفی کنید که هم قابلیت پخش بلوری سه بعدی رو داشته باشه و هم همانند یه مدیا پلیر فرمت های مختلف رو همراه زیرنویس پخش کنه( در واقع یک KM Player در خودش داشته باشه)
ممنون...
Last edited by Memonex; 24-03-2012 at 18:27.
من 2تا dvd player یکی federal یکی هم marshal برای تست گرفتم از نظر سخت افزاری کامله ولی از نظر پخش فرمت ویدئو از فلش فقط avi میخونه میخواستم ببینم تو رنج قیمت زیر 100هزار مارکی هست که بتونه فرمت های بیشتری مثل mkv رو بخونه؟
یه سوال دیگه نوشته mpeg-4 رو هم میخونه ولی من تست کردم نمیخوند! mpeg-4خاصی رو فقط میخونه؟
سلام دوستان یک کمک به بنده کنید من دی وی دی پلیر خریدم ولی وقتی زیر نویس میزنم اینجوری خرچنگ قورباغه ای نشون میده
با یک نرم افزار چسبوندم ولی اینجوری میاره
ا ر د ط ز ی س ب س ث
باید چیکار کنم حسرت مونده تو دلم با این دی وی دی یک فیلم نگاه کنم!!!!
البته زیرنویس فارسی فقط اینجوری نشون میده
دوستان دستگاه lg 9570
من پس از بررسي و مطالعه اين تاپيك باخره LG-DV9570PM را خريدم و تمام خواسته هايم را جوابگو است تمام فرمت ها كه من با آن
سروكار دارم از جمله MKV را روان پخش ميكند. و به نظر مقاوم و خوش تعمير ميباشد .از كيفيت اچ دي با HDTV خود لذت ببريد. (MKV)
قیمتش چقدره؟
دوست عزیز شما که 9570 ال جی خریدی همه فرمت ها رو پخش میکنه ؟؟ و مشکلی باهاش نداری ؟ البته بجر ساب تایتلش !
منظورم اینکه آیا وقتی رو یو اس بی فیلم میزنی مثلاً با فرمت MKV - DivX - Wma بدون مشکل از رو یو اس بی پخش میکنه ؟؟
و وضوح تصویرش خوبه ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنیچون منم میخوام اینو بخرم .
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
فکر میکنم 135 تومن باشه
کدوم مدل هست ؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟
مدل 9750 ال جی رو از کجا میشه بصورت اینترنتی مطمئن خرید کرد؟ سایت چاره هست ولی قیمت رو 28 هزار تومن گرون تر از نرخ واقعی دستگاه زده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)