تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 502 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راسته خرابی لپ تاپ های اچ پی بیشتر از بقیه هست؟

داره خودمونی میشه hedye222222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    یه لپ تاپ می خوام تا 800 حالا50 تومن این ور اون ور
    cpu:core i3 یا i5
    ram:3یا4 ddr3
    حالا 2هم شد اشکال نداره
    صفحه نمایش حتما 14 اینچ باشه
    کارت گرافیگ ati یا nvidia
    تواین برند همچین چیزی پیدا میشه؟
    مرسی

داره خودمونی میشه Buddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من میخاستم یه 3150 pavlion، بگیرم ، تو پاساز پارسیان رنگ بژ ش رو داشت و پایتخت رنگ سیلور نقره ای ، هر کدومم می گفتند که این دستگاه تک رنگه ، و رنگ دیگه ای نداره ، با وجودی که در لیست قیمت هر دو فروشگاه argento رو به نام رنگ لپ تاپ زده که میشه متال نقره ای ، ولی من موندم بالاخره کدوم بهتره.
    سوال دوم در مورد گارانتی هست که این مغازه ها در پایتخت که می گن یه ماه گارانتی تعویض یکسال تعمیر واقعیه یا الکی ،
    ایران دیتا بهتره یا رایانه همراه،؟ایران اچ پی که گرونه از اون نمی تونم بخرم.

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام بچه ها.چه جوری میشه با دیویدی های ریکاوری اچ پی 2170 جوری ریکاوری کرد که فقط ویندوز عوض شه و پارتیشن ها هیچ تغییری نکنند؟

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

اگه ممکنه 3150 رو تست و بررسی کن.
    اتفاقا اول از 3150 شروع كردم
    از ظاهرش شروع مي كنم
    طراحي فوق العاده اي داره
    مانيتور نسبت به سري 2100 و 2000 از همين سري dv6 ‌چند ميليمتري نازك تر شده
    مانيتور از رزوليشن خوبي برخوردار نيست
    طراحي قسمت اصلي لپ تاپ به صورتي هستش كه نازك تر به نظر بياد البته نازك هست ولي نه اون اندازه كه تركيب رنگا تو ديزاين بدنه نمايش مي ده
    من يه لپ تاپ اپل خريدم و الان و چيزايي كه مي گم و ضعفايي كه تو اين مدل ديدم نسبت به اپل هستش نه برنداي ديگه
    جنس كيبرد يه مقدار بهتر شده از مدلاي قبلي
    تاچ پد اوني كه من تست كردم كل فضاي تاچ پد يك عمل رو انجام مي داد و كليك راست و چپ براش تعريف نشده بود (تو داس كليك راست و چپ مشكلي نداشت و فقط مربوط به ويندوزي بود كه روش نصب بود) البته با خود ويندوز اين مشكل حل شد . با دادن مختصات لازم درست شد
    سي پي يو كور اي فايو 2.53 نسبت به كور اي سون بيشتر توليد حرارت مي كنه!هنورز داغ كردنشو نديدم
    تو بدنه يه اشكال ظريف بود!تو قسمتاي انتهايي يه مقدار لبه ها اين لپ تاپ رو از يه لپ تاپ لوكس و گرون قيمت دور مي كرد البته با اين مقدار هزينه خيلي خوبه اما با يه مقدار منتاژ بهتر اين لپ تاپ تبدبل مي شد به يه لپ تاپ بي نظير (نسبت به ان وي و اپل سنجيدم از بقيه برنداي موجود بهتره)
    باطري تو كاراي معمولي (نصب نرم افزار و اجراي فيلم ) 4.5 ساعت دووم اورد اگه باطري لپ تاپ رو ببينين كاملا معلومه كه كيفت مناسبي داره
    تعداد دي وي دي هاي ريكاوري شد 5 تا موقع پارتيشن بندي شارژ تموم شد و مجبور شديم از همون ديوي دي ها استفاده كنيم كه حدود 2ساعت طول كشيد برگرده با حالت اولش.
    داخل جعبه لپ تاپ بود با شارژز و 3 تا كابل و كاتالوگا
    جي تي اي 7 . كال اف اوپس و نيد فور اسپيد جديد بازيايي بود كه روش نصب كرديم واسه تست در بالاترين حالت گرافيكي هيچ مشكلي وجود نداشت به جز داغ شدن كه با كول پد حل شد (البته واسه بازي بايد از گرافيك جيفرس 410 dd5 استفاده كرد اما اينم خيلي راحت همه رو اجرا كرد)
    رم 6 هستش كه كم نياورد
    تو استفاده عادي ان وي كه 16 گيگ رم داشت 3175 كه 8 تا داشت و 2020 كه 4 تا داشت با 3150 فرقي نداره

عكسارو هر كي بگه چه جوري اپ لود كنم اينجا واسطون مي ذارم

افيس رو لپ تاپ 2010 بود كه نسخه تريال بود 60 روزه
    جالب اينجا بود با نصب هيچ نرم افزاري مشكلي نداشت اين ويندوز كه از نكات جالب بود
    پارتيشن بنديش يه خورده سخته كه با كلي دور زدن ويندوز و ... انجام شده
    176 تا وينوز و 4 تا درايو 100گيگ
    البته هر جور بخاين قابل تغيره
    قيمتي كه خريداري شد 1240000 بود
    با 3 ماه تعويض 18 ماه تعمير 1 سال ساپورت نرم افزاري 2 سال بيمه

6. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

سلام
    من میخاستم یه 3150 pavlion، بگیرم ، تو پاساز پارسیان رنگ بژ ش رو داشت و پایتخت رنگ سیلور نقره ای ، هر کدومم می گفتند که این دستگاه تک رنگه ، و رنگ دیگه ای نداره ، با وجودی که در لیست قیمت هر دو فروشگاه argento رو به نام رنگ لپ تاپ زده که میشه متال نقره ای ، ولی من موندم بالاخره کدوم بهتره.
    سوال دوم در مورد گارانتی هست که این مغازه ها در پایتخت که می گن یه ماه گارانتی تعویض یکسال تعمیر واقعیه یا الکی ،
    ایران دیتا بهتره یا رایانه همراه،؟ایران اچ پی که گرونه از اون نمی تونم بخرم.

ممنون

فرق ايران اچ پي و رايانه همراه 20 تومنه چون با پشتيبان فروش هر دو صحبت كردم چند روز پيش مي دونم
    3150se تك رنگه
    والا اوني كه ما گرفتيم نقره اي تبود مسي بود
    البته تو ليستش زده بود سيلور اونجا كه من گرفتم
    اگه رنگ بدنه متفاوته پسوند 3150 هم متفاوته
    se-ee-sv
    تفاوت اين پسوندا تفاوت كانفيگ هم دنبالش هست
    تفاوت تو ميزان رم هارد و وجود بلوتوث فينگر پرينت و ...
    تو پارت خاور ميانه dv6 - 3150se در نظر گرفته شده
    گارانتي بستگي داره به اعتبار فروشگاهي كه ازش مي خري
    من با گارانتي شركتي خريدمش اما فروشگاه بهم ساپورت داده گارانتي شركتي فقط واسه تعويض كاربرد داره اينجايي كه من گرفتم

اين مدل رو گرفتي تاچ پدشو تست كن
    پارتيشن بندي و گرفتن بك اپ رو هم بنداز گردن فروشنده + تستاي ديگه اي كه مي گيري

8. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    استان بوشهر

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من میخوام لپ تاپ HP مدل DV6-3190 بگیرم . میخواستم بپرسم کسی از دوستان از این لپ تاپ داره و چه جور لپ تاپیه و معایبش و محاسنش چیه و داغ میکنه یا نه ؟
    ممنون میشم سریع راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه mohamad gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان عیدتمون مبارک
    من یک ماهی هست برای خرید لب تاپ دارم جستجو میکنم تا باتوجه به نیازها و پولی که دارم 1.5تومن این مدل از اچ پی رو انتخاب کردم میخواستم سونی بخرم ولی اچ پی امکاناتش بیشتر بود
    واز هرکسی که پرسیدم از اچ پی تعریف کردن دوستایی هم که سونی داشتن گفتن سونی برای کارای طولانی مدت کم میاره حالا میخوام از شما دوستان کمک بگیرم
    مدل:HP Pavilion DV6-3052 NR
    میخواستم ازتون بخوام اگه ازاین مدل اطلاعاتی دارین بهم کمک کنید
    ایا با کار طولانی باهاش داغ میکنه یا نه؟چون ممکنه روزی تا 10ساعت هم روشن باشه نه برای کارای سنگین
    ایا خیلی هنگ میکنه یا نه؟
    اگه عکسی هم ازش دارین برام بزارین
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من یک ماهی هست برای خرید لب تاپ دارم جستجو میکنم تا باتوجه به نیازها و پولی که دارم 1.5تومن این مدل از اچ پی رو انتخاب کردم میخواستم سونی بخرم ولی اچ پی امکاناتش بیشتر بود
    واز هرکسی که پرسیدم از اچ پی تعریف کردن دوستایی هم که سونی داشتن گفتن سونی برای کارای طولانی مدت کم میاره حالا میخوام از شما دوستان کمک بگیرم
    ایا با کار طولانی باهاش داغ میکنه یا نه؟چون ممکنه روزی تا 10ساعت هم روشن باشه نه برای کارای سنگین
    با تشکر
    فقط میتونم بگم هیچ وقت از خریدت پشیمون نمیشی.بابت 10 ساعت هم بگم من 2170 اچ پی دارم بعضی روزا 20 ساعت هم روشنه ولی آخ نگفته.حالا اینکه جدیدترم هست.
    خیلی خوشگله.اینم عکساش به جای نقطه چین بنویس -------------
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

من یک ماهی هست برای خرید لب تاپ دارم جستجو میکنم تا باتوجه به نیازها و پولی که دارم 1.5تومن این مدل از اچ پی رو انتخاب کردم میخواستم سونی بخرم ولی اچ پی امکاناتش بیشتر بود واز هرکسی که پرسیدم از اچ پی تعریف کردن دوستایی هم که سونی داشتن گفتن سونی برای کارای طولانی مدت کم میاره حالا میخوام از شما دوستان کمک بگیرم
    با تشکر

كار سنگين اگه منظورت كار گرافيكي نيست داغ نمي كنه
    واسه استفاده طولاني مدت سي پي يو بهتري هم موجوده كه واسه استفاده طولاني مدت مثلا 4 5 روز يك سره طراحي شده
    كلا واسه كار طولاني دسكتاپ بهتره
    اما مي شه رو لپ تاپ هم حساب كرد
    من ان وي 15 دارم واسه گرفتن جواب يه اناليز 3 شبانه روز كار كرد
    16 تا رم داره سي پي يو core i7 1.73
    فكر ميكردم منفجر مي شه اما هيچ تاثير منفي نذاشت
    در كل اچ پي خوبه در صورتي كه استفادت از لپ تاپ مشخص شده باشه و سري مناسب انتخاب نكني مثلا نري با سري بيزينس بازي كني
    تو سايت اچ پي امريكا مدل انتخاب كن

13. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •