راسته خرابی لپ تاپ های اچ پی بیشتر از بقیه هست؟
راسته خرابی لپ تاپ های اچ پی بیشتر از بقیه هست؟
سلام
یه لپ تاپ می خوام تا 800 حالا50 تومن این ور اون ور
cpu:core i3 یا i5
ram:3یا4 ddr3
حالا 2هم شد اشکال نداره
صفحه نمایش حتما 14 اینچ باشه
کارت گرافیگ ati یا nvidia
تواین برند همچین چیزی پیدا میشه؟
مرسی
سلام
من میخاستم یه 3150 pavlion، بگیرم ، تو پاساز پارسیان رنگ بژ ش رو داشت و پایتخت رنگ سیلور نقره ای ، هر کدومم می گفتند که این دستگاه تک رنگه ، و رنگ دیگه ای نداره ، با وجودی که در لیست قیمت هر دو فروشگاه argento رو به نام رنگ لپ تاپ زده که میشه متال نقره ای ، ولی من موندم بالاخره کدوم بهتره.
سوال دوم در مورد گارانتی هست که این مغازه ها در پایتخت که می گن یه ماه گارانتی تعویض یکسال تعمیر واقعیه یا الکی ،
ایران دیتا بهتره یا رایانه همراه،؟ایران اچ پی که گرونه از اون نمی تونم بخرم.
ممنون
سلام بچه ها.چه جوری میشه با دیویدی های ریکاوری اچ پی 2170 جوری ریکاوری کرد که فقط ویندوز عوض شه و پارتیشن ها هیچ تغییری نکنند؟
اتفاقا اول از 3150 شروع كردم
از ظاهرش شروع مي كنم
طراحي فوق العاده اي داره
مانيتور نسبت به سري 2100 و 2000 از همين سري dv6 چند ميليمتري نازك تر شده
مانيتور از رزوليشن خوبي برخوردار نيست
طراحي قسمت اصلي لپ تاپ به صورتي هستش كه نازك تر به نظر بياد البته نازك هست ولي نه اون اندازه كه تركيب رنگا تو ديزاين بدنه نمايش مي ده
من يه لپ تاپ اپل خريدم و الان و چيزايي كه مي گم و ضعفايي كه تو اين مدل ديدم نسبت به اپل هستش نه برنداي ديگه
جنس كيبرد يه مقدار بهتر شده از مدلاي قبلي
تاچ پد اوني كه من تست كردم كل فضاي تاچ پد يك عمل رو انجام مي داد و كليك راست و چپ براش تعريف نشده بود (تو داس كليك راست و چپ مشكلي نداشت و فقط مربوط به ويندوزي بود كه روش نصب بود) البته با خود ويندوز اين مشكل حل شد . با دادن مختصات لازم درست شد
سي پي يو كور اي فايو 2.53 نسبت به كور اي سون بيشتر توليد حرارت مي كنه!هنورز داغ كردنشو نديدم
تو بدنه يه اشكال ظريف بود!تو قسمتاي انتهايي يه مقدار لبه ها اين لپ تاپ رو از يه لپ تاپ لوكس و گرون قيمت دور مي كرد البته با اين مقدار هزينه خيلي خوبه اما با يه مقدار منتاژ بهتر اين لپ تاپ تبدبل مي شد به يه لپ تاپ بي نظير (نسبت به ان وي و اپل سنجيدم از بقيه برنداي موجود بهتره)
باطري تو كاراي معمولي (نصب نرم افزار و اجراي فيلم ) 4.5 ساعت دووم اورد اگه باطري لپ تاپ رو ببينين كاملا معلومه كه كيفت مناسبي داره
تعداد دي وي دي هاي ريكاوري شد 5 تا موقع پارتيشن بندي شارژ تموم شد و مجبور شديم از همون ديوي دي ها استفاده كنيم كه حدود 2ساعت طول كشيد برگرده با حالت اولش.
داخل جعبه لپ تاپ بود با شارژز و 3 تا كابل و كاتالوگا
جي تي اي 7 . كال اف اوپس و نيد فور اسپيد جديد بازيايي بود كه روش نصب كرديم واسه تست در بالاترين حالت گرافيكي هيچ مشكلي وجود نداشت به جز داغ شدن كه با كول پد حل شد (البته واسه بازي بايد از گرافيك جيفرس 410 dd5 استفاده كرد اما اينم خيلي راحت همه رو اجرا كرد)
رم 6 هستش كه كم نياورد
تو استفاده عادي ان وي كه 16 گيگ رم داشت 3175 كه 8 تا داشت و 2020 كه 4 تا داشت با 3150 فرقي نداره
عكسارو هر كي بگه چه جوري اپ لود كنم اينجا واسطون مي ذارم
افيس رو لپ تاپ 2010 بود كه نسخه تريال بود 60 روزه
جالب اينجا بود با نصب هيچ نرم افزاري مشكلي نداشت اين ويندوز كه از نكات جالب بود
پارتيشن بنديش يه خورده سخته كه با كلي دور زدن ويندوز و ... انجام شده
176 تا وينوز و 4 تا درايو 100گيگ
البته هر جور بخاين قابل تغيره
قيمتي كه خريداري شد 1240000 بود
با 3 ماه تعويض 18 ماه تعمير 1 سال ساپورت نرم افزاري 2 سال بيمه
فرق ايران اچ پي و رايانه همراه 20 تومنه چون با پشتيبان فروش هر دو صحبت كردم چند روز پيش مي دونم
3150se تك رنگه
والا اوني كه ما گرفتيم نقره اي تبود مسي بود
البته تو ليستش زده بود سيلور اونجا كه من گرفتم
اگه رنگ بدنه متفاوته پسوند 3150 هم متفاوته
se-ee-sv
تفاوت اين پسوندا تفاوت كانفيگ هم دنبالش هست
تفاوت تو ميزان رم هارد و وجود بلوتوث فينگر پرينت و ...
تو پارت خاور ميانه dv6 - 3150se در نظر گرفته شده
گارانتي بستگي داره به اعتبار فروشگاهي كه ازش مي خري
من با گارانتي شركتي خريدمش اما فروشگاه بهم ساپورت داده گارانتي شركتي فقط واسه تعويض كاربرد داره اينجايي كه من گرفتم
اين مدل رو گرفتي تاچ پدشو تست كن
پارتيشن بندي و گرفتن بك اپ رو هم بنداز گردن فروشنده + تستاي ديگه اي كه مي گيري
سلام بر دوستان
من میخوام لپ تاپ HP مدل DV6-3190 بگیرم . میخواستم بپرسم کسی از دوستان از این لپ تاپ داره و چه جور لپ تاپیه و معایبش و محاسنش چیه و داغ میکنه یا نه ؟
ممنون میشم سریع راهنمایی کنید
سلام دوستان عیدتمون مبارک
من یک ماهی هست برای خرید لب تاپ دارم جستجو میکنم تا باتوجه به نیازها و پولی که دارم 1.5تومن این مدل از اچ پی رو انتخاب کردم میخواستم سونی بخرم ولی اچ پی امکاناتش بیشتر بود واز هرکسی که پرسیدم از اچ پی تعریف کردن دوستایی هم که سونی داشتن گفتن سونی برای کارای طولانی مدت کم میاره حالا میخوام از شما دوستان کمک بگیرم
مدل:HP Pavilion DV6-3052 NR
میخواستم ازتون بخوام اگه ازاین مدل اطلاعاتی دارین بهم کمک کنید
ایا با کار طولانی باهاش داغ میکنه یا نه؟چون ممکنه روزی تا 10ساعت هم روشن باشه نه برای کارای سنگین
ایا خیلی هنگ میکنه یا نه؟
اگه عکسی هم ازش دارین برام بزارین
با تشکر
فقط میتونم بگم هیچ وقت از خریدت پشیمون نمیشی.بابت 10 ساعت هم بگم من 2170 اچ پی دارم بعضی روزا 20 ساعت هم روشنه ولی آخ نگفته.حالا اینکه جدیدترم هست.
خیلی خوشگله.اینم عکساش به جای نقطه چین بنویس -------------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كار سنگين اگه منظورت كار گرافيكي نيست داغ نمي كنه
واسه استفاده طولاني مدت سي پي يو بهتري هم موجوده كه واسه استفاده طولاني مدت مثلا 4 5 روز يك سره طراحي شده
كلا واسه كار طولاني دسكتاپ بهتره
اما مي شه رو لپ تاپ هم حساب كرد
من ان وي 15 دارم واسه گرفتن جواب يه اناليز 3 شبانه روز كار كرد
16 تا رم داره سي پي يو core i7 1.73
فكر ميكردم منفجر مي شه اما هيچ تاثير منفي نذاشت
در كل اچ پي خوبه در صورتي كه استفادت از لپ تاپ مشخص شده باشه و سري مناسب انتخاب نكني مثلا نري با سري بيزينس بازي كني
تو سايت اچ پي امريكا مدل انتخاب كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)