از demonoid + اینا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از demonoid + اینا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تخصیر داریوشه ما مشکل سرعت داریم 24 ساعته متال میگیره![]()
هه هه هه
برادر بابا به من چه خوب
اینا میدن ما هم میگیریم(دلیل کاملا منطقی ومحکمه پسند!×!)
نه بابا چندو قته خوردم به پی سی لینکه متال ندارم چیزای دیگه میگیرم بعد شیفت دیلت میکنم ندیده
بچه هاییکه رپید باز دارن بیان شراکتی بگیریم با هم یه تاپیک تو ایستگاه متال براش زدم هم به نفعه خودمونه هم دیگران
اکانت تکی دیگه نمیصرفه
رپید پیچ هم بد نیست که تو تاپیکه گفتم
Last edited by DaRiOuShJh; 11-12-2010 at 18:47.
مگه دانلود از سرور های ftp نباید سرعتش بیشتر باشه ؟
چرا اینجوری نیست ؟
Last edited by imanpod; 14-12-2010 at 17:59.
برادر لزومی نداره بیشتر باشه
همه اینا بر میگرده به سروری که دانلود میکنید ازش
البته منم معمولا سرور ftp سرعت کمتر میده بهم
به برنامه ای هم که باهاش میگیرد ربط داره
عجب داستانی داریم ها حالا که سرعت آپلودم خوبه کسی از من لیچ نمیکنه ما فکر کردیم 100 کیلو بایت عجب سرعتیه ولی الان 25 گیگ باید آپلود کنم تا رنکم عوض شه وگرنه نمیشه دانلود کرد.اینو ببینید:
seeds: 104715
Leechers: 10191
اونوقت این سیدر ها سرعت پایینش 500 هست نوبت به ما نمیرسه که 24 ساعته گذاشتم واسه لیچ ولی ظاهرا فایده ایی نداره پول هم که قزبونش برم نمیشه پرداخت کرد![]()
توی ترکرهای خصوصی, ملت اکثرا از روی سرور سید میکنند. این 100 کیلوبایت شما در برابر سرعت سرور اونا عددی نیست. یا باید پول بدی vip بشی یا باید سرور بگیری تا بتونی با اونا تو سید کردن رقابت کنی وگرنه بزودی میندازنت بیرون.
دوستان سرعت Browse کردن شمام اومده پایین
مال من که در حد جلبک شده
یعنی خداوکیلی با دیال آپ سریعتر بروز میکرد
دانلود مشکلی نداره
فکر کنم همینطوری که فرمودید بشه اصلا حواسم نبود و حاضرم پول بدم ولی حیف که از اینجا نمیشه پول پرداخت کرد حالا به امید بونوس موندم ببینم تا چی میشه
اونی که دارم دان میکنم ترکر عمومیه سرعت آپ رو محدود کردم که اگه خدای نکرده کسی از اون 17 تا که سید کردم بیاد سرعتش باز باشه.
برادر برای منم افتضاح شده جون میکنه صفحه باز کنه
نمیدونم چش شده باز
چند روزیه همچین شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)