این قسمت زیاد توضیح داده شده توی همین تاپیک........بگردید پیدا میکنید.......فرق 3G با 2G چیه در iPod Touch ؟
خیررم خارجی میخوره ؟
حدود 210قیمتش الان چنده ؟
این قسمت زیاد توضیح داده شده توی همین تاپیک........بگردید پیدا میکنید.......فرق 3G با 2G چیه در iPod Touch ؟
خیررم خارجی میخوره ؟
حدود 210قیمتش الان چنده ؟
دوستان من تازه با این گوشی اشنا شدم سوالاتی در ارتباط با این گوشی داشتم که در این تایپیک مطرح می کنم امیدوارم پاسخ انها را دریافت کنم
1. ایا این گوشی سیم کارت می خورد و با ان امکان تماس و ارسال اس ام اس وجود دارد در ضمن ایا دوربین هم دارد یا خیر اگر دوربین دارد کیفیت دوربین ان چند پیکسل است
2. با توجه به مطالعاتی که از این تیپیک داشته ام متوجه شده ام این گوشی بیشتر به خاطر بازیهای خوبی که دارد و به خاطر برنامه هایی که می توان روی ان نصب کرد طرفدار دارد
3. چه برنامه هایی را روی این گوشی میتوان نصب کرد که اینقدر مشتری دارد
4. ایا سیستم GPS دارد و در کل میتوان انرا گوشی کاملی دانست که همه امکانات را در سطح عالی دارد یا خیر
منظورم گوشی IPHON TOUCH 3G است
سلام ... اولا یه پست کافیه ! ... دوما ایپاد تاچ گوشی نیست پی ام پی هست ! ...
دوست من چیزی به اسم iphone touch 3g وجود خارجی نداره ... احتمالا منظورت شما ipod touch 3g هست ؟
اگه اره که این یه پخش کننده موسیقی هست و سیم کارت و تماس و ... هم برقرار نمیکنه ! ...
خیر دوربین نداره...
برنامه های کاربردی و بازی های متنوع و ... زیادی داره ولی برنامه هایی که مختص ایفون هست رو ایپاد تاچ اجرا نمیشه ! ...
شما میتونید نقشه های افلاین رو نصب بکنید روش ...
و در کل ایپاد تاچ یه پخش کننده موسیقی هست برای کسایی که به وبگردی و صفحه نمایش بزرگ و برنامه و بازی هاش نیاز دارن نه یک گوشی ...
** من فک میکنم شما میخواید ایفون بگیرید اینطور نیست؟!
اقایون سلام
من میخوام g700 رو بفروشم ( نه که بفروشم بدم به داداشم)یه ایپاد بخرم!
راستش نگید همین دورو برارو بخون به جواب میرسی که ار صفحه 241 خوندم و جواب نگرفتم
کاربرد اصلیش برای من استفاده از نرم افزار و wifi و موزیکش هست اونم از نوع mp3 زبان انگلیسی
فقط چند تا سوال
1.جیلبریک چیه؟ایا این بلا رو سر گوشی بیاریم بازم کار میکنه؟ (: در این حد میدونم که یه چیز تو مایه های (ه ک) هستش
2.چجوری میشه اپدیت کرد یا به ایتونز وصل شد و کلا به چهدرد میخوره مثلآ این 3.1.3 که میگید چیه و اسون میشه این کار رو کرد؟
3.قیمت 8gig تقریبا 230-240 هست و من همین پول رو به زور جور کنم
ایا میارزه بخاطر تفاوت هایی که دارن 32 گیگ بگیرم (که البته باید کلی صبر کنم) راستی قیمتش میاد پایین؟
.
4*. ایا16gig هم داره (منظورم سری 3 اون بود) و ایا میرزه که دست دو 16 گیگ یا 32گیگ بخرم و ایا گیر میاد و مشکلاش رو چجوری میشه فهمید( نرم افزاری)؟********5
.
پ.قیمتش پایین نمیاد؟ یا اینکه میارزه بدم از اون ور باشم بیارن؟
6.جاوا ساپورت میشه؟
ممنون (فقط خواهشآ جواب بدین)
Last edited by almamor; 04-06-2010 at 14:22.
1: بله درست گفتید خیر مشکلی به وجود نمیاره و باعث میشه که شما بتونید از برنامه ها و بازی های app store به صورت مجانی استفاده بکنید که با توجه به فریمور و نوع base band برنامه های مختلفی برای این کار هست ! ...
2: بله به این میگن فریمور و تو هر فریمور یک سری از باگ ها گرفته میشه و ممکن هم هست قابلیت ها جدیدی اضافه بشه ولی شما اول باید مطمئن بشید که این فریمور جیلبرک شده یا نه ... بله با ایتونز میشه این کارو کرد و رو گزینه check for update کلیک کنید یا فریمور رو جدا دانلود کنید و ریستور کنید.
3: شما با این پول نمیتونید مدل 3 جی رو بخرید چون این مدل 8 گیگ نداره و برتریش نسبت به مدل قبلی افزایش سرعت در اجرای بازی ها و برنامه هاست ...
4: نرم افزاری که با ریستور مشکلات حل میشه معمولا ... سخت افزاری هم باید خودتون تست کنید ببنید مشکلی داره یانه ! ...
خوب اگه پولش رو ندارید میتونید بگید از اونور یه 3 جی 16 گیگ بیارن خوب ارزون تر هست ! ...
6: خیر تا اونجایی که میدونم ساپورت نمیکنه ! ...
سلام ، بچه ها اینجا رو نگاه کنید :
خیلیا میگن که 3G هشت گیگ نداره ! این تری جی هست ؟
این درسته ؟
و ;کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت 8 و 16 ، تری جی این ای تاچ چنده ؟ همین !
Last edited by Vallio; 04-06-2010 at 21:24.
سلام!
بله 8 گیگ همون 2g هست ولی به اسم 3g تو بازاره!!!
از لحاظ سخت افزاری و سرعت یه مقدار از 3g ضعیف تره!!!
3g فقط 32گیگ و 64گیگ داره!!!2g هم 8گیگ(که به اسم 3g تو بازار هست)!!!!16 در 2g بود که دیگه تولید نمیشه!!!
تو این سایتم باید 2g باشه!!!ولی عکسای 1g هست!!!نمیدوونم...!!از سایت نخری بهتره!!!
8 = 230!!!
16 = نداره!!!
32 = 320!!!
64 = 410!!!
(قیمتا تقریبیا)
سلام دوستان
من ویندوزم رو عوض کردم .. حالا میخوام بدونم راهی هست که بدون اینکه برنامه هام پاک بشن sync کنم؟
سلام. به نظر شما تاچ بهتره یا x-fi 2 یا x-fi ؟؟؟؟![]()
فکر نکنم که اینا زیاد تو یه سطح باشن!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)