------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا دانلودش چطوره ؟
شبا افت سرعت داره یا روزا؟
Last edited by Xpan; 04-01-2012 at 09:38. دليل: غلط املایی
به طور متوسط سرعت رو 210 کیلو هستش ، سرویسم هم pol-512-2gپس تا 1 رو 210 بعد رو 175 وا می ایسته چه جالب! برا من تا 1 رو 100 بعد می ره رو 50! شما پیش شماره ات چنده؟ در کل فک کنم وضع مرکز مخابراتی من خراب باشه چون رفته بودم که پارس آنلاین گفت تو اون مرکز مشکل پهنای باند داریم و احتمالا هم منظورش از این که یوزر نمی گیریم تو مرکز مخابراتی ما بود نه سایر مراکز... البته اینم گفت که تا هفته آینده احتمالا حل بشه ..گوش شیطون کر یه دو روزی هست که وضع بهتر شده و 300 .. 400 مگی بیشتر می گیرم... فک کنم صحبت ها اثر خودش رو گذاشتهدفتر فروشو وللش !!! چند شب که تا 4 اینا بیدار بودم ، ندیدم سرعت تغییر خاصی پیدا کنه !
سرعت دانلود شبانه ام ، متوسطش 175 کیلو هستش
ولی دیشب چون یکم آپلود داشتم سرعتم یه کم پایین تر بوده و 3.5 گیگ دانلود داشتم![]()
دوستان مخابراتی یه سوال ؟
این دوستم که تازگی مخابرات گرفته مشکل Ip Conflict داره و مرتب قطع و وصل میشه . راه حلی داره این ؟
بله مودم رو بذاره رو حالت pppoe هم پینگش پایین میاد هم اینکه ارور نمیده.
آقا شما میگی رو pppoe تنظیم کن
به نظر من bridge بهتره
تو pppoeبعضی سایت ها رو ارور میده باید یه بار refresh کنی تا لود بشه
نظر شما چیه؟؟![]()
رو یریج هم پینگ من میره بالا هم زود زود dc میشم و ارور آی پی کانفلیکت هم که پدر آدمو در میاره.
من خودم با پشتیبانی که حرف زدم تاکید داشت مودم رو حتما pppoe تنظیم کنم
از وقتی اینکار رو کردم هیچکدوم از مشکلات بالا رو ندارم
یه بار محض اطمینان تست میکنم و اطلاع میدم که وضعیت چه فرقی میکنه
مشکل اینجاست که همین الانشم روی pppoe هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)