دوستان یه سایت دانشجویی دانشجویان پیام نور دیدم گفتم اینجا بذارم
نمونه سوالات امتحانی و ... داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سایت دانشجویی دانشجویان پیام نور دیدم گفتم اینجا بذارم
نمونه سوالات امتحانی و ... داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فردا کارت دانشجویی ما رو میدنهه هه
واسه شما رو دادن بچه ها؟!
چه جوری اعلام کردن؟ من یه بار پرسیدم گفتن تو سایت میزنیم کی بیاید بگیرید..هنوز چیزی نگفته![]()
از این پیام نور در پیت تر و بی قانون تر من تو عمرم موسسه ندیدم !! بعید می دونم تا 20 سال آینده این دانشگاه با این سیاست هاش دانشگاه بشه!
صابونش که حسابی به تن ما خورد...
دوستانی که از معافیت تحصیلی این دانشگاه همزمان با دانشگاه های دیگه استفاده میکننن یا به قوانین خاص این دانشگاه وارد شدن و از معافیت استفاده میکنن دقت کنن که معافیت صادره از این دانشگاه در این موارد مورد تایید نظام وظیفه نیست و مدت زمان تحصیل شما به عنوان غیبت محسوب میشه !!
تو برد زده بودن....!چه جوری اعلام کردن؟ من یه بار پرسیدم گفتن تو سایت میزنیم کی بیاید بگیرید..هنوز چیزی نگفته
شانسم ندارم اینه ها! رفتم کارت من نبود!!! گفت فردا بیا!
یعنی همزمان هم تو پیام نور بخونن هم جای دیگه؟!دوستانی که از معافیت تحصیلی این دانشگاه همزمان با دانشگاه های دیگه استفاده میکننن یا به قوانین خاص این دانشگاه وارد شدن و از معافیت استفاده میکنن دقت کنن که معافیت صادره از این دانشگاه در این موارد مورد تایید نظام وظیفه نیست و مدت زمان تحصیل شما به عنوان غیبت محسوب میشه !!
بله
--------------------------
دوستان پیام نور زبان های غیر انگلیسی اش راه افتاده یا بازم این دست اون دست می کنه؟
سلام بچه ها
کسی میدونه اگه کسی پیام نور فراگیر ارشد شرکت کنه قبول بشه ولی نره سال بعد میزارن دوباره شرکت کنه؟
ممنون
سلام.ببخشید میخواستم بپرسم کسی اطلاع داره که آیا تو پیام نور میشه همزمان تو دوتا رشته تحصیل کرد یا نه؟و اینکه کسی سایتی تلفن جایی چیزی سراغ داره که قوانین آموزشی رو پرسید.کلا میخوام دوتا رشته بخونم ولی اصلا درمورد قوانینش چیزی نمیدونم.ممنون میشم راهنماییم کنین.
از 118 تلفن پیام نور رو بگیر زنگ بزن بگو وصل بکنن به آموزش و سوالت رو بپرس. یا اینکه حضوری برو بپرس.
دوستان سایت گلستان مشکل داره یا فقط واسه من نمیاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)