يعني جاي اونا خاليه ؟ هيچ چيز نيست ؟دوتا آیکن call و call log تو حالت استند بای پرید ! یعنی نیست آیکونش
يه پك آيكن پيدا كن كه فايل هاي rsc.* رو هم داشته باشه ( جديد باشه ) اونا رو بريز فكر كنم مشكلت حل بشه .
گوشيت چيه ؟
يعني جاي اونا خاليه ؟ هيچ چيز نيست ؟دوتا آیکن call و call log تو حالت استند بای پرید ! یعنی نیست آیکونش
يه پك آيكن پيدا كن كه فايل هاي rsc.* رو هم داشته باشه ( جديد باشه ) اونا رو بريز فكر كنم مشكلت حل بشه .
گوشيت چيه ؟
صدا عالی شد !
من فقط اون exe و dll را توی C:\sys\bin و AATFILES را توی 10200b19 کپی و ری استارت کردم
چیز دیگه ای لازم نیست ؟ مثلا" اون .cre یا هک هد فون یا monster ؟
Last edited by benyamin_pc; 31-10-2008 at 23:52.
بالاخره بهترین هک دوربین برای P1 کدوم هست؟
من فکر کنم از وقتی که هک صدا رو انجام دادم هر وقت میرم تو ساعت و میخوام ساعت شهرها و کشورهای دیگه رو بیارم گوشی ریست میشه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
یه نفر جواب بده لطفا...
كدوم پك صدا رو ريختي ؟ اگه اين جديدا رو ريخته باشي كه مشكل نداره ، كاملا
فكر نميكنم به هك صدا ربط داشته باشه اين .
از هك صداي قديمي استفاده ميكني ؟
راهی نیست که بشه یک فایل installer ساخت که فرمت sis باشه ؟ مثل اون installe عدم نیاز به ساین که اون فایل را خودش کپی می کنه
هک های دوربین های P1 را همه را تست کردم هیچ تاثیری تو کیفیت نمی ذارن فقط یکیشون frame rate را زیاد می کنه که خودش خیلی خوبه همونی که mp4 می کنه
با برنامه sis installer ميشه درست كرد ولي بايد يه ذره بلد باشي .
من خودم ترجيح ميدم از كپي كردن بيشتر استفاده كنم چون اگر يه كم دقت كنيم تو كپي كردن درصد خطاي اين روش به مراتب كمتره
همین جدید رو که چند پست قبل معرفی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)