فقط مختص روزانه هست
فقط مختص روزانه هست
فلسفه ایجاد پردیس های خودگردان، تامین بخشی از هزینه های دانشگاه توسط جیب های دانشجویان پولدار هست!
شهریه کل پردیس های خودگردان حدود 3-4 برابر شهریه دانشگاه آزاد هستش.
به نظر بنده صرفا برای اپلای کردن میتونه توجیه داشته باشه.
و اینکه باز به نظر بنده، برای کسی که میتونه این شهریه رو تامین کنه ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور خیلی بهتر میتونه باشه... کافیست قدری پدر گرامی سر کیسه رو شل تر بنمایند!
ممنون
میخواستم برم خواجه نصیر کلا منصرف شدم![]()
دانشکاه تهران تهرانه یا کرج؟!
اگه دانشگاه مدنظر یکی از دانشگاه های اصفهان، تبريز، تربيت مدرس، تهران، خوارزمي، شهيد بهشتي، شيراز، صنعتي اصفهان، صنعتي اميركبير، صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، صنعتي شريف، علم و صنعت ايران و فردوسي مشهد باشه:
سال اول حدودا 4.5 میلیون تموم میشه و سال دوم حدود 6.5 میلیون تومن. ینی جمعا 11 میلیون حدودا
سایر دانشگاه ها:
سال اول حدودا 3.25 میل و سال دوم حدود 5.5 میلیون. ینی جمعا 8.5 میلیون حدودا
سلام
مهلت انتخاب رشته تا چه تاریخ هست؟؟؟
اقا رتبه 621 جزا امیدی هست واسه قبولی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه تمدید نشه تا فردا پنج شنبه ساعت 12 شب
سلام دوستان من الان دارم کارشناسی رشته حقوق هستم میخوام دو سال دیگه آزمون ارشد رشته جزا بدم / میخواستم بدونم دانشگاه های دولتی روزانه و شبانه شهریش چه مقدار هست تو رشته من؟ / ممنون از لطفتون
انتخاب رشته ۸۸ هزار نفر در آزمون ارشد/فردا آخرین مهلت انتخاب رشته
مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون ورودی دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته 94 که ازساعت 20 دوشنبه 28 اردیبهشتماه آغاز شده،ساعت 24 فردا پنجشنبه 31 اردیبهشتماه پایان میپذیرد.حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد آمار انتخاب رشته کنندگان اظهار کرد: تا ساعت 8 صبح امروز چهارشنبه 30 اردیبهشتماه از تعداد 429 هزار و 688 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، 88 هزار و 2 داوطلب نسبت به انتخاب رشته و ثبت کد رشته محلهای تحصیلی اقدام کردهاند.وی با تاکید بر اینکه مهلت انتخاب رشتههای تحصیلی در ساعت 24 فردا پنجشنبه به پایان میرسد، گفت: به کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که تاکنون نسبت به انتخاب رشته اقدام نکردهاند، توصیه میشود ضمن مطالعه دقیق دفترچه راهنما و اطلاعیههای منتشره سازمان به ویژه اطلاعیه در مورد کد رشته محلهای جدید و برخی اصلاحات دفترچه راهنما، با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته محل از میان کد رشته محلهای تحصیلی مجاز و مورد علاقه خود،اقدام کنند.
منبع : isna.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)