سلام
كمك هم ميكنيم..اون كلاينت به صورت تبليغاتي هست...شما ميتوني با اين آموزش كلاينت و بازي ها رو نصب كني و چون كد داري فقط بازي آسفالت رو از سايت انگيج بگير و با كد فعال كن...
شاد باشي
سلام
كمك هم ميكنيم..اون كلاينت به صورت تبليغاتي هست...شما ميتوني با اين آموزش كلاينت و بازي ها رو نصب كني و چون كد داري فقط بازي آسفالت رو از سايت انگيج بگير و با كد فعال كن...
شاد باشي
بله...بعضی اوقات هم یه فایل فشرده دیگه میاد که باید دوباره همین کار رو انجام بدی....البته گاهی..![]()
به نام او
آقا دست شما درد نکنه . ولی من بازم گیج هستم!!!
اولا: شما میگی که اون كلاينت به صورت تبليغاتي هست ولی وقتی به لینک:
بری میگه که اگه تصویر آیکن ngage رو مثل تصویر زیر داشته باشی . و وقتی کلیک کنی وارد محیط برنامه بشی . دیگه نیازی نیست به نصب مجدد . چون برنامه کامل هست و اگه کلیک کنی و یه کلیپ نشون بده . نمایشی هست و...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و من دقیقا این تصویر رو توی menu دارم .و حتی نسخه آزمایشی یه بازی اکشن رو هم نصب کردم.
ثانیا :
پس تکلیف این قضیه نصب بودن این بازی ها چی میشه؟یعنی وقتی نوشتهASPHALT3 نصب شده هست بازم باید برم دانلودش کنم؟
خلاصه اگه کسی فهمید. ما رو هم خبر کنه!1 . توی جعبه گوشی هم یه دفترچه مربوط به بازی ASPHALT3:Street Rules هست که توش یه شماره سریال فعال سازی هست و نوشته که بازی بصورت پیش فرض نصب شده و فقط باید فعالش کرد!
2 . توی APPMANAGER گوشی هم که میرم نوشته که Ngage و Discover Ngage و Ngage installer و بازی ASPHALT3:Street Rules و حتی بازی EA Sport FIFA نصب شده هست!!!![]()
با سلام
گوشی من نوکیا n81 8GB است و هنگام نصب برنامه Secman با چنین اروری مواجه می شوم:
Certificate Error.Cantact The Application Supplier
لطفاَ مرا راهنمایی کنید.
آها...شما گوشیت آپدیت هست و کلاینت به صورت پیشفرض نصب شده...پس شما آموزش رو انجام بده...فقط کلاینت رو دیگه نصب نکن..
به نام او
آقا دست شما درد نکنه.
پس اینطور که قضیه برا من افتاد:
مرحله اول که مربوط به فایل منجیر و ساین کردن هست رو نمیخواد.چون فایل منیجر رو دارم و برا ساین کردن هم از روش دیگه ای استفاده میکنم.!!!!
گام اول از مرحله دوم رو هم که مال نصب اجرا کننه هست نمیخواد.
بقیه مراحل رو هم طبق آموزش میرم. لطفا تاییدم کنید!!!!![]()
با سلام.
یونس جان من باز هم از اول کلاینت n-gage رو نصب کردم و ... اخر هم 25 تا بازی رو کپی کردم و inistall کردم و نصبشون کردم تو مرحله اخر اومدم پچ رو نصب کنم که دیدم دوباره مینویسه unable to inistall و مثل دفعه قبل.چاره چیه؟
پچ 1318 رو هم تست كردي؟
مرحله اول بايد هك ساين انجام بدي ها...!!! نه اينكه فايل ساين كني..وجود سكمن هم الزاميه..چون بايد cer مخصوص BiNPDA رو نصب كني..بنابراين از همين راه برو...
شما كلا" فقط مرحله دوم و گام اول رو نرو...(هر چند اگه 1345 نصب كني بهتره) به هر حال انجام بده ببين ميتوني يا نه..
شاد باشي
مگه پچ 1318 گوشی n95 8gb رو ساپورت میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)