1- چه برنامه هایی حذف نمیشن ؟؟؟؟ ارور میده ؟؟؟
1- چه برنامه هایی حذف نمیشن ؟؟؟؟ ارور میده ؟؟؟
1.باید برنامرو از اول نصب کنی و بعد برنامرو پاک کنی
2.هیچ برنامه ی سیمبینی اینجور نیست اگر اینجور بود باید تویه همون کامپیوتر بازش کنی تا به فرمته sis برسی
یکی Jmingle و دیگری need for speed
دوست عزیز، برنامه نصب شده،ولی نه اجرا میشه و نه پاک میشه.یعنی منظورتون اینه که روی همون قبلی ها دوباره نصب کنم؟
بچه ها سلام..
ببخشید اگه سوالم مسخرس میخواستم بپرسم چرا هر کدوم از لوازم جانبی موبایل من مال یه جاست؟؟
یکی مال چینه یکی مال تایوان؟؟؟؟
راستی این کابل تی وی کاربردش چیه؟؟؟؟؟
سلام
جدا خودت نمیدونی چرا هر کدوم از لوازم ساخت یه کشوره؟ و نمیدونی کابل تی وی کاربردش چیه؟
اتفاقا سوالات بسیار مهمی پرسیدی. باید بگم نوکیا تولید کننده گوشی (موبایل و یا تلفن همراه) هست و تولید کننده سارژر (که باطری گوشی رو شارژ میکنه) و کابل USB (که میشه همون تلفن همراه یا موبایل رو به رایانه یا کامپیوتر وصل کرد) همچنین باطری (که داخل موبایل یا تلفن همراه نصب میشه و نیروی لازم اونو تامین میکنه) نیست پس میاد اینها رو از کمپانی (شرکتهای) مختلف میخره (ابتیاع میکنه) در نتیجه میبینی هر کدومشون از یک کشور هستند.
در مورد کابل تی وی باید بگم که خود من هم زیاد نمیدونم حتی اسمشو زیاد نشنیدم اما کاربردش چیه فکر میکنم بشه موبایل رو به تلوزیون وصل کرد و یه چیزهای موبایل (تلفن همراه) رو تو تلوزیون دید و یه چیزهای تلوزیون (مثلا 8 شبکه تلوزیون خودمونو) تو موبایل تماشا کرد. شاید هم تله تکس تلوزیون رو تو موبایل دید و خوند.
راستی دوستانی که واردند میدونند آیا وقتی موبایل رو با کاربل تی وی به تلوزیون وصل میکنیم میتونیم با تلوزیون به اینترنت وصل بشیم (چه میدونم همون سرویس GPRS)
(خودتون صاحب اختیارید اما مطالب بالای منو رو زیاد جدی نگیرید)
Last edited by yazdankhah; 20-11-2008 at 20:36.
سلام اگه ناراحت نمیشین من اون نیستم....
دوستان سلام من یه معذرت خواهی بده کارم این بنده حدا پسر داییم بودن که جواب سوالشون و علاوه بر دوست عزیز منم دادم باید بگم نوکیا اومده اینجا یه سیاست به کار بسته که بیاد وازم جانبی گوشی ها رو از کشور های اسیای بگیره تا هم ارزونت واسه خودش در بیاد وهم یه کسب بازار جالبی تو هر جا داشته باشه البته تو این مورد از کیفیت محصولات شرکتها کاملا مطمئن میشه که ضرر نکنه....
بعدم کابل تی وی واسه دیدین انچه که روی گوشی قابل دیدن هست بر روی تی وی هست البته به جز چند چیز که یادم نیست....
ولی خودم تا حالا دست به کابل نزدم..
سلام به رفقا ...
با این کابل شما میتونید فیلم رو گوشیتون بریزید و تو تلویژن نیگا کنید و ...
مثلا اگر برید تو گالری و داخل اون منویی که چند تا عکس رو با هم نشون میده تو تلویژن فقط و فقط اون عکس با فیلمی که روش هستید نمایش داده میشه ، موقع تماشای ویدیو هم شما میتونید صدا رو کم یاد و حالت تصویر رو اینور و اونور کنید بدون اینکه تصویر تلویژن عوض بشه و ...
این تی وی کیبل هم تو همه جا کار میکنه .
-
موفق باشید
دوست عزیز از کجا شما تشخیص دادی چینی هست؟؟؟...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)