آقا من از بعضي از بچه ها شنيدم كه ميشه س * ا * ن * س * و * ر را توي سيمز 3 برداشت. چه شكلي اين كار رو بايد بكنم ؟
البته ذهنتون جاي بد نره فقط كنجكاوم :d
آقا من از بعضي از بچه ها شنيدم كه ميشه س * ا * ن * س * و * ر را توي سيمز 3 برداشت. چه شكلي اين كار رو بايد بكنم ؟
البته ذهنتون جاي بد نره فقط كنجكاوم :d
کنجکاو عزیز
بله میشه برداشت با یک پتچ که باید ریخته بشه الآن یادم نیست دقیقا کجا فکر کنم پوشه اصلی بازی که کرک رو میریزن باید اونجا کپی شه باید دانلودش کنید
کار خاصی انجام نمیده شما فقط میتونی پشت رو ببینی
چون جلوی مرد و جلوی زن ساخته نشده و همینطور سینه ی زن یعنی روش کاری صورت نگرفته کار گرافیکی پس اصلا جالب نیست حال به هم زنه![]()
با این تعریفت طرف حالش به هم خورد که :d
دوست عزیز من دیدم یه سایتی می فروخت قیمتش 1500 تومن بود یک دی وی دی
بنا به قوانین ، سایت رو معرفی نمی تونم بکنم :d
1500 چی بود؟! پتچ کامل سانسور؟ یعنی گرافیکش کار شده خدایی نکرده؟!![]()
اره گرافیکش کار شده کلی لباس و وسایل هم اضافه شده :d
البته من که نخریدم سایتی که میگم رو سیمز بازا میشناسن
کلا سایته بازی های سیمز رو میفروشه
یه سری پک دیگه هم داره تازه
من نخریدم یه دلیل داشت اونم این که باید بری اول پول رو به حساب واریز کنی بعد سفارش بدی منم از این
حوصله ها ندارم :d
تازه ممکنه دزدی هم بکنن خیلی بهش اطمینان نیست باید تحویل درب منزل باشه مثل پی سی ولی نخرییییید زشت است بد است از دین به در میشویداااا
خیلی به بحث دیگه وارد نشو چون داره بحث تبلیغاتی باشه
من میخوام سیمزم هنرپیشه بشه ولی هرچی صبر میکنم تو شغلهایی که هر روز عوض میشه آرتیست نمیاد . تو موزیک سنتر هم فقط کار نوازندگی هست . باید چی کار کنم ؟
خوب هنر پیشگی همون موزیکه خیلی گیر نمیشه بهش داد آرتیست نقاشه معنیشم میشه هنرمند شما هنرپیشه میخوای همون موزیک رو برو
دوستان من ميخوام از خانه اي كه هم اكنون در آن ساكن هستم اسباب كشي كنم و به خانه جديد برم. چه طوري اين كار رو بايد انجام بدم؟
خوب میزنی روی کامپیوتر یا تلفن میزنی move رو انتخاب میکنی و اشخاص رو میاری اونطرف و sell favorites هم در طرف چپ رو میزنی تا وسایل خونرو بفروشه بهت پول بده بعدش بسته به شرایط میگی خونه خالی باشه پر باشه اصلا زمین باشه و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)