سلام
شما پاک کننده (Optimizer, Cleaner)روی سیستم دارید؟ اگر هست کدومه؟
سلام
شما پاک کننده (Optimizer, Cleaner)روی سیستم دارید؟ اگر هست کدومه؟
با دروود
چندی است که IDM V6 رو نصب کرده ام اما شوربختانه هر زمان که می خواهم فایلی را دریافت کنم با پیام حطایی مبنی بر دسترسی نداشتن به آدرس مورد نظر (مانند زمانیکه به اینترنت وصل نیستیم)دریافت می کنم!2 بار کامل آن رو پاک کردم و از نو نصب کردم اما نشد!
از دوستان کسی با این دشواری روبرو بوده است؟
سپاس
سلام
تنظیمات پ روکسی درست هست؟
با دروود
بله1من حتا این گزینه رو غیر فعال هم کردم ،کار نکرد،فعال کردم باز هم کار نکرد!اما زمان پاک کردن گویا دستکاری بوسیله این نرم افزار در پروتوکل های TCP/ip شده بود که باید بازیابی می شد و شد!
سلام من داشتم یک فایلی رو دانلود میکردم اما تا نصفه قطع شد راهی نیست ادامه بدیم؟؟؟؟؟؟؟
با دروود
اگر سرور از این امکان پشتیبانی نکند خیر!باید فایل رو از نخست دریافت کنید
من یک فایلی را می خواهم دانلود کنم با IDM این ارور را میده
HTTP/1.1 403 forbidden
the server replies that you dont have permission to download this file.ا
البته بغیرازfirefoxوieباهیچ نرم افزاری دان نمیشه ازطریقidm.تنظیمات پروکسیشم درست کردم ولی فقط بااین 2تامرورگردانلودمیکنه.ممنون
سلام-- ببخشید کدام دانلود منجیرها هستند که اگر یک فیلم را مثلا تا70% دانلود کرده باشی بتوانی تا همان جایی که دانلود کردی فیلم را ببینی----متشکر
دسترسی نداره ، یا یوزر پسورد میخواد ، یا احراز هویت که احتمالا چون تو فایرفاکس چون لاگین هستید شما رو میشناسه و میزاره دانلود کنید !
آخرین نسخه FF و IDM رو نصب کنید ، مطمئن بشید که افزونه IDM رو FF نصب هست و تیک Mozilla Firefox هم در تنظیمات خورده باشه تا با کوکی های روی مرورگر بتونه درخواست بفرسته ، میتونید لینک رو به صورت دستی هم وارد کنید و تیک use authorization رو بزنید و یوزر پسورد سایت مورد نظر رو وارد کنید.
عملا همشون این امکان رو دارند اگر با یک کانکشن دانلود کرده باشید ، فرضا در IDM فایل های در حال دانلود اینجا هست :
میتونید فایلتون رو درگ کنید در پلیر مورد نظر و ببینید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)