تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 1045 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد....

در مورد شيفت اينتر....چرا وقتي اينو ميزنم با زماني كه اينتر خالي ميزنم، تفاوتي به چشمم نمياد؟؟؟؟نميدونم شايد من سوالم رو اشتباه پرسيدم...توي مقالم وقتي ميخوام بعد از متن عنوان رو بنويسم، مثلا يه چيزايي نوشتم، حالا مي خوام برم سر سطر بنويسم چكيده و ....حالا گويا كه با يه روشي فاصله كمتري ميره پايين نسبت به اينتر....اين همون شيفت اينتره؟؟؟واسه من كه چيزي به چشمم نمياد....در ضمن من اون تنوين و همزه كوچيك كه گفتين با مال من يكي بود..احتمالا اينم هر جور كه براي شما جواب ميده بايد براي منم جواب بده...

مطلب بعد اينكه و قتي اينتر كردم و اومدم سر سطر احتمالا درست اينه كه اولين سطر يكم نسبت به مابقي به سمت چپ با يه فاصله اي اومده باشه....مال من اينطوري نميشه؟؟؟؟راه حلش چيه؟؟؟

ممنون....
    سلام

شما درباره شيفت اينتر سوال داري يا اينكه ميخواي يه كاري رو انجام بدي كه حس ميكني با شيفت اينتر انجام ميشه

سوالت رو واضح تر بپرس در اين باره تو بگم

و در مورد اينكه ابتداي سطر اول يه پاراگراف كمي جلوتر از بقيه سطرها باشه بايد از كادر پاراگراف و در باكس Special گزينه First line رو بزني و در باكس روبروش عدد بدي (مثلا 1 : براي اينكه يك سانتي متر بياد جلوتر)

2. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

راستي يه چيز ديگه...وقتي شيفت اينتر رو ميزنم براي اون عنواني كه قبلا با اينتر خالي تايپ شده بود، سطر قبليش كه وسط صفحه تموم شده بود، كش مياد تا ته صفحه؟؟؟ اين مشكلش چيه/؟؟؟

و فرق justify با justify low چيه؟؟

بازم ممنون
    حالت Justify با justify low هردو براي تراز پاراگراف از دو طرف هست

با اين تفاوت كه براي تراز كردن پاراگراف با ايجاد فاصله بين كلمه ها يا كش دادن كلمه ها يا تركيب اين دو تراز رو انجام ميده

4. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در مورد شيفت اينتر .... حس ميكنم كاري كه ميخوام انجام بدم با شيفت اينتر باشه.....مي دوني مي خوام وقتي عنوان جديد رو ميزنم به اندازه ي يه اينتر كلي نياد پايين....حالا فعلا همونطوري گذاشتمش...اگه مورد قبول واقع نشد باز ازتون مي پرسم...

ممنون...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با درود به دوستان و مدیران محترم انجمن
    در ورد 2007 اولا چطور باید اعداد رو فارسی کرد؟ و دوما کلیدی که کار شیفت +اسپیس در ورد 2003 رو در ورد 2007 انجام بده کجا هست و یا اینکه اگه باید براش کلیدی تعریف کرد از چه منویی باید استفاده کرد؟
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

در مورد شيفت اينتر .... حس ميكنم كاري كه ميخوام انجام بدم با شيفت اينتر باشه.....مي دوني مي خوام وقتي عنوان جديد رو ميزنم به اندازه ي يه اينتر كلي نياد پايين....حالا فعلا همونطوري گذاشتمش...اگه مورد قبول واقع نشد باز ازتون مي پرسم...

ممنون...
    سلام

كلا غلط حس ميكني

شيفت اينتر براي رفتن به خط بعدي بدون ايجاد پاراگراف جديد هست

اگه ميخواي بين پاراگرافها فاصله طبيعي نباشه و كمي بيشتر باشه راه ديگه اي داره

8. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با درود به دوستان و مدیران محترم انجمن
    در ورد 2007 اولا چطور باید اعداد رو فارسی کرد؟ و دوما کلیدی که کار شیفت +اسپیس در ورد 2003 رو در ورد 2007 انجام بده کجا هست و یا اینکه اگه باید براش کلیدی تعریف کرد از چه منویی باید استفاده کرد؟
    با سپاس
    سلام

در مورد فارسي نويسي اعداد خيلي پاسخ تا حالا داده شده

بد نبود با يه جستجو پيداش ميكردي

از مسير زير ميشه اينكارو كرد:

Word options --> advanced tab --> numeral --> context

براي سوال دوم هم بايد بگم كه شيفت اسپيس براي زدن نيم فاصله بكار ميره كه مربوط به ويندوز هست نه مربوط به ورد ، كه با عوض شدن ورژن ورد تغييري در اون ايجاد بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقایان دل شکستن خطاست . جوقاب بدید

من یه پیرینتر 3845 hp دارم توی ورد 2007 وقتی کادر دور صفحه می کشم و میخوام یرینت بزنم پایین کادر چاپ نمیشه . می خواستم ببینم که می شه کاری کرد که بدون این که ابعاد صفحه را تغییر بدیم یا پایین کادر را بالا بیاریم . این مشکل رو حل کنیم ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

آقایان دل شکستن خطاست . جوقاب بدید

من یه پیرینتر 3845 hp دارم توی ورد 2007 وقتی کادر دور صفحه می کشم و میخوام یرینت بزنم پایین کادر چاپ نمیشه . می خواستم ببینم که می شه کاری کرد که بدون این که ابعاد صفحه را تغییر بدیم یا پایین کادر را بالا بیاریم . این مشکل رو حل کنیم ؟
    ممنون
    عزيز جان اين پست رو خوندي

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

word 2003 یه بخش داشت که وقتی حرف می زدی خودش تایپ می کرد.اما نمی تونم تو word 2007 پیدایش کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من برای حاشیه کاغذ میخوام تصویر بزارم ولی تو قسمت art چیزی نداره و میگه باید سی دی برنامه رو بزاری و تو سی دی هم چیزی پیدا نکردم که نصب بشه اگه ممکنه یه برنامه بهم معرفی کنید که بتونم حاشیه های زیبا برای کاغذ بزارم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •