یه آمپ میخوام که بتونه 718 رو درایو کنه و بتونم یه ساب(بعدا) نمیدونم چند اینچ ( کیفیتی بیس بزنه) تو باکس برای پراید صندوق دار چی توصیه میکنید![]()
یه آمپ میخوام که بتونه 718 رو درایو کنه و بتونم یه ساب(بعدا) نمیدونم چند اینچ ( کیفیتی بیس بزنه) تو باکس برای پراید صندوق دار چی توصیه میکنید![]()
کسی جواب منو نمیده؟
با عرض پوزش از اساتید
دوست من شما اگر می خواین همچین آمپی بگیرید که ساب و باند جواب بده به نظر من یک آمپ معمولی 2 یا 4 کانال واسه باند و یک مونو واسه ساب ببند تا کامل جواب بده (مخصوصا شما که می خواین بعد ساب ببندین اینجوریم بهتره) ولی اگه همچین آمپی بخوای تو بازار هست ولی قیمتش بالاس یک خورده .در مورد پیشنهاد اول هم آمپ بستگی به پولتون زیاده حالا اساتید بیشتر راهنمایی می کنند
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aydinac2004 جان
شما به حاطر rms کم بانداتون با آمپ هم جوابه نمیگیری به اون صورت به نظر من باندات رو عوض کنی اگر هم بودجت رسید با یک آمپ درایو کنی خیلی خوب می شهدر ضمن حسین خان هم بهتون گفتن که چی کار کن...
Last edited by engineer2008; 27-03-2010 at 06:24.
سلام
بلی 100 البته
پول حدودا 100 تومن.
نظر خودم رو 718EX بود.
اما دوستان فرمودن که :
"سلام توصیه میشه که بسته نشه چون پخش ها همه روی 4 اهم استیبل هستن شما می تونی 718 معمولی بگیری که صدای اون هم عالی هست در نوع خودش." (استاد hossein) صفحه 250
اما بنده 718EX (سه اهمی) رو بیشتر پسند کردم چون تیوتراش نسبت به 718 معمولی (چار اهمی) اصلاح شده و در ضمن شفافیت صداش هم نسبت به معمولی بالاست .ظاهرش هم قشنگتره.به همین خاطر.
حالا موندم چیکار کنم؟![]()
718ex و 718 عادی تقریبآ یه جورا و خیلی ها میگن قدیمیه یعنی 718 عادی بهتره...4 اهم بگیر بهتره...
کـــــــــــــــــمک
دوست عزیز خب تا چند تومان؟2 تا ساب داریم تا 2 تا ساب...امپ داریم تا امپ...
سلام
دوستان یه آمپ برای 718EX که کاملا براش بس باشه نه قویتر نه ضعیف تر!!!!
در حدود 70-80 تومن؟؟؟
ممنون
سلام
پايونير GM-3300T هست حدودا 72 تومن.
كنوود KAC-6203 هست حدودا 120 تومن.
30تومن هم واسه پکیج در نظر بگیر.
120 تومن زیاد دیگه چیزی در نظر ندارین؟؟؟مثلا Kenwood KAC-M645 چند هست؟؟؟آمپش خوب هست؟؟
اون آمپ پایوننیر که گفتین قشنگ ساپیورت میکنه 718EX رو؟؟
بعد منظورتون از پکیج کردن چیه؟؟؟
راستی دوستان این پخشارو قیمت میدین؟؟؟واینکه این 4 تا پخش اینترفیس دارن یا نه؟؟
Pioneer+DEH-P7000UB
Pioneer DEH-3250UB
Pioneer DEH-P6000UB
Pioneer DEH-P6050UB
بازم ممنون
Last edited by runner; 28-03-2010 at 06:51.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)