مشکل سراسریه صبانت شاتل و مخابرات و بقیه هم قطع بودن
مشکل سراسریه صبانت شاتل و مخابرات و بقیه هم قطع بودن
خوب خدا رو شکر مثل اینکه مشکل حل شده...
من امروز صبح زنگ زدم پشتیبانی صبانت گفت مشکل سراسری هست و از تهران قطع شده. شهر های دیگه هم همینطوری بوده؟
ديروز به دليل ورود امام خميني كل شبكه مختل بوده!
نظرتون چیه می خوام باز (بعد چندین ماه ) باز صبا بگیرم 1 مگ 89 تومن 6 ماه 12 گیگ ؟
گزینه ی بهتری بنظرم نبود ؟ هست آیا ؟
قیمت 1 مگ بقیه گرونه و شاتل هم که 1 مگ نداره مهتاب ( همون آفتاب ) نماینده ی دزد آنلاین هم پول 6 ماه اینو واسه یک ماش باید بدی هر چند حجمش بیشتره و........
Last edited by cell_phone; 02-02-2010 at 15:44.
خوبه! بگيرين. واسه كافي نت يا شركتي چيزي ميخواي يك مگ رو؟؟
راستي چرا توي امضات نوشتي از صبا نت نگيرين؟!!! ( دليلش رو پ خ كن واسم!) من تازگي ثبت نام كردم واسه صبا.
سلام.
با روزی 3-4 ساعت وبگردی و حدودا روزی بین 50 تا 100 مگ دانلود به نظر شما کدوم بهتره:
1-سرعت 128 و محدودیت 9 گیگ(3 ماهه)
2-سرعت 1 و محدودیت 6 گیگ (3ماهه)
و یک پیشنهاد:
کسایی که adsl دارن بیان و مصرف و سرعتشون رو بگن تا کسایی مثل من که میخوان adsl بگیرن سردرگم نباشن![]()
سلام
اکانت 128 میشه همون روزی 56 مگابایت.اگر معمولا دانلود دارید قطعا سه گیگ بیشتر بدرد میخوره اما اگر زیاد از اینترنت استفاده نمی کنید و دوست دارید همون لحظاتی رو که صرف میکنید سریع به کارهاتون برسید خب سرویس 1 مگ میتونه قدری بهتون ارامش بده.
بنده دو سال سرویس 9 گیگ داشتم که برای مصرف من کافی بود.الان برای اولین بار 1 مگ گرفتم تست کنم.سرعت بروز کردن تغییر محسوسی نکرده اما سرعت دنلود از 100 پایینتر نمیاد.
باز هم این شما و نوع استفاده شما معلوم میکنه که چه اکانتی مناسب شماست.
اگه دقیقا روزی 100 مگ دانلود داشته باشی در 3 ماه میشه 9 گیگ مصرف![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)