من تازگی پک carnival رو خریدم. یعنی دو تا پک بود carnival و اون که خونه سازی میکنه. اما خیلی بی مزه بودن. اصلا توی شهر و خونه که نمیرفتن!! همین بود؟
بهترین و بد ترین پک سیمز 2 چیه؟
ممنون
من تازگی پک carnival رو خریدم. یعنی دو تا پک بود carnival و اون که خونه سازی میکنه. اما خیلی بی مزه بودن. اصلا توی شهر و خونه که نمیرفتن!! همین بود؟
بهترین و بد ترین پک سیمز 2 چیه؟
ممنون
نميشه گوش داد
حتما يك فايل به اين آدرس ريخته شده اون رو پاك كن :
My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
توي قسمت سقف يك جا هست كه سقف رو كشيده و يك خط روش زده اونو كه بزني سقف خونت از بين ميره اونوقت ميتوني دوباره بسازيش
ميشه در مورد اين Carnival بيشتر توضيح بدي اگه ميشه عكس پكشو بزار
به نظر من بهترين پك تا حالا Free Time بودهو بد ترينش خانواده ي شاد بود كه من هيچ وقت از اين پك خوشم نميومد
![]()
منظورت سقف از بیرونه دیگه نه؟چون از داخل که من نتونستم کاری کنم!
خوب منظورتون چيه از داخل؟ ميخوايد سقفو براي چي برداريد؟![]()
همون!
منم واسه همین تعجب کردم خوب.آخه بابک پرسید که چطور میشه سقفو از داخل تغییر داد؛یعنی رنگ و نمای سقفو از توی خونه عوض کرد!که خوب ،نمیشه.
جوابی که شما دادی به بابک هم مربوط به تغییر بوم خونه(سقف بیرونی)میشه.
میگم این سیمز داره الکی الکی مارو آرشیتکت میکنه هااا!!
سقف كه از داخل رنگش تغيير نميكنه كه!
من خيال كردم شما يك طبقه ساختي سقف مونده توي خونه!
آخه براي خودمم اينطوري شده بود![]()
من مشکلی با سقف ندارم عزیز من.بابک(بالای صفحه)این سوالو پرسید که جوابش همونطور که گفتم "نمیشه" است.
بیخیال.
میشه بگید که چجوری می تونی آهنگ هایی که از ضبط پخش می شن رو بیرون بازی هم گوش بدی ؟ یعنی فایلشون کجاست ؟؟؟بیرون ازبازی قابل پخش نیست مگه بری تو انجمن موسیقی درخاستشو بدیخوب قابل توجهنميشه گوش داد![]()
: میشه !
خیلی هم آسونه ! یعنی با iq (70 - 100 قابل حله ، کافیه برید :
TSData\Res\Sound\ محل نصب سیمز و فایل های با پسوند .package رو به mp3 تبدیل کنی
مثلا : Pop.package ---> Pop.mp3
دیدید چه آسون بود. تازه فیلم ها رو هم میشه به همین طریق از بازی درآورد. (پسوندش فرق میکنه)
The Sims™ 2 Bon Voyage بهترینشه !بهترین و بد ترین پک سیمز 2 چیه؟
Christmass بدترینه !
موفق باشید![]()
منم ميدونم شما نبوديد
اشتباه تايپي بود شرمنده
ok
جالب بود ممنون![]()
من اینو می دونستم.اصولا واسه هر فایلی که محتویاتش موزیک باشه این کارو انجام بدی نتیجش همینه.نه فقط موزیک بلکه این ترفند بر روی هر فایل دیگه با هر پسوند دیگه هم قابل اجراست(به شرطی که از اطلاعات فایل مطمئن باشیم).
اشکال نداره.به اشتباه فکر کردم قضیه رو نفهمیدی.نوشته شده توسط Maggy_P
حالا یه سوال:
چطور میشه birthday party رو بدون دردسر انجام داد؟من پدرم در اومد!یا مثانشون پر میشه وسط پارتی یا خوابشون میگیره یا هزار درد دیگه.
قبلش سعیمو می کنم تا خوابشون تا حدی پر بشه و در کل تمام نیازهاشون سبز باشه اما بازم نمیشه راحت پارتی رو تموم کرد.یا مهمونا می زارن می رن یا همونی که بالا گفتم یا...خیلی دنگ و فنگ داره.
نه اینکه اصلا نشه ها،فقط خیلی دردسر داره.
می خواستم ببینم راهنمایی یا توصیه ی خاصی ندارین تا بشه راحت پارتی رو با موفقیت تموم کرد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)