تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 1126 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان یه بلایی سرم اومده که نگو

دیشب برای درست کردن یک هارد دیگه ای (که هارد خودم نبود) رفتم به برنامه پارتیشن مجیک.

هنگام ورود گفت که داخل هاردت (هارد دیسک خودم) یه خطا پیدا کردم اونو دست کنم؟ yes/no

منم yes رو زدم

بعد دیدم هیچ کدوم از پارتیشن ها رو نیاورد واسم

ریستارت کردم دیدم اون صفحه لود شدن ویندوز اومد و یک و نیم ساعت موند ولی ویندوز بالا نیومد که نیومد

حتی هایرن هم نمیتونی dos Programs رو بالا بیاره

لطفا کمکم کنید

به شدت منتظرم

از جدول fat هست؟
    با سی دی ویندوز xp سیستم رو بوت کنید ببینید پارتیشن ها در چه وضعیتی هست خبرشو بدید
    اصلا هارد رو پیدا نمیکرد

نمیخوام بهم بخندید و بگید خودش سواال پرسیده و خودش هم جواب داده

بعد از این پستم تو همین تاپیک دیدم یکی از دوستان با استفاده از برنامه PTDD Partition table doctor مشکلش رو حل کرده

واقعا میتونم بگم محشره

مشکل من هم همینطوری حل شد

ممنون از همه تون

موفق باشید

2. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

تکمیل پست بالایی
    یه نرم افزاری هست که کارش بازیابی اطلاعات از پارتیشنهای raw شده هست (نه تعمیر)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک مناسبتری نداشتم
    با این ریکاوری کن : EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1
    اون فایل ویروسی رو بذار ببینیم چیه ؟
    با EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1 همه اطلاعات کاملا بازیافت شد.برنامه توپیه.مرسی از دوستان.

4. این کاربر از artoor32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    اگه یادتون باشه من یه مدت پیش هاردم رو زدم به یه کامپیوتری و هاردم پرید و تبدیل به RAW شد
    اطلاعاتشو بازیابی کردم و فرمتش کردم و درست شد
    حالا یه فلش هست که به همون کامپیوتره خورده و پریده و اون هم RAW شده
    اطلاعاتشو بازیابی کردم که شد حالا هر چند نه چندان جالب
    ولی اینها مهم نیست ، مهم اینه که این فلشه فرمت نمیشه
    چیکارش کنم ؟

پروفشنال gonbad city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

من موقع نصب ویندوز 2 تا هارد رو گذاشته بودم و توی یکیشون ویندوز نصب کردم
    بعد چند وقت رایترم مشکل پیدا کرده بود که بردمش گارانتی تا اینکه امروز از گارانتی یه دونه نو گرفتم و آوردم نصب کردم
    از 2 تا هارد اونی رو که ویندوز نداشت برداشتم و موقع برداشتن چون زیر هارد ویندوز دار بود لبه اش یه لحظه خورد به انتهای هارد بالایی
    از اون موقع هر کاری که میکنم هارد ویندوز دار رو نمیشناسه قبلا میزد مکستور ...
    الان چند تا عدد میاره و با برنامه های بوتیبل هم که میرم هارد پیدا نمیکنه
    موقع چک کردن لحظه بالا آمدن هم ارور میده یعنی هارد شروع به خر خر میکنه و اون لحظه ای که ارور میده دیگه ساکت میشه
    به یه سیستم دیگه هم زدم که هارد به هارد کنم دیدم هارد رو نمیشناسه
    مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به همه اساتید
    من یه هارد Maxtor دارم که توش ویندوز و برنامه هامه.
    خیلی وقت پیش یه هارد 500 سیگیت گرفتم که پارتیشن بندیش به سه تا درایو کردم (H, I, J).یه بار h بد سکتور شده بود میخواستم فرمتش کنم ارور میداد و بعدش با hdd regenerator اسکن کردم بازسازی میکرد ولی درست نمیشد بعد با partition magic پارتیشنامو ریسایز کردم و h رو فرمت کردم درست شد.
    چند روز پیش سرعت کپی کردنش دوباره تو درایو H خیلی کم شد بعد دیدم هاردم پرید.هربار که دستگاهو خاموش و روشن میکردم دوباره میومد. بعد با برنامه های hiren boot به هاردم هی ور رفتم نفهمیدم چجوری درست شد و دیگه بد سکتور نداشت.
    همه فایلام تو سه تا درایو رو از ترس پاک شدن تو یه هارد دیگه کپی کردم کل هاردمو دوباره پاتیشن بندی کردم تا دیگه اذیت نکنه و دو تا درایوش کردم.خیلی گل کار میکرد.
    چند روز پیش دوباره داشتم یه فایلمو از یه هارد دیگه میاوردم توش که هنگ کرد.دوباره هاردم پرید مثل قبل شد حتی بدتر. طوری که الان دیگه نمیتونم هاردمو باز کنم.وقتی دستگاهو ریبوت میکنم بعد از لگوی ویندوز صفحه سیاه میشه خیلی طول میکشه تا دستگاه بالا میاد(وقتی هارد سیگیتمو قطع میکنم سریع بالا میاد) وقتی هم که بالا میاد خیلی کند کار میکنه و تو my computer هردو درایو سیگیتم هست ولی هیچ مشخصاتی ازش نیست.
    وقتی هم که میخوام یه درایوشو باز کنم گیر میکنه بعد دوباره دو تا درایو میپره که باید دوباره خاموش روشن کنم تا بیاد. با hdd regenerator هم که اصلا دیگه سکتورهای بد رو بازسازی نمیکنه. با partition magic و paragon partition manager و acronis و همه برنامه ها که تو hiren boot هستن ، درایورهام نمیان.این برنامه ها تو حالت ویندوز هم باز نمیشن و ارور میدن.
    از اولین بار که خراب شد تا الان همیشه تو هر برنامه ای که سکتورهاشو اسکن کردم تو سکتورهای 6000000 تا 6500000اروراش میومد و الان با MHDD تو Hirenboot بد سکتورهارو تو بازه 6200000 تا 6300000 پیدا میکنه که همیشه تا اولین سکتور خراب رو پیدا میکنه بقیه سکتورهارو تا آخر بد سکتور شناسایی میکنه (خنگ میشه)
    تا الان همه برنامه های مربوط به سخت افزار هارد تو hiren boot بوده رو چک کردم.
    دیگه خیلی نا امید شدم و نمیدونم مشکلش چیه و خیلی به اطلاعاتم نیاز دارم. چیکار باید بکنم؟؟
    شرمنده انقدر توضیحات دادم.خیلی خیلی کمک میخوام.خواهش میکنم....

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه یادتون باشه من یه مدت پیش هاردم رو زدم به یه کامپیوتری و هاردم پرید و تبدیل به RAW شد
    اطلاعاتشو بازیابی کردم و فرمتش کردم و درست شد
    حالا یه فلش هست که به همون کامپیوتره خورده و پریده و اون هم RAW شده
    اطلاعاتشو بازیابی کردم که شد حالا هر چند نه چندان جالب
    ولی اینها مهم نیست ، مهم اینه که این فلشه فرمت نمیشه
    چیکارش کنم ؟
    با این امتحان کن
    Flash Memory Toolkit Pro

اون قسمت بالا دکمه فرمت داره ببین جواب میده یا نه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به همه اساتید
    من یه هارد Maxtor دارم که توش ویندوز و برنامه هامه.
    خیلی وقت پیش یه هارد 500 سیگیت گرفتم که پارتیشن بندیش به سه تا درایو کردم (H, I, J).یه بار h بد سکتور شده بود میخواستم فرمتش کنم ارور میداد و بعدش با hdd regenerator اسکن کردم بازسازی میکرد ولی درست نمیشد بعد با partition magic پارتیشنامو ریسایز کردم و h رو فرمت کردم درست شد.
    چند روز پیش سرعت کپی کردنش دوباره تو درایو H خیلی کم شد بعد دیدم هاردم پرید.هربار که دستگاهو خاموش و روشن میکردم دوباره میومد. بعد با برنامه های hiren boot به هاردم هی ور رفتم نفهمیدم چجوری درست شد و دیگه بد سکتور نداشت.
    همه فایلام تو سه تا درایو رو از ترس پاک شدن تو یه هارد دیگه کپی کردم کل هاردمو دوباره پاتیشن بندی کردم تا دیگه اذیت نکنه و دو تا درایوش کردم.خیلی گل کار میکرد.
    چند روز پیش دوباره داشتم یه فایلمو از یه هارد دیگه میاوردم توش که هنگ کرد.دوباره هاردم پرید مثل قبل شد حتی بدتر. طوری که الان دیگه نمیتونم هاردمو باز کنم.وقتی دستگاهو ریبوت میکنم بعد از لگوی ویندوز صفحه سیاه میشه خیلی طول میکشه تا دستگاه بالا میاد(وقتی هارد سیگیتمو قطع میکنم سریع بالا میاد) وقتی هم که بالا میاد خیلی کند کار میکنه و تو my computer هردو درایو سیگیتم هست ولی هیچ مشخصاتی ازش نیست.
    وقتی هم که میخوام یه درایوشو باز کنم گیر میکنه بعد دوباره دو تا درایو میپره که باید دوباره خاموش روشن کنم تا بیاد. با hdd regenerator هم که اصلا دیگه سکتورهای بد رو بازسازی نمیکنه. با partition magic و paragon partition manager و acronis و همه برنامه ها که تو hiren boot هستن ، درایورهام نمیان.این برنامه ها تو حالت ویندوز هم باز نمیشن و ارور میدن.
    از اولین بار که خراب شد تا الان همیشه تو هر برنامه ای که سکتورهاشو اسکن کردم تو سکتورهای 6000000 تا 6500000اروراش میومد و الان با MHDD تو Hirenboot بد سکتورهارو تو بازه 6200000 تا 6300000 پیدا میکنه که همیشه تا اولین سکتور خراب رو پیدا میکنه بقیه سکتورهارو تا آخر بد سکتور شناسایی میکنه (خنگ میشه)
    تا الان همه برنامه های مربوط به سخت افزار هارد تو hiren boot بوده رو چک کردم.
    دیگه خیلی نا امید شدم و نمیدونم مشکلش چیه و خیلی به اطلاعاتم نیاز دارم. چیکار باید بکنم؟؟
    شرمنده انقدر توضیحات دادم.خیلی خیلی کمک میخوام.خواهش میکنم....
    سلام
    من نظر شخصی خودمو میگم
    منم یه هارد 1.5 ترابایتی داشتم حدود 3600 تا بد سکتور داره با هر روشی که به فکرم می رسید امتحان کردم ولی درست نمیشد
    با روشهایی مثل low level format یا نرم افزار hdd regenerator
    بعضی اوقات موقع فرمت کردن هم از تو مای کامپیوتر هم غیب میشد (درست مثل شما) که باید ریستارت میکردم
    دوست من این هارد دیگه هارد بشو نیست و دیگه خیلی ناپاپدار شده
    بد سکتور برای هارد مثل ویروس ایدز میمونه
    هارد 500 گیگ الان قیمت زیادی نداره ردش کن بره پی کارش

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

دوستان پاسخ مشکل من یادتون نره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پاسخ مشکل من یادتون نره
    کابل برق و دیتا رو مطمئن هستی که محکم وصله ؟؟؟
    اگه آره احتمالا زدی به برد هارد و برد هارد خراب شده
    این مشکل هم که تخصصی هست

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

کابل برق و دیتا رو مطمئن هستی که محکم وصله ؟؟؟
    اگه آره احتمالا زدی به برد هارد و برد هارد خراب شده
    این مشکل هم که تخصصی هست
    مینبورد من 4 تا جای ساتا داشت
    من هم همونجای قبلی ای که بود زدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •