تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 416 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

من هنوز دقیقا متوجه نمیشم این شش طریق چی هستش...از یه طرف ناگاتو 6 تا پین داشت (یعنی از هر 6طریق میتونه استفاده کنه؟؟)از یه طرف وقتی مادارا میخواد رینگان رو بدست بیاره(مبارزه با کونان) میگه من 2طریق رو دارم (قدرت سنجو و اوچیها منظورش بود!!)و رینگان ناگاتو سومیشه و اشاره میکنه که اون کسی هست که رینگان رو به ناگاتو دادهفکر میکنم این طریق آسورا و طریق ناراکا و الی آخر جزو قدرت های رینگان محسوب میشه و نباید با اون 6 تا طریق اصلی اشتباه بشه...قیافه جدید ناروتو هم جای بحث داره وقتی از چاکرای کیوبی استفاده میکنه که 6 تا خال روی سینشه (مثل دانای 6طریقت)کلا عدد 6 زیاد به کار رفته تو این داستان...
    این 666 هم به نظرم خیلی جالبه و با توجه به قیافه و قدرت سوسانو میشه برداشت شما رو تا حدی صحیح دونست!!!
    در مورد شش طریق اطلاعات دقیقی در دست نیست و کلا هرچه اطلاعات در مورد sage of the six paths یا همون پدرنینجاها هست،حالت حدس و گمان داره و نمیشه بهش اعتماد کرد.حرف شما هم از نظر من صحیحه که رانینگان(تلفظش مثل شارینگان فکر کنم)قدرت کامل نیست و هنوزش 5 تا راه دیگه هست.اون بخش صحبتهای مادارا با کونان و چیزهایی که گفت هم کلا گنگه و در اینده اطلاعات بیشتری به دست میاریم.با این حال من اطلاعات خودمو با حرفهای شما یکی میکنم و یه لیستی از شش راه میسازم:
    راه اول قدرت خاندان سنجو-راه دوم قدرت خاندان اوچیها-راه سوم قدرتهای ناگاتو-راه چهارم قدرتهای بیجو-راه پنجم دنیای ارواح یا مردگان-راه ششم طبیعت یا دنیای اطراف
    فکر کنم احتمال این که درسته باشه زیاده و با ترکیب این شش قدرت،قدرت پدر نینجاها دوباره زنده میشه.موفق باشید

2. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مگه چقدر عقب بودی از مانگا ؟؟؟ کدوم نبرد آخه دیشب هم قسمت جدید مانگا منتشر شد و حالب بود ...البته چیزی نمیگم تا دوستان برن بخونن و بعد بیام در موردش بحث کنیم ولی از دیشب تاحال یه چیزی داره من رو اذیت می کنه ..اینکه واقعا چرا سوسانو 6 تا انگشت داره ؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا این نوشته های من درسته ؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم 7 چپتر ( قبل از شروع نبرد ناروتو با ایتاچی و ناگاتو)
    هنوز هم مانگای دیشب رو نتونستم بخونم از بس کار دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب اما خبر خووب بعدی اینکه داشتم مانگاهای قبلی رو میخوندم به یه چیز جالب برخوردم ... واقعیاتی در مورد کابوتوچیمارو از زبون خودش!!!واسم خیلی جالب بود و یه سری چیزا رو توضیح داد ... اینکه هدفش چیه از این کارا و چطوری این شکلی شده
    جالب بود این قسمت رو یادم نبود ...مانگای 356 و 357 جایی که کابوتوچیمارو اطلاعاتی رو راجع به آکاتسوکی میخواد به ناروتو بده...
    حرفای جالب و آموزنده ای میزنه که به همه دوستان پیشنهاد میکنم یه تجدید میثاقی با این 2 مانگا داشته باشن...
    کسی این 2تا رو نخونده یه بحثی راجع بهش داشته باشیم؟؟؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی این 2تا رو نخونده یه بحثی راجع بهش داشته باشیم؟؟؟
    اینکه از اوروچیمارو برتر بشه و تا وقتی که کنترل کاملش رو ب دست آورد با ناروتو بجنگه . .
    خب حالا نکته ای که تو میگی چیه دوست من ؟ ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نه دوست عزیز منظورم این موضوع بود :
    اگه دقت کنی اونجا حدود یک سوم بدنش رو سلولای اوروچیمارو گرفته اما الان خیلی بیشتر شبیهش شده و همونطور که خودش هم گفت انگار سلولای اوروچیمارو میخوان بدنشو تصاحب کنن ولی بدنش داره مقاومت میکنه
    به نظرم در آینده شاهد حضور دوباره اوروچیمارو خواهیم بود !!!

ضمنا هدف کابوتو بیشتر انتقام گرفتن از ساسوکه هستش به خاطر کشتن اوروچیمارو و بعدش جنگیدن با ناروتو!!

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببین اوروچیمارو هنوز نمرده !! کلا نمیمیره . . .
    تو تموم بدنهایی که مهر نفرین بهشون زده اگه اونا چاکرای زیادی مصرف کنن اوروچیمارو میتونه بکشه بیرون مثله موقع مبارزه ساسکه با ایتاچی . .

کلا منم دوست دارم اوروچیمارو برگرده همونطور ک ایتاچی برگشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

مانگای جدید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما بخونیدش.اینم سوپرایز این هفته:

9. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببین اوروچیمارو هنوز نمرده !! کلا نمیمیره . . .
    تو تموم بدنهایی که مهر نفرین بهشون زده اگه اونا چاکرای زیادی مصرف کنن اوروچیمارو میتونه بکشه بیرون مثله موقع مبارزه ساسکه با ایتاچی . .

کلا منم دوست دارم اوروچیمارو برگرده همونطور ک ایتاچی برگشت
    اوروچیمارو از بدن ساسوکه بیرون اومد چون توی مبارزه با ساسوکه شکست خورد و ساسوکه اونو تو بدن خودش seal کرد ... توی مبارزه با ایتاچی چون چاکرای زیادی مصرف کرد و اون چاکرایی که واسه نگه داریش گذاشته بود ضعیف شد اوروچیمارو اومد بیرون ... اینجوری نیست که هرکی مهر نفرین داشته باشه یهو اوروچی بپره بیرون از تو بدنش!!!
    کابوتو هم باقیمونده اوروچی از مبارزه با ساسوکه رو به خودش پیوند زد که اینجوری شد و باقی ماجرا ...
    Last edited by vista_vz; 31-08-2011 at 21:38.

11. این کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگای این هفته هم که اومد ....دستشون درد نکنه ...

یه سوال مانگا به سرعت زیاد پیش نمیره ...؟؟؟یعنی تا قبل از اومدن ناروتو کند بود اما یهو سرعتش رفته بالا داستان سریع تر گفته میشه ... نمونش داستان این رایکاگه سوم !!!! شاید به خاطر هیجان باشه ولی اینجوری که پیش میره شاید به 600 قسمت هم نرسه !!!!
    ای خدا از الان دارم فکر می کنم این مانگا تموم بشه چی رو باید بخونم !!!!!!!!
    خوبه هنوز انیمه عقب هستش و میشه با اون چند سالی رو سر کرد ....

بالاخره جناب ساسوکه هم پیداش شد ....عجب خفن هم شده ....این زتسو بدبخت هم موش ازمایشگاهی و کتک خوره همه هستش !!!!! من فکر می کردم خیلی خفن تر از اینها باشه مخصوصا اون سیاهه هنوز قدرتی ازش معهلوم نشده تا الان هر چی بوده سفید بوده !!! پس سیاهه کجاست ....خبری از جناب حاج خانوم میزوکاگه هم نیست که !!!! گویا کیشی یه سرزی ها رو فراموش کرده ...

من که فعلا منتظر برگ برنده کابوتوچیمارو هستم !!!

13. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آره kortol جون ... این یارو سوچیکاگه قبلی رو که همه ازش میترسیدن و مونده بودن چیکارش کنن رو دو سوته ناک اوت کردکلا داره درو میکنه میره جلو .... رگ کله خریش گرفته باز

بالاخره چشممون به جمال ساسوکه و فرم 3 سوسانوی ایشون هم خورد و چشمای مبارکشون یه خودی نشون دادنقدرت فرم 3 سوسانوی ساسوکه انگار شمشیر آماتراسویی یا یه همچین چیزیه ... خیلی جالب بود
    فایده نداره باید عکس پروفایلمو آپدیت کنم به ورژن جدید سوسانو!!!

به نظرم تابوت اصلی رو میخواد رو کنه کابوتو ... ولی باید ببینیم ایتاچی بابا چیکار میکنه فعلا!!
    Last edited by vista_vz; 02-09-2011 at 07:02.

15. 2 کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •