تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 380 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

بابا من كه چيزي از اين تاپيك حاليم نشد البته در مورد كار با برنامه game graphic studio حالا يا من سرشار از همشو استعدادم يا اين برنامه قلق دره
    اقا ما هر چي فايل با پسونداي مختلف open ميكنيم فقط خود فايل رو نشون ميده يعني اطلا عات داخليش رو هيچ تعطيل
    در ضمن گزينه ايمپورت و ديپورتم غير فعاله.
    فقط وقتي يه فايل با فرمت عكس باز ميكنم ميتونم اديتش كنم همين .
    خواهشن يه آموزش كامل و واضح در حد تيم ملي(البته نه تيم ملي خودمون) واسه ما بزارين
    ممنون
    پيرشين جوونا

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

سلام بچه ها.
    خیلی وقت بود که اینجا سر نزده بودم ، متاسفانه دارم میبینم که این تاپیک هم داره روزای آخره خودشو طی میکنه.
    فقط یه کاری کنید که این تاپیک دوباره احیا بشه ...
    بگذریم ... یکی به اسم sysman یه پچ برای تیم ملی ایران گذاشته بود که اگرچه خیلی زحمت کشیده بود ، اما صورت بازیکنها خیلی ماست از آب درومده بود ، میخواستم ببینم که کسی پچی نداره که قیافه های تیم ملی درست باشه ؟؟ همچنین اون لباس PUMA که تو جام ملتهای آسیا تنش بود رو هم داشته باشه.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جواب مارو بدين به خدا از دسته اين اسماي قاطي تيم ملي و چمن ضايع خسته شديم
    مممممممممممممنم ميخوام پچ بريزم امممممممما چه جوري چه جوري چه جوري

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

بابا من كه چيزي از اين تاپيك حاليم نشد البته در مورد كار با برنامه game graphic studio حالا يا من سرشار از همشو استعدادم يا اين برنامه قلق دره
    اقا ما هر چي فايل با پسونداي مختلف open ميكنيم فقط خود فايل رو نشون ميده يعني اطلا عات داخليش رو هيچ تعطيل
    در ضمن گزينه ايمپورت و ديپورتم غير فعاله.
    فقط وقتي يه فايل با فرمت عكس باز ميكنم ميتونم اديتش كنم همين .
    خواهشن يه آموزش كامل و واضح در حد تيم ملي(البته نه تيم ملي خودمون) واسه ما بزارين
    ممنون
    پيرشين جوونا
    منم همین مشکل رو دارم یکی از دوستان آموزش کاملشو بزاره در ضمن یه آموزش در صفحات قبل بود که کار نمی کرد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يكي كمك كنه (ggs) كمك كمك

پروفشنال Only Pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.يا Adx و معمولا یه شماره دارن. مثلا توی اين پچ ،توي پوشه cs فایلی هست به نام unnamed_490.Adx شما فایل cs.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی\Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟ با برنامه(Game Graphic Studio) اين فايل را باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدامی کنید. چه GGS فایل cs.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در اینمورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهینه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنامنباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید. حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب میکنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه باموفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواببدی آخرش هیچی نمیشه در این موقع مجبورید حجم فایل رو افزایش بدید.
    در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یه نوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که میخواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایل جدید رو با همون نام cs و در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردن مستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
    بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یه جا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو به جای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید و اون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا رو بزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون وارد نکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. باهمون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
    این کارو که کردید، Proceed رو بزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو بازکنم؟ و شما میگی آره جیگر بعد تو فایل جدید میای پچرو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا دادبدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
    یادتون هم باشه هر مگابایت 1024 کیلوه! پس اگه یه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی باید حجمش رو بکنید چیزیبیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این موردخیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه)!

آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدید رو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش میدید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید وRepair کنید مشکلی نداره.

منبع: سایت p30world

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من تازه متوجه یه چیزی شدم.دی وی دی یا سی دی هایی که ما از شرکتای ایرانی میخریم همه دستکاری شدست.یعنی چی؟این مشکل دروازبانی که همه ازش مینالن و اونو بزرگترین نقطه ضعف ساکر میدونن توی نسخه اصلی وجود نداره.من یه دی وی دیش گیرم اومده که از اینترنت مستقیما دانلود شده و مربوط به نسخه اصل کونامی هستش.جالب این بود که مشکلاتی که توی ساکر با نسخه های شرکتای ایرانی بهش برخوردم اصلا وجود نداشت.یه نمونش همین دروازبان یا بازیکنا که بعضی وقتا از روی توپ رد میشدن بدون اینکه روش اثری بزارن و ....
    نتیجه اینکه معلوم نیست این ایرانیا چه گندی به بازی زدن که همه فکر میکنیم هوش مصنوعی بازی ضعیفه

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام

اقا میشه یکی بگه چه جوری میشه با کیبورد بازی کرد چون من هر کاری که میکنم میشه با کیبورد بازی کرد ولی نمیشه کلیدهای دلخواه رو برای خودت انتخاب کنی تو قسمت کنترل هم رفتم ولی نشد

جون من یکی راهنکایی کنه

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    کسی نفهمید چی کار کنیم که تو مستر از ما بازیکن زیاد بخوان ؟(بدون گذاشتن تو لیست فروش)

پروفشنال Only Pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

سلام

اقا میشه یکی بگه چه جوری میشه با کیبورد بازی کرد چون من هر کاری که میکنم میشه با کیبورد بازی کرد ولی نمیشه کلیدهای دلخواه رو برای خودت انتخاب کنی تو قسمت کنترل هم رفتم ولی نشد

جون من یکی راهنکایی کنه

مرسی
    باید بری تو ستینگ بازی همون جایی که بازی رو ریختی فایل ستینگ اونجاست بعد باید بری تو قسمت کیبورد اونجا کیبوردتو تنظیم میکنی میزنی اوکی میری تو بازی
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •