تفاوت ویندوز اکس پی اورجینال و غیر اورجینال در چیست.
تفاوت ویندوز اکس پی اورجینال و غیر اورجینال در چیست.
سلام كسي نبود جواب مارو بده
موقع نصب بعضي از نرم افزار ها اين پيغام رو ميده
واجبه كمك كنيد
سلام.
وقتی هایبرنیت میکنم، انجام نمیشه و به جاش پیغام زیر میاد. دو روز هم هست ویندوز عوض کردم.
البته قبل از عوض کردن ویندوزهم، وقتی هایبرنیت رو میزدم یک پیغام خطا می داد و میگفت درایوی که الان تو عکس نشون دادم،
نمی گذاره هایبرنیت انجام شه، باید آپدیت بشه. ( البته بعد از تعویض ویندوز، درست شد و دو سه بار هایبرنیت کردم ولی امروز مشکلی که بالا گفتم به وجود اومد.
چه کار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر فراوان، ولی هم ما انگلیسیمون زباد خوب نیست، هم مقاله پر طول و طویلی بود. تو نخش خواهم رفت ولی باز
از دوستان کسی اگر قبلا این مشکل را داشته و راه حل دقیق را بگوید، بسیار ممنون خواهم شد. باز از اکسترم بابت
پاسخ متشکرم.
با سلام
احتما لآ بعضی از فایلهای ویندوز اشکال داره یا بهتره بگم ویندوزی که نصب کردین اشکال داره
حالا شما یکبار ویندوز رو ترمیرم کنید شاید درست بشه
از نظر سرعت و آپ دیت و کلآ قابلیت های ویندوز
ویندوز های غیر اورجینال بعضی از فایلهاشون هم مشکل داره
خيلي ممنون ولي من چند تا از اين نرم افزار ها كه چند تا تم و شبيه كردن به ويندوز ويستا نصب كردم ميشه مورد از اونا باشهبا سلام
احتما لآ بعضی از فایلهای ویندوز اشکال داره یا بهتره بگم ویندوزی که نصب کردین اشکال داره
حالا شما یکبار ویندوز رو ترمیرم کنید شاید درست بشه
اخه يه بار ديگه اين طوري شد اون نرم افزار هارو پاك كردم رديف شد![]()
Last edited by Amir Hossein; 05-03-2009 at 19:12.
بله از هموناست
در فایل shell تغییر ایجاد کردن
این فایل آیکون ها و...اصلی ویندوز در اون هست
سلام دوستان
من ویندوز XP رو Reapair کردم همه مراحل انجام میشه فقط وسط نصب ویندوز بعد از مراحل داس.
دو تا ERROR میده
Cannot a Read and Copy Saxem.dl و یک ERROR دیگه در همین مورد!!!
من با هر سی دی ویندوزی که زدم همین ERROR را میده؟ و پرس و جو کردم گفتن باید ویندوز و فرمت کنی!!
ولی من کلی اطلاعات رو درایو C که ویندوز روش نصب دارم که نمیشه ازشون صرف نظر کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)