ip رو اگه الان شخصا ندین هم موقع ثبت نام و پست دادن ip هاتون توی سیستم ثبت شده و مدیرا میبینن![]()
ip رو اگه الان شخصا ندین هم موقع ثبت نام و پست دادن ip هاتون توی سیستم ثبت شده و مدیرا میبینن![]()
سلام دوست عزیر
من روش اول رو به کار بردم ولی باز هم همون پیغام ها
همه رو پاک کردم و دوباره تایپ کردم یعنی از copy و paste استفاده نکردم و متن رو خودم نوشتم، باز هم همون پیغام
من قبل از بروز این مشکل، از copy و paste استفاده می کردم و از این مشکل ها نداشتم. نمی دونم چرا از شب عاشورا اینجوری شده.
سلام
شما به محض ورود به هر سایت و وبلاگی ، آی پی تون رو به مدیر اون سایت تقدیم میکنید.
صرفا موضوع حل مشکل آی پی های مشکل دار در سایته .
حل کامل مشکلات ناشی از حمله اخیر کمی زمان میبره. به مرور مشکل همه دوستان حل میشه.
خودشون که نمیتونن حل کنن اگه مربوط به isp باشه!باید با ISp در تماس باشن اون ها هم که الان همه زیرمجموعه مخابرات هستن مخابرات هم که....
+خدا پدر وی پی/ان رو بیامرزه که هر سایتی میری با اون میری
این حمله ی چی بود برای چی بود؟ از طرف کی بود؟ هیچ توضیحی نمیدین راجع بهش؟
سلام
من هم چند روزه با IE این مشکلو دارم
با Fire Fox مشکلی نیست
بخاطر این حمله ها که Ddos بوده احتمالا ، ip بعضی کاربر ها توسط سرور های p30 بن شده ، نیاز به Isp و مخابرات
نیست ، پشتیبان سرور میتونه ip مورد نظر رو با چند کلیک ناقابل از بن در بیاره![]()
یه هفته نبودم ببینین سایت به چه روزی افتاده هااا
این IP رو از کجا میشه بفهمم ؟
و من که توی روز از چندجا وصل میشم باید IP همه اونا رو ارسال کنم ؟
الان با فایرفاکس خوشبختانه میاد بالا! ولی دیروز پریروز، تو فایرفاکس هم همین ارور رو بهم می داد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)