تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 357 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من بازم میگم شارژ شدن با usb جزو نقاط ضعف گوشی هست نه نقطه قوت ...!!!!!

در ضمن کی میگه صدای N85 بیشتره .... به خداوندی خدا قسم میخورم همین امروز طرفای ساعت 3 با دوستم علاالدین که براش N85 بگیریم وقتی خرید یه آهنگو با بلوتوث گوشیم براش فرستادم که صداشونو مقایسه کنیم بازم میگم به خدا صدای پخش N95 8gb بالاتر و بهتر از N85 بود ... دیگه مقایسه از این مستند تر میخواین ...؟؟؟؟؟؟

ثانیاً میتونید به پست 319 این لینکی که گذاشتم توجه کنی که همین بنده خدایی هم که این گوشی رو گرفته به صدای کمش اعتراف کرده ..!!!! حالا شما دیگه چی میگی ..؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Saman-tci; 14-12-2008 at 20:27.

2. 3 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من یکبار گفتم بازم میگم.با این قیمتی که n85 داره اصلا نمی ارزه.مگه آدم دیوانست گوشیه خوشگل و با صفحه به این بزرگیو ول کنه n85 بگیره اونم با قیافه ضایعش.تازه این دوستمون گفتن سیستم عاملش جدیدتره.به نظر من سیمبین چه تفه ایه که جدیدتر بودنش در این حد مهم باشه.بین سیمبین n73 با n95 8gb چقدر تفاوت هست؟برنامه بیشتری روش نصب میشه؟اگه مثلا ngage روی n95 کار میکنه به خاطر سخت افزارشه نه سیستم عاملش.

داره خودمونی میشه fam_jam_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در جواب دوستی که گفته بودن صدای n95 8gb کمه می خواستم اینو بگم که احتمالا صدای ورژن های پایین ترش رو مقایسه کرده .
    منظورم قبل از آپدیت کردن موبایل هست آخه ورژن های 10 صداشون نسبتا ضعیف هست.
    و در جواب دوستی که گفتن سیستم عامل چیه بابا دست مریضا پس ما کامپیوتریها هم تحفه نیستیم؟!!.... نه بابا همه چی هست و سیسم عامل اما خوب تفاوت برای یکم بالا تر پایین تر اندازه 9.2 تا 9.3 محسوس نیست.

داره خودمونی میشه عشق نو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

غیر از مطالبی که دوستان گفتند یه مطلب بدون تعصب خدمت طرفداران n85اینکه با مقایسه عملی که بین دوگوشی n95 8gigو n85در مورد عکسهای گرفته شده انجام دادم توی مقایسه عکسهای 2گوشی وبا درجه مشخص و ثابتی از زوم برای هر دو عکس گوشی، عکس گرفته شده باn85بسیار نا واضح و کدر و نا شفاف بوددر مقایسه باn95 8 gig یه جورایی کیفیت عکسش شبیه سونی اریکسون مدل k850بود که به هیچ عنوان به n958gigنمی رسه.....پیروز باشید

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

تازه این دوستمون گفتن سیستم عاملش جدیدتره.به نظر من سیمبین چه تفه ایه که جدیدتر بودنش در این حد مهم باشه
    اولا من نه خودم n85 دارم كه ازش دفاع كنم نه داداشم نه بابام.
    بعدشم ميگند گربه دستش به گوشت نمي رسيد .....
    البته جسارت نباشه.
    ولي اين چه حرفيه شما مي زنيد؟
    مي خوام بگم معلومه كه سيستم عامل بالاتر بهتره.

غیر از مطالبی که دوستان گفتند یه مطلب بدون تعصب خدمت طرفداران n85اینکه با مقایسه عملی که بین دوگوشی n95 8gigو n85در مورد عکسهای گرفته شده انجام دادم توی مقایسه عکسهای 2گوشی وبا درجه مشخص و ثابتی از زوم برای هر دو عکس گوشی، عکس گرفته شده باn85بسیار نا واضح و کدر و نا شفاف بوددر مقایسه باn95 8 gig یه جورایی کیفیت عکسش شبیه سونی اریکسون مدل k850بود که به هیچ عنوان به n958gigنمی رسه.....پیروز باشید
    در اين مورد هم مخالفم
    در رده بندي دوربين 8 گيگ پايين تر از 85 و 95 كلاسيك قرار ميگيره.

کاور لنز دوربین ان 95 – متاسفانه بعد از مدتی و به مرور زمان توانایی خود را از دست میداد و این موضع یکی از مشکلات اساسی برای این رده از گوشی ها بود.خوشبختانه طراحان,این مشکل را در ان 85 برطرف کرده اند.احتمالا تنها نقطه ضعف در ان 85 کلید navigation آن است که از پلاستیک نرم ساخته شده است.به هر حال ما تاکنون با گوشی هایی که کلیدهایی از این نوع داشته اند با مشکل جدی مواجه نشده ایم, بنابر این شما نیز با ان 85 به مشکلی برنخواهید خورد.
    رضمن كيفيت صفحه نمايش را مقايسه كنيد:
    N85 (سمت چپ) در مقابل N95
    کد:
    N85 (سمت راست) در مقابل N96
    کد:

7. 2 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ببخشید جسارت نباشه ها...قیاس به نفس نکنید...ثانیا چندتا ازمرایای سیستم عامل n85 را نصبت به n95 8gb بگید(همینطوری نگید)
    ثانیا من گوشیمو تازه خریدم n85 نخریدم چون بیخوده.

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

ببخشید جسارت نباشه ها...قیاس به نفس نکنید...ثانیا چندتا ازمرایای سیستم عامل n85 را نصبت به n95 8gb بگید(همینطوری نگید)
    ثانیا من گوشیمو تازه خریدم n85 نخریدم چون بیخوده.
    یعنی سیستم عامل بالاتر مزیتی نسبت به سیستم عامل پایین تر نداره؟!!!
    این همه برنامه نویسا و .... میشینند خودشونو جر میدند!! سیستم عامل بالاتر و بهتر عرضه می کنند، اونوقت شما میگی چه مزیتی داره؟!!!
    اگه شما اینجوری معتقدی، من دیگه حرفی برا گفتن ندارم.

10. 3 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی سیستم عامل بالاتر مزیتی نسبت به سیستم عامل پایین تر نداره؟!!!
    این همه برنامه نویسا و .... میشینند خودشونو جر میدند!! سیستم عامل بالاتر و بهتر عرضه می کنند، اونوقت شما میگی چه مزیتی داره؟!!!
    اگه شما اینجوری معتقدی، من دیگه حرفی برا گفتن ندارم.
    خب چرا امینی جان ، مزیت که داره ولی همیشه ورژن های بالاتر موفق تر نیستن...
    این چیزیه که بارها ثابت شده!

12. 2 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

1-کسی نگفت هیچ فرقی نداره.گفتم وقتی ملاک انتخاب گوشی هست که دوتا گوشی از بقیه جهات مثل هم باشن یا مثلا فرق دو سیستم عامل در حد n70 و n95 باشه.اون وقت یک فاکتور مهم هست.
    2-من قصدم کمک فکری برای کساییه که میخوان گوشی انتخاب کنند نه جرو بحث کردن با عقل های کل این فروم.
    3-انتخاب بین این دو گوشی بسته به کاربر اون داره..اگه یه نفر قشنگی براش مهم نیست.باقی موندن اثر انگشتم مهم نیست.صفحه بزرگ هم مهم نیست.کارش با سیمبین هم در حد چند نرم افزار و بازیه با گرافیک پایینه خ.ب بره n85 بگیره که پردازندش مثل 8gb دوهسته ای نیست و پردازنده گرافیکم نداره.سیستم عاملش بالاتره.البته با این ملاک ها بازم این گوشی در مقابل یه سری گوشی های دیگه ممکنه کم بیاره.
    اما سرعت و گرافیک بالا براش مهمه n95 8gb.
    دیگه قضاوت با کساییه که می خوان گوشی بخرن که وقتی دارن این همه پول میدن چشمشونا به قدرت واضح 8gb بپوشونن و چون سیستم عامل n85 یکوچولو بالاتره اینو بگیرن.
    وفتی سیستم عامل بالاتر میره باید انتظار داشت محیط قشنگتر بشه یا سرعت یکمی بالا بره یا برنامه بیشتری نصب بشه.
    در n85 محیط قشنگتر شده(یکمی)سرعتشم شاید زیاد شده باشه اما پردازنده 8gb دوهسته ای هست و برتری به وجود نمیاد.من با n85 کار نکردم ولی فکر کنم برنامه کمتری روش نصب بشه چون جدیده و برنامه های خاصی که تفاوت های دو سیستم عامل براشون مهمه هنوز براش ساخته نشده ...البته اکثر نرم افزار های s60 v3 باید روش نصب بشه.
    آخرشم همه چیز بر میگرده به سلیقه شخص.
    آقای amini-bio هم اگه خیلی توی کف این گوشین برن بخرنش و عقیدشونا به همه تحمیل نکنن.همه نظرشونا دادن پس این بحث بیخود را تموم کنیم بهتره

14. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیگه قضاوت با کساییه که می خوان گوشی بخرن که وقتی دارن این همه پول میدن چشمشونا به قدرت واضح 8gb بپوشونن و چون سیستم عامل n85 یکوچولو بالاتره اینو بگیرن.
    من این یه قسمت رو تایید می کنم...
    جدای بقیه ی صحبت هایی که شد فرق بین 85 و 95 8گیگ واضحه و نیازی به بحث نداره مگر در بعضی موارد از مقایسه!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 15-12-2008 at 21:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •