باسلام
راستش نمیدونم چرا هر پستی میدم این اکوا اونو به بخش تراش انتقال میده اخه من چه گناهی مرتکب شدم؟
اگه میشه دلیل این رو به من بگید واقعا نمیدونم.
باسلام
راستش نمیدونم چرا هر پستی میدم این اکوا اونو به بخش تراش انتقال میده اخه من چه گناهی مرتکب شدم؟
اگه میشه دلیل این رو به من بگید واقعا نمیدونم.
سلام
شما تازه واردی یعنی تازه عضو شدی. نمیتونی.
چرا جدیدن بعضی مواقع سایت بالا نمیاد؟
و اینکه چرا در ارسال جواب سریع نقل قول پست قبلی در این پست خاموشه و نمیشه فعالش کرد؟
ممنون.
پست های شما رو نگاه کردم . تعداد بیشتری باید پاک شه .درخواست نرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن
قوانین انجمن و تالار ها رو مطالعه کنید و بهش عمل کنید . اونوقت پستی از شما پاک نمیشه
سلام
جواب داده میشه اما نه فوری .
یک : اینکه همه فروم ها چیزی رو دارن دلیل نمیشه که حتما اینجا هم پیاده بشه . فروم های دیگه سیاست خودشون رو دارن . پی سی سیاست خودش رو . پس فردا هم کسی میاد و میگه چرا دنبال موس تو انجمن گل و بلبل راه نمیوفته یا بکگراند برف نمیاد و تگرگ نمیزنه یا وقتی سایت رو باز میکنیم صفحه زلزله نمیاد ، اینا تو این همه سایت هست
دو : دکمه تشکر به پردازشگر سایت فشار میاره . فشار بیهوده . ( اطلاعات بیشتر رو از سینا بپرسید )
سه : اگر این موضوع نبود برای مشکل سیستم راه حلی پیدا میکردیم اما :
در دید مدیریت انجمن دکمه تشکر جز اینکه به مکانی برای یار گیری و طرف دار جمع کردن و پیوستن به حاشیه ها تبدیل بشه سودی نداره .
همین الان میتونید سری به فروم های محبوب و بسیار پر طرفدار منشعب از پی سی ( اسپمر های محبوب و دوست داشتنی پی سی ورد ) که دارای همه چیز های خوب نداشته پی سی ورد هستند بزنید .
آقای محبوب و پر طرفدار ( فعال حاشیه ها ) 100 ها تشکر زیر اسمش یدک میکشه و اون خانم فعال در اون انجمن علمی کلا تشکرش به 10 هم نمیرسه .
اون چه که ما دیدیم در دیگر انجمن ها باعث شد عطای این کالای لوکس رو به همون انجمن های پر طرفدار ببخشیم تا در جمع دوستانشون خوشگذرانی کنن و خودمون در این انجمن مهجور ، فقیرانه به کارمون ادامه بدیم .
نکته دیگری عرض کنم و اون اینکه در دید مدیران انجمن تعداد بالای پست نشان هیچ مفهومی نیست . اینجا کیفیت برسی میشه و ملاکه . نه کمیت .
يه سوال چرا اين پيغام خصوصي من را نميفته؟!
کاملا تایید میشه
طرف تو بعضی فروم تو تالار عکس از هر پستش 20 تا تشکر کردن
ولی یه بنده خدا در مورد موضوعات علمی کلا 20 تا تشکر نداره
اینجا هم دقیقا همین شکلی میشه
به نظرم خیلی خوبه که پی سی ورلد تشکر نداره!
در مورد گل و بلبل و زلزله و از این حرفها که نه تنها من بلکه خیلی از دوستان با شما هم عقیده ایم اصلا شان p30 world بالاتر از این حرفاست . اما در مورد دکمه ی تشکر نکاتی که گفتید درسته ولی میشه به نوعی مدیریتش کرد همون طور که خیلی از مسائل دیگه به خوبی مدیریت میشه . در مورد انجمن های علمی هم داغ من رو تازه کردید . یی چیزی رو نمی دونم قبول دارین یا نه ؟ اگه انجمن پی سی ورلد فقط علمی بود بیش از 10000 بازدید در روز نداشت . خیلی از کاربرای ما ( با نهایت احترام و ارادتی که به همشون دارم ) خیلی توجهی به چیزهای اساسی ندارن . مثلا اگر تاپیک بزنم با عنوان اطلاعاتی درباره ی سحابی زیبای خرچنگ ، شاید 100 تا بازدید هم نداشته باشه ولی کافیه بنویسم هک کارت تلفن!! اونوقت ملت میریزن تو تاپیک ببینن کی زودتر می تونه این کار رو عملی کنه .
به هر حال نکات فنی دکمه ی تشکر قانع کننده بود اما یارگیری من رو قانع نکرد .
متشکر از پاسخگویی نه چندان فوری ! شما
خدانگهدار
Last edited by farsweb; 13-04-2008 at 18:08.
پس کی می تونتم.سلام
شما تازه واردی یعنی تازه عضو شدی. نمیتونی.
خوب بود اگه بخشي آزمايشي تو انجمن بود كه كاربران تازه وارد ميتونستن تو اونجا تپيكشون رو درست كنن و بعد به نقطه مورد نظر تو انجمن منتقل كنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)