تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 360 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3594

نام تاپيک: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

داره خودمونی میشه boogiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سرزمین بی عدالتی

پيش فرض

باسلام
    راستش نمیدونم چرا هر پستی میدم این اکوا اونو به بخش تراش انتقال میده اخه من چه گناهی مرتکب شدم؟
    اگه میشه دلیل این رو به من بگید واقعا نمیدونم.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام . چرا نمیتوانم در تایپیکی مشترک شوم
    سلام
    شما تازه واردی یعنی تازه عضو شدی. نمیتونی.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

چرا جدیدن بعضی مواقع سایت بالا نمیاد؟

و اینکه چرا در ارسال جواب سریع نقل قول پست قبلی در این پست خاموشه و نمیشه فعالش کرد؟

ممنون.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باسلام
    راستش نمیدونم چرا هر پستی میدم این اکوا اونو به بخش تراش انتقال میده اخه من چه گناهی مرتکب شدم؟
    اگه میشه دلیل این رو به من بگید واقعا نمیدونم.
    درخواست نرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن
    پست های شما رو نگاه کردم . تعداد بیشتری باید پاک شه .
    قوانین انجمن و تالار ها رو مطالعه کنید و بهش عمل کنید . اونوقت پستی از شما پاک نمیشه

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دلیلش برام خیلی مهم تر بود . چون همه ی فروم ها این دکمه رو دارن و کسی که واقعا زحمت کشیده تشکر ماندگار میشه . دلیلش چیه که این امکان رو نداره ؟
    گر چه جوابی داده نشد ولی تز من خیلی از دوستان اینه که دکمه ی تشکر بین ما و کاربرانی که فقط تعداد پستشون بالاست فاصله ی منطقی ایجاد می کنه .
    سلام
    جواب داده میشه اما نه فوری .
    یک : اینکه همه فروم ها چیزی رو دارن دلیل نمیشه که حتما اینجا هم پیاده بشه . فروم های دیگه سیاست خودشون رو دارن . پی سی سیاست خودش رو . پس فردا هم کسی میاد و میگه چرا دنبال موس تو انجمن گل و بلبل راه نمیوفته یا بکگراند برف نمیاد و تگرگ نمیزنه یا وقتی سایت رو باز میکنیم صفحه زلزله نمیاد ، اینا تو این همه سایت هست
    دو : دکمه تشکر به پردازشگر سایت فشار میاره . فشار بیهوده . ( اطلاعات بیشتر رو از سینا بپرسید )
    سه : اگر این موضوع نبود برای مشکل سیستم راه حلی پیدا میکردیم اما :
    در دید مدیریت انجمن دکمه تشکر جز اینکه به مکانی برای یار گیری و طرف دار جمع کردن و پیوستن به حاشیه ها تبدیل بشه سودی نداره .
    همین الان میتونید سری به فروم های محبوب و بسیار پر طرفدار منشعب از پی سی ( اسپمر های محبوب و دوست داشتنی پی سی ورد ) که دارای همه چیز های خوب نداشته پی سی ورد هستند بزنید .
    آقای محبوب و پر طرفدار ( فعال حاشیه ها ) 100 ها تشکر زیر اسمش یدک میکشه و اون خانم فعال در اون انجمن علمی کلا تشکرش به 10 هم نمیرسه .
    اون چه که ما دیدیم در دیگر انجمن ها باعث شد عطای این کالای لوکس رو به همون انجمن های پر طرفدار ببخشیم تا در جمع دوستانشون خوشگذرانی کنن و خودمون در این انجمن مهجور ، فقیرانه به کارمون ادامه بدیم .

نکته دیگری عرض کنم و اون اینکه در دید مدیران انجمن تعداد بالای پست نشان هیچ مفهومی نیست . اینجا کیفیت برسی میشه و ملاکه . نه کمیت .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

يه سوال چرا اين پيغام خصوصي من را نميفته؟!

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام
    یک : اینکه همه فروم ها چیزی رو دارن دلیل نمیشه که حتما اینجا هم پیاده بشه . فروم های دیگه سیاست خودشون رو دارن . پی سی سیاست خودش رو . پس فردا هم کسی میاد و میگه چرا دنبال موس تو انجمن گل و بلبل راه نمیوفته یا بکگراند برف نمیاد و تگرگ نمیزنه یا وقتی سایت رو باز میکنیم صفحه زلزله نمیاد ، اینا تو این همه سایت هست
    دو : دکمه تشکر به پردازشگر سایت فشار میاره . فشار بیهوده . ( اطلاعات بیشتر رو از سینا بپرسید )
    در دید مدیریت انجمن دکمه تشکر جز اینکه به مکانی برای یار گیری و طرف دار جمع کردن و پیوستن به حاشیه ها تبدیل بشه سودی نداره .
    همین الان میتونید سری به فروم های محبوب و بسیار پر طرفدار منشعب از پی سی ( اسپمر های محبوب و دوست داشتنی پی سی ورد ) که دارای همه چیز های خوب نداشته پی سی ورد هستند بزنید .
    آقای محبوب و پر طرفدار ( فعال حاشیه ها ) 100 ها تشکر زیر اسمش یدک میکشه و اون خانم فعال در اون انجمن علمی کلا تشکرش به 10 هم نمیرسه .
    اون چه که ما دیدیم در دیگر انجمن ها باعث شد عطای این کالای لوکس رو به همون انجمن های پر طرفدار ببخشیم تا در جمع دوستانشون خوشگذرانی کنن و خودمون در این انجمن مهجور ، فقیرانه به کارمون ادامه بدیم .

نکته دیگری عرض کنم و اون اینکه در دید مدیران انجمن تعداد بالای پست نشان هیچ مفهومی نیست . اینجا کیفیت برسی میشه و ملاکه . نه کمیت .
    کاملا تایید میشه
    طرف تو بعضی فروم تو تالار عکس از هر پستش 20 تا تشکر کردن
    ولی یه بنده خدا در مورد موضوعات علمی کلا 20 تا تشکر نداره
    اینجا هم دقیقا همین شکلی میشه
    به نظرم خیلی خوبه که پی سی ورلد تشکر نداره!

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

10 عجب !!

سلام

در مورد گل و بلبل و زلزله و از این حرفها که نه تنها من بلکه خیلی از دوستان با شما هم عقیده ایم اصلا شان p30 world بالاتر از این حرفاست . اما در مورد دکمه ی تشکر نکاتی که گفتید درسته ولی میشه به نوعی مدیریتش کرد همون طور که خیلی از مسائل دیگه به خوبی مدیریت میشه . در مورد انجمن های علمی هم داغ من رو تازه کردید . یی چیزی رو نمی دونم قبول دارین یا نه ؟ اگه انجمن پی سی ورلد فقط علمی بود بیش از 10000 بازدید در روز نداشت . خیلی از کاربرای ما ( با نهایت احترام و ارادتی که به همشون دارم ) خیلی توجهی به چیزهای اساسی ندارن . مثلا اگر تاپیک بزنم با عنوان اطلاعاتی درباره ی سحابی زیبای خرچنگ ، شاید 100 تا بازدید هم نداشته باشه ولی کافیه بنویسم هک کارت تلفن!! اونوقت ملت میریزن تو تاپیک ببینن کی زودتر می تونه این کار رو عملی کنه .
    به هر حال نکات فنی دکمه ی تشکر قانع کننده بود اما یارگیری من رو قانع نکرد .
    متشکر از پاسخگویی نه چندان فوری ! شما
    خدانگهدار
    Last edited by farsweb; 13-04-2008 at 18:08.

داره خودمونی میشه xajorov's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    شما تازه واردی یعنی تازه عضو شدی. نمیتونی.
    پس کی می تونتم.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

خوب بود اگه بخشي آزمايشي تو انجمن بود كه كاربران تازه وارد ميتونستن تو اونجا تپيكشون رو درست كنن و بعد به نقطه مورد نظر تو انجمن منتقل كنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •