تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 272 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان در بدترین وضعیت روحی قرار گرفتم.حتی فینال پارسال هم این طوری نشدم.ولی امسال دیگه واقعا نابود شدم.همه چیز برای من هویتشو از دست داده و احساس می کنم توی این دنیا خیلی بی معنی و بی مفهومه.نمی دونم چرا و بی حسم.خواب برام مفهوم نداره تفریح برام مفهوم نداره.رنگ ها برام بی معنی هستن.وبه شدت به هم ریختم.اما بازیکنان چلسی الان چی می کشن.واقعا جمع کردن تیم برای این چندتا بازی باقی مونده سخته.ولی اگه گاس هیدینگ همونیه که به دنیا ثابت کرد بارسلونا تیم نیست تیم رو هم از لحاظ روحی آماده می کنه.امیدوارم اون داور به سزای اعمالش برسه.وشنبه که توی مدرسه همه انتظار منو می کشن که به من بگن تیمت باخت.ولی برای چلسی هر چیزی رو تحمل می کنم.امیدوارم فصل آینده روی چلسی تجدید نظر کنن آقایونی مثل پلاتینی.هرچند چلسی بدون این خوک کثیف هم نشون داد بهترین تیم جهانه.ای کاش بلاتر رئیس فیفا روی یوفا تجدید نظر می کرد.چون الان به این نتیجه رسیدم سطح afc از uefa بیشتره.بن حمام شعورش از پلاتینی بیشتره.خیلی بی انگیزم و بی روحیه.امیدوارم سال آینده این افتخار رو داشته باشیم که ما بارسلونا رو حذف کنیم.به نظر میاد آنجلوتی داره میاد.هر چند هیچ کسی به اون امیدی نداره.ولی امیدوارم بتونه جام قهرمانی اروپا رو به ما برسونه.همین طور که چندین بار در میلان این کار رو کرد.شاید چندتا از بازیکنان میلان هم باهاش بیان.ولی نمی دونم چی میشه.فقط مطمئنم که چلسی جواب سختی به همه میده. این همه تیم حرام خور در دنیا صدر فقط به چلسی گیر میده.این همه تیم دفاعی در دنیا فردوسی پور به ناحق به چلسی گیر میده.چلسی مدعی قهرمانی و پیمان یوسفی تیم محبوب خودشو از پیش قهرمان می دونه.جواد خیابانی فقط از تیم محبوب خودش حمایت می کنه.و مزدک میرزایی جلوی چشم 70 میلیون بیننده به چلسی و تفکرات هیدینگ توحین می کنه.ما به انگل هایی مثل اینا و پلاتینی احتیاج نداریم.همه ی طرفداران چلسی بزرگوارن.همه موفق باشید.به امید روزی که بارسلونا شکست سختی رو از چلسی بخوره.
    گور بابای بارسلونا.
    خودتو حرص نده ارزششو نداره. جبران میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

گور بابای بارسلونا.
    خودتو حرص نده ارزششو نداره. جبران میشه
    ممنونم دوست عزیز
    شما خیلی لطف دارید
    یک روز چلسی بارسلونا رو شکست میده
    روزی که ما از خوشحالی در پوست خودمون نمیگنجیم
    تا اون روز صبر می کنم
    روز انتقام خیلی شیرینه
    موفق باشید

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

لعنت به فوتبال کثیف
    لعنت به داوری کثیف
    بخش دومش رو اساسی قبول دارم.
    نامردی‌ه

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست من
    خیلی عزیزی
    خیلی سروری
    همه ی طرفداران چلسی عزیزن
    به همتون افتخار می کنم.
    همه ی عشق و نفرتتون رو نگه دارید برای سال آینده
    ما این چند سال گذشته مخصوصا توی لیگ قهرمانان همیشه مستحق بهترین ها بودیم
    بالاخره یک روز بهش می رسیم
    من مخلصم دوست عزیز .
    خوشحالم که چنین طرفداران واقعی ای مثل شما و بقیه دوستان تو این جمع هستید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

من مخلصم دوست عزیز .
    خوشحالم که چنین طرفداران واقعی ای مثل شما و بقیه دوستان تو این جمع هستید
    همتون عزیز هستید
    من کوچیکه تمام طرفداران چلسی هستم
    مخصوصا شما دوست عزیزم
    بخش دومش رو اساسی قبول دارم.
    نامردی‌ه
    ممنون دوست عزیز
    ولی اگه توجه کنید میبینید که این میشل پلاتینی داره فوتبال رو به کثیف ترین حالت ممکن تبدیل میکنه.حتی اگه هزار تا دلیل و مدرک و شاهد رو هم برای من بیارن من باور نمی کنم که از 7 تا موقعیت مشکوک در محوطه ی جریمه ی بارسا که فقط 4 تای اون پنالتی 100 درصد و 3 تا از اون موقعیت ها هم جای بحث داشته حتی 1 پنالتی هم گرفته نشد و این سازماندهی شده نباشه.امیدوارم آقای پلاتینی از فینال رویایی لذت ببره(که با نمی بره)به همین دلیل نوشتم لعنت به فوتبال کثیف.اگه به عمق بازی برید می بینید که درصد قبولی بخش اول از بخش دوم هم بیشتر و درد آور تره!!!
    موفق باشید دوست عزیز

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

منم با همه دوستان همدردی میکنم/.
    به خدا منم از دیشب تمام فکر و ذکرم شده بازی. که چرا اینجوری شد و چرا داوری تا این حد.....
    باید بنویسی: چلسی 1 - 1 هنینگ
    بارسلونا فقط با کمک داوری میتونست از این بازی بیرون بیاد که تونست وگرنه بازی با نتیجه جالبی تموم میشد
    به هر حال مطمئنم که منچستر این تیمو با اقتدار شکست میده و انتقام مارو میگیره و جام از انگلیس بیرون نخواهد رفت
    یا حق
    Last edited by shazdeh23; 08-05-2009 at 00:13.

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

6 هنینگ فرار کرد

تام هنینگ ، داور منفوردیدار تیمهای چلسی و بارسلونا از ترس روبرو شدن با هواداران چلسی مخفیانه انگلستان را ترک کرد

هنینگ که با داوری ضعیفش سد راه تیم چلسی شد و خشم هواداران این تیم را به حدی رساند که او را تهدید به مرگ کنند .

این داور نفرت انگیز که نشان داد نه خود در اندازه های قضاوت چنین بازی هایی است و نه کمیته داوران اروپا همچنان مشکوک به تبانی هستند ، بعد از استقرار در هتل محل اقامتش به کمک پلیس توانست مخفیانه انگلستان را ترک کند

گراهام پول یکی از مدیران کمیته داوران بین المللی گفت :" او صبح تحت حمایت و اسکورت پلیس توانست کشور را ترک کند ، او دیشب می خواست هتلش را تغییر دهد اما بدلیل اینکه هواداران چلسی او را پیدا نکنند این کار را نکرد ."

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

داور چلسی - بارسلونا تهدید به مرگ شد

تام هنینگ اوربو، داور نروژی دیدار چلسی - بارسلونا چهره خبرساز فوتبال دنیا طی 24 ساعت اخیر بوده، او که حتی بعد از این مسابقه تهدید به مرگ شده است.

به گزارش مهر، یک روز پس از دیدار چلسی - بارسلونا روزنامه محلی Evening Standard چاپ لندن از تهدید به مرگ داوری نروژی این مسابقه خبر داد.

تام هنینگ اوربو پس از پایان بازی چلسی - بارسلونا با حفاظت نیروی پلیس از ورزشگاه خارج شد. پلیس شهر لندن حتی هتل محل اقامت این داور را نیز تغییر داد تا از تهدیدهای احتمالی در امان باشد.

پلیس نروژ هم در این رابطه فعال شده است تا اوربو را از خطرات احتمالی در امان دارد. سخنگوی پلیس اسلو اعلام کرده است هر مطلبی که در مورد این داور نروژی در اینترنت درج شود، به شدت پیگیری خواهد کرد.

داور نروژی با اشتباهات خود و چشم پوشی از اعلام پنالتی به سود تیم چلسی زمینه حذف این تیم از مسابقات لیگ قهرمانان اروپا را فراهم آورد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

امیدوارم به سزای اعمالش برسه.این انگل بی خاصیت.این یا باید بمیره یا از داوری کنار بکشه.انگل بی خاصیت به اندازه ی تمام عشقی که به چلسی دارم ازش متنفرم.انگل بی خاصیت.فکر کنم الان پولایی رو که با میشل پلاتینی قرارشو گذاشته بودن به جیب زده.انگل بی خاصیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها بنظر من بهتره دیگه کم کم داوری بازی دیشب رو فراموش کنیم . خداوند خودش ناظر اعمال همه هست .

مطمعن باشد که یه روزی همه انسان نماهای کثیفی که دست به دست هم دادن تا تیم محبوب ما صعود نکنه رسوا خواهند شد و اون روز هست که عزت و شرف برای ما خواهد بود و ذلت و خواری برای آنان .

یه چند تا ویدئو جدید از کانال های مختلف تلویزیونی گیر آوردم که همه کارشناسان داوری در اروپا به چهار و پنج پنالتی تیم ما اذعان دارن . لطفا در تاپیک کارشناسی داوری این ویدئو ها را تماشا کنید و در موردشون بحث کنیم تا حداقل این بارسائی ها ادعاشون کم بشه .

ما ار طرفداران بارسلونا ناراحت نیستیم و کینه ای از اونها نداریم ولی باید این رو بدونند که همیشه قدرت های اجرایی د راروپا هوادار بارسلونا نخواهند بود یه روزی هم خواهد رسید که حق بارسلونا اینطور ضایع بشه . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •