نه. خیلی خوب نیست. ماکرو که میشه گفت تقریبا نداره (10 سانت). سرعت شاترش هم 2 ثانیه س. قیمت ندارم.
همون 3 تایی که گفتم خیلی خوبن. اگه خودم میخواستم بگیرم از اونا میگرفتم.
نه. خیلی خوب نیست. ماکرو که میشه گفت تقریبا نداره (10 سانت). سرعت شاترش هم 2 ثانیه س. قیمت ندارم.
همون 3 تایی که گفتم خیلی خوبن. اگه خودم میخواستم بگیرم از اونا میگرفتم.
Last edited by prowler88; 02-04-2009 at 14:53.
آره فکر کنم. شاید یه ذره بالاتر.
پس همون sx110 بهتره.
متاسفانه هم باتری قلمی و هم لیتیومی هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن.
من تو کرج از نمایندگی سونی قیمت کردم ، 360 تومان. جمهوری باید ارزونتر باشه ...
همراه دوربین چه چیزایی باید بدن بهم (مثل کیف ، هود آفتابگیر و ...) .لطفا بگید که یه موقع کم و زیادش نکنن ، سرم کلاه بره ...![]()
Last edited by mranger; 02-04-2009 at 16:41.
کسی خبر نداره نمایشگاه دوربین های دیجیتال کی هست ...؟ من چیزی در این مورد نمیدونم ولی یکی از دوستان گفتند از نمایشگاه خرید کردن بهتره .
مرسی آره عالیه 870:
Excellent build, good speed, great size, and terrific image quality make the PowerShot SD880 (IXUS 870) Canon's best wide-angle pocket digital camera yet
imaging-resource.com)
نه نه اون که شبیه بستنی دوقلو هه نه! اون 980 هست
990 رو میگم..تازه معرفی شده... ریتینگی چیزی بین این دوتا ندیدی؟
Last edited by JayR; 02-04-2009 at 21:21.
مشکل اینجاست که شما فقط تجربیات خودتونو در نظر می گیرید و گفته ها و مستندات دیگر دوستان اهمیتی نمیدید. شما حتی نظرتونو در رابطه با عکس هایی که قرار دادیم نمی گین و فقط رو حرف خودتون پا فشاری میکنید.بعد دوست عزیز خروجی یک دوربین تا حد خیلی زیادی به عکاس و تجربه آن بر میگرده و تنها به دوربین مربوط نمی شه.
در ضمن این حرفی که میگید hd ربطی به کیفیت نداره برای بنده کاملا نامفهومه . میتونم بگم اولین باره که چنین حرفیرو می شنوم. شما کیفیت فیلم hd رو بر روی tv های hd ساپورت یا حتی معمولی دیدید؟
مشخصات sx200 كه خيلي بهتره!پس همون sx110 بهتره.
چند صفحه قبل را نگاه کنین منم پیشنهاد کردم که بگیرمش
ولی با توجه به امکاناتش و قیمت بیش از حد بالایی که داره((شاید چون تازه اووومده بازار) خریدش را توصیه نکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)