تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 251 از 1635 اولاول ... 1512012412472482492502512522532542552613013517511251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

w290 سونی

28 . 140 هست

فکر کنم از این مدل هایی که شما گفتین بهتر باشه ؟ اینطور نیست ؟

چند قیمت هست ؟
    نه. خیلی خوب نیست. ماکرو که میشه گفت تقریبا نداره (10 سانت). سرعت شاترش هم 2 ثانیه س. قیمت ندارم.
    همون 3 تایی که گفتم خیلی خوبن. اگه خودم میخواستم بگیرم از اونا میگرفتم.
    Last edited by prowler88; 02-04-2009 at 14:53.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

قیمت h50 تو بازار چنده ؟ با 320 تومان میشه خریدش ؟
    آره فکر کنم. شاید یه ذره بالاتر.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

غير از sx10 مي خوام چون يكي از نزديكان خيلي نزديكمون داره و سايزش هم زياده!
    بعدشم من خيلي نمي خوام حرفه اي باشه ها! در ضمن كيفيت تصوير اين 2 مگاپيكسل بيشتر از اون هست!
    پس همون sx110 بهتره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان بعضي ها در مورد باتري دوربينها که لتيومي باشه حساسن وميگن باتري نبايد قلمي باشه حالا من يه تجربه بد در مورد باتري دارم من در سال 1377 از مکه يک دوربين فيلمبرداري گرفتم با يک بار شارژ حدود يک ساعت فيلم ميگرفتم ولي با گذشت 3سال باتري خراب شد و 5 دقيقه فيلم ميگرفت خيلي دنبال باتريش گشتم اما پيدا نکردم ميگفتن مدل باتريها عوض شده خلاصه بعد از مدتها باتريشو در يه سفر در بندر لنگه پيدا کردم واونموقع بامبلغ سي هزار تومان خريدم ولي مثل باتري اصليش کارامد نبود و زود شارژ خالي ميکرد القصه باتري دومم هم ازکار افتاد و الان چند ساليست که دوربين گوشه کمد خاک ميخورد و منتظر باتريست (البته با آداپتور دوربين فيلم ميگيرم) ولي باتريش گير نمي ياد اگر هم پيدا بشه حتما تاريخ گذشتس و شارژ خالي ميکنه خلاصه با اين تجربه سال گذ شته تصميم گرفتم يه دوربين ديجيتال نيمه حرفه اي بگيرم اما هر دوربيني که انتخاب ميکردم باز مشکل باتري لتيومي بود تا اينکه اواخر سال گذشته کنان sx10 رو به بازار داد ومن با خوشحالي زيادsx10 را خريدم وبا کمال رضايت8 عدد باتري سوني 1000 بار شارژ هولوگرام دار اصلي از نمايندگي سوني براي دوربين خريدم تازه شارژرهم که گرفتم
    فندکي ماشين ميخورد و درمسافرت مشکلي به جهت شارژ ندارم. اول نگران خالي شدن شارژ باتريها بودم چون تو خيلي از سايتها عکاسي بعضي از دوستان خودموني گفته بودند که باتري قلمي زود خالي ميکنه با خودم گفتم من که دو دست باتري گرفتم 100 تا 150 تا شات بزنه خوبه بعد با يه بار شارژ ديدم بيش از 400 تا عکس با فلاشو بي فلاش گرفتم حدود20 دقيقه فيلم گرفتمو چندساعتي هم با دوربين ور رفتم تا جناب sx10 خبر داد که باتريها را عوض کن سرتون رو درد اوردم اينو نوشتم که دوستان اگه مي خواستن دوربين بخرن حواسشون به باتري دوربين هم باشه من که خيالم راحته که حتي اگه 10 سال يا بيشتر هم بگذره نميخوام جمهوري رو زيرو رو کنم دنبال باتري تاريخ گذشته وناکارامد لتيومي شایدم دو سه برابر قیمت بگردم.( اگه انوقت گير بياد).
    متاسفانه هم باتری قلمی و هم لیتیومی هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن.

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آره فکر کنم. شاید یه ذره بالاتر.
    من تو کرج از نمایندگی سونی قیمت کردم ، 360 تومان. جمهوری باید ارزونتر باشه ...
    همراه دوربین چه چیزایی باید بدن بهم (مثل کیف ، هود آفتابگیر و ...) .لطفا بگید که یه موقع کم و زیادش نکنن ، سرم کلاه بره ...
    Last edited by mranger; 02-04-2009 at 16:41.

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی خبر نداره نمایشگاه دوربین های دیجیتال کی هست ...؟ من چیزی در این مورد نمیدونم ولی یکی از دوستان گفتند از نمایشگاه خرید کردن بهتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه چی میخوای دوربینتو بفروشی؟ دوربین خوبیه.
    اگه منظورت از ixus 990 همون ixus 980 هست که به نظر من این کارو نکن. دوربین خودت هم لنزش وایدتره هم ماکروش بهتره.
    مرسی آره عالیه 870:
    Excellent build, good speed, great size, and terrific image quality make the PowerShot SD880 (IXUS 870) Canon's best wide-angle pocket digital camera yet
    imaging-resource.com)

نه نه اون که شبیه بستنی دوقلو هه نه! اون 980 هست
    990 رو میگم..تازه معرفی شده... ریتینگی چیزی بین این دوتا ندیدی؟
    Last edited by JayR; 02-04-2009 at 21:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی عذر میخوام توماری جواب میدم ...

ببین دوست من فک کردی الان من طرفداری دوربین سونی رو بکنم ، شرکت ونی میاد به من پول میده ... یا صاحب پاناسونیک پدر بزرگ منو کشته ؟؟ خب معلومه نه ... من فقط چیزی رو که تجربه کردمو گفتم ... حالا کسی قبول نداره ، به من چه ؟؟ الان سونی سه تا دوربین h7 و h9 و h10 رو گند زده فرستاده بازار ، اما h50 گزینه ی برتر سونی بوده . چراشو همه میدونن . اما چرا میگم کانن و پانا هم با جدیدترین مدلشون بهش نمی رسن ؟ چون هر سه تاشون تو دستم بوده میگم ...
    حالا شما باز بگو 600 تا شات میزنه ... مردم حرفه ای دستشونه 500 تا بزور میزنن ... چه برسه به باطری قلمی کانن !!!

یه چیز بگو با واقعیت جور در بیاد ... یا حداقل خودت تجربه کرده باشی ...

همین دیروز عکسهای sx10 رو تو سایت عکاسی دیدم ... عکسهاش اونطوری نبود که طرفداراش میگن .
    خلاصه ی کلام من اینه که بH50 با توجه به قیمت خیلی مناسبش و کیفیت و امکانات خوبش بهترین انتخابه .
    حالا بگذریم که HX1 هم اومده و اونم خیلی چیزا بالاتر از H50 داره .

ببین دوست من ... HD اصلا ربطی به کیفیت نداره ... اصلا بدرد منو شما هم نمیخوره ... چرا ؟ چون فقط حجم اضافیه ... همین الان 30 فریم 640*480 توی یه رم 2 گیگ 25 دقیقه فیلمبرداری میشه (تازه اگه AVI نباشه که معمولا کانن هم AVI هست !!!) . بنابراین اصلا مسخرست که به این گزینه توجه کنی ... شما فیلم دی وی دی هم بخوای بزنی 640*480 کافیه .
    تازه همه ی مدلهای جدید سونی رو وصل کنی روی تلوزیون های HD فیلم و عکسو با بالاترین کیفیت ممکن ارائه میده .
    مشکل اینجاست که شما فقط تجربیات خودتونو در نظر می گیرید و گفته ها و مستندات دیگر دوستان اهمیتی نمیدید. شما حتی نظرتونو در رابطه با عکس هایی که قرار دادیم نمی گین و فقط رو حرف خودتون پا فشاری میکنید.بعد دوست عزیز خروجی یک دوربین تا حد خیلی زیادی به عکاس و تجربه آن بر میگرده و تنها به دوربین مربوط نمی شه.
    در ضمن این حرفی که میگید hd ربطی به کیفیت نداره برای بنده کاملا نامفهومه . میتونم بگم اولین باره که چنین حرفیرو می شنوم. شما کیفیت فیلم hd رو بر روی tv های hd ساپورت یا حتی معمولی دیدید؟

9. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

پس همون sx110 بهتره.
    مشخصات sx200 كه خيلي بهتره!

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

مشخصات sx200 كه خيلي بهتره!
    چند صفحه قبل را نگاه کنین منم پیشنهاد کردم که بگیرمش
    ولی با توجه به امکاناتش و قیمت بیش از حد بالایی که داره((شاید چون تازه اووومده بازار) خریدش را توصیه نکردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •