باید قبلش game for windows 3 اخرین نسخشو دانلود کنی که تو پست صفحه ی 249 گذاشتم.
http://www.uplod.ir/download.php?file=768585
باید قبلش game for windows 3 اخرین نسخشو دانلود کنی که تو پست صفحه ی 249 گذاشتم.
http://www.uplod.ir/download.php?file=768585
آقا من از P30W سفارش دادم. این نسخه ای که سفارش دادم boysteam هست؟![]()
من مشهدم از شرکت سروش.
نه نیست.فکرم نکنم ایرادی داشته باشه.کارای p30w خیلی با کیفیت هست.
کسی نیست جواب مارو بده؟
نميشه يجا ديگه آپلود كنين ترينرو؟تو اين سايته هرچي Downloadfile nowرو ميزنم چيزي نميشه.
از سایت gamecopyworld هم میتونین دانلود کنین
اونی که نوشته Resident Evil 5 v1.0 (v1.0.0.129) +6 TRAINER سالم میباشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از کلیک کردن روی عکس دیسکت کوچیکی که گوشه سمت چب Resident Evil 5 v1.0 (v1.0.0.129) +6 TRAINER نوشته دوباره کلیک کنید تا صفحه ی دانلود باز بشه.
اینم یک لینک دیگه برای دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sepehrppp; 18-09-2009 at 15:59.
ببخشیدمن هرچی از اینجا میزنم که دانلود کنه ، نمیشه :
لینک دیگه ای از این برنامه دارین ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Oracle_Eldorado; 18-09-2009 at 16:39.
باید رو دانلود کلیک کنید بعدش پاییین یه جایی نشون میده که اونجا ورژنای مختلفش رو نشون میده...میتونی کلیک کنی و صفحه جدید باز میشه![]()
سلام دوستان.
من اینو رو ایکس باکس دارم!
ولی تو اولش موندم وقتی اون طرفه با بلندگو حرف می زنه و حمله می کنن به طرف ما من نمی دونم چیکار کنم!
اون طرفم که تبر داره 2 تا می زنه پس کلم و اخ!!
در ضمن گلوله هاش هم خیلی کمه!!
اینجا در مورد هر چی بحث میشه الا داستان بازی. به نظر من رزیدنت 5 همچین شاهکاری هم نیست و اگر دارم بازی میکنم به این خاطر هست که نسخه های قبلی رو بازی کردم و خیلی لذت بردم. شاهکار واقعی رزیدنت 3 بود (در زمان خودش). همچین گرافیک خیره کننده ای هم نداره ها. یه چیز معمولی در زمان خودش هست.
تنها چیزی که منو مجبور میکنه بازی کنم داستان بازی هست. کسی در مورد داستان نظری نداره؟ این کریس به جز در رزیدنت 1 جای دیگه ای هم Wesker رو دیده؟ تو کدوم نسخه از بازی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)