به این می گن رئال !
اقا من از این ها نمی خورم ...دی:![]()
ولی یه چیزی ...
پاس های راموس رو دیدید ؟؟؟ کف کردم چشماش رو می بست می زد زیر توپ می رفت اون طرف زمین می رسید به یه بازیکتن....
اون موقعیتی که روبن خراب کرد خیلی بد بود. . ازش بعید بود ..
حالا بالبوا جوونه یه چیزی و لی رووبن ...
بچها این اخرین پست من هست البت امشب و اینو بگم الان بجز چند تا ازدوستان مث زیزو و بلاستر بقیه هستن من از همین اتاق کوچک ام و از طریق امواج محترم پی سی ورلد خدمت شما دوستان جان پیشانی بلند و روسپید هستم پس باز کن دکان که وقت عاشقی است....(جدیدآ میگه به لب بام بیا و گوشه ابرو بنما)
منظور اینکه اول ولف یواش یواش نه بدو بدو باید سراغ قهرمانی بریم ....
دوم دوستان الان دیگه باید سریع به فکر بازی کنهای جدید باشیم تا اگه مث امسال مهرهای کلیدیمون مصدوم شدن مث اهو تو گل گیر نکنیم...
من کاملآ باهات موافقم وحید جان هنوز میگن که مورینهو بیاد خیلی خیلی خوبه.......
چهارم رفقا میگم تو تابستان چکار کنیم سریع همین الان id هاتون رو بذارین تا یوقت گمتون نکنیم و تو تابستان هم با هم باشیم....
پنجم خیلی هم شما و هم رئال و هم کاپیتان رائول رو دوست دارم .......
اینم سریع السیر عکسی از بازی:
![]()
رئال 72
ویا 62
بارسا 61
بارسا رو داشته باشین !!! ههههههههه !!!
قهرماني شايسته ماست
بچه ها ببينيد بزنم تو دماغ رايكارد![]()
حال كرديد ؟![]()
منظورم رو نگرفتي! يعني اينجور spam بازار كرديم، الان دوباره در تاپيك رو تخته مي كنن! تا فصل بعد هم باز نمي كنن!
كسري رو كه با الف مي نويسيد، حالا بجا ك هم ميم ميزارين؟ ): ديگه يهو كلا اسم ما رو عوض كنيد، راحت كنيد خودتون رو!جانم ؟؟؟؟
مسرا جوون می گم خیلی خوشحال شدید ها ...
اصولا در وازه بان اخر می پره پس شما بپرید منم اخر می پرم ...
من كه مصدوم هستم، يه پام عملي به خدا! شما بپرين، من با كاسياس آخر از همه ميايم!ببخشيد كسرا ولي معمولا هر كي پيشنهاد ميده اول انجام ميده.........![]()
![]()
اين ها فقط براي رئال و رئاليها و براي هواداران رئال و بخصوص كاپيتان رائوله.........
![]()
فک کنم که عکسه نیومده ها اشکال نداره این سایز بزرگش:
اقا نمیذارین مارو بخوابیم پس همه بپرین اول هم باید کسرا بپره بعد از همه من با کاپ میپرم رو همه ...قبول؟
آخر از همه من مياممن كه مصدوم هستم، يه پام عملي به خدا! شما بپرين، من با كاسياس آخر از همه ميايم!![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)