تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 291 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هیچی نمیتونم بگم ...
    فقط منتظر یه تغییر اساسی تو کل تیم و باشگاه و ...!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کلینزمن ثابت کرد کرد که ترسو هست. واقعا هنوزم دلیل بازی دادن به اوتل در نیمه دوم رو نمیدونم . خلاصه نیمه که تموم شد خودش رو باخته بود . بابا بایرن اوتمار هیتسفلد کی اینجوری بود.مگه 4 تا از چلسی نخورد آخرش 2 گل زد. البته نمیدونم هیتسفلد بود یا ماگات .
    اگه پودولسکی رو میاورد تو حداقل 4 تا موقعیت درست میکردن .
    Last edited by Actros; 09-04-2009 at 12:41.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

كلينزمن رو بايد با تيپا بندازن دور!!
    علت باخت بايرن::
    1-ترسيده بودن
    2-بازكناي مصدوم:لوسيو و كلوزه!!
    3- احقيه كلينزمن كه نه بروسكي ، فليپ لام ،‌پدوفسكي رو نيوورد!! تازه خب وقتي درباز بان اولت اونجوري گل مي خوره ، معلومه كه دروازهبان دوم مياد اينجا لايي ميخوره!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلینزمن ثابت کرد کرد که ترسو هست. واقعا هنوزم دلیل بازی دادن به اوتل در نیمه دوم رو نمیدونم . خلاصه نیمه که تموم شد خودش رو باخته بود . بابا بایرن اوتمار هیتسفلد کی اینجوری بود.مگه 4 تا از چلسی نخورد آخرش 2 گل زد. البته نمیدونم هیتسفلد بود یا ماگات .
    اگه پودولسکی رو میاورد تو حداقل 4 تا موقعیت درست میکردن .
    اون زمان فیلیکس ماگات بود که خب اون موقع هم سر لج و لجبازی حاضر نشد درحالی که تیم 4-1 عقب بود هاشمیان رو به عنوان مهاجم اضافه بکنه تا داور یه پنالتی الکی دقیقه 93 به نفعمون گرفت و 4-2 کردیم
    هرچند توی بازی برگشت 3-2بردیم ولی حذف شدیم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

عجب اشتباهی کرد با گذاشتن این بوت احمق
    والا من اگه بودم شاید فقط گل اول مسی رو میخوردم
    این بشر اصلا بلد نیست تک به تکا رو چیکار بکنه.گل آخر که دیگه آخر شاهکارش بود.
    این بوت دیگه بیشتر از این کاری نمیتونست بکنه. رنسینگ هم که بود بدتر از این میشد
    همین که اون ضربه با استوک کفش خورد تو صورت بوت و به بازی ادامه داد خودش خیلیه

نبود لوسیو و لام بایرن رو به این روز انداخت.
    این یعنی آخر بدشانسی که بهترین مدافع چپ جهان درآستانه چنین بازی مهمی مصدوم بشه.
    دفاع وسط هم که لوسیو نبود اینقد راحت باز میشد 3 گل بارسا دقیقا روی اشتباه لل و برنو همون جایگزینها زده شد.
    کلینزمن هم ترسو بودن خودشو ثابت کرد. اخه وقتی 4 تا خوردی دیگه چیزی برای از دست دادن نداری . گیرم شد 5 تا
    بابا 1 مهجام اضافه کن . خلاصه این بایرن اصلا رنگ و بوی یه تیم آلمانی رو نداشت.
    نبودن مدافعین تیم 1 طرف
    بد بازی کردن تیم هم یه صرف دیگه
    هیچکدومشون حال دویدن نداشتن
    به تونی که پاس میدادن 1 قدم جابجا نمیشد که توپ را زودتر بگیره می ایستاد تا توپ بهش برسه که وسط راه یکی توپ را میگرفت............

در کل بدترین بازی ای بود که از بایرن دیده بودم

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظر من مشكل برزگ بايرن نداشتن اليور كانه
    لامسب خوش يه تيم بود.
    من مدتها بود كه بازي بايرن رو نديده بودم انتظار داشتم بايرن بازي بهتري رو ارائه كنه
    خيلي بد بازي كردن . هيچ واقعا هيچ برنامه اي براي رسيدن به گل نداشتن 4 تا خوردن بازم دفاع ميكردن!
    و بايرن حتما به يه مربي خوب نياز داره به نظر من اگه فيليكس ماگاتو برگردونن تيم بهتر خواهد شد

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اون زمان فیلیکس ماگات بود که خب اون موقع هم سر لج و لجبازی حاضر نشد درحالی که تیم 4-1 عقب بود هاشمیان رو به عنوان مهاجم اضافه بکنه تا داور یه پنالتی الکی دقیقه 93 به نفعمون گرفت و 4-2 کردیم
    هرچند توی بازی برگشت 3-2بردیم ولی حذف شدیم
    ولی تیم یه تاکتیک داشت بالاخره 4 تا موقعیت خلق میکرد/

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

علت این نتیجه بد یه چیز بود و اون که بدترین بایرن خورد به بهترین و قویترین بارسلون.
    خیلی جالبه هر سال ( این واقعیته هر سال هرسال ) موقع حساس بازیهای جام باشگاهها بازیکنای بایر مصدوم میشن . اصلا هیچ تیمی تو دنیا من ندیدم اینقدر مصدوم بده تو یه فصل !!!! چند فصل پیش هم یادمه البر و پیزارو جفتشون تو یه بازی حذفی جام باشگاهها مصدوم شدن این یارو مو فرفریه گوئررو فیکس شد . این شده برنامه هرسال .
    بعد من یه سوال دارم از این آقایون قیصر و رومنیگه و ... که آقایون مصیبت ! شما نمیدونستین که یه روزی الیورکان خداحافظی میکنه ؟ یعنی تو این ده سال به این فکر نبودین که یه دروازبان جایگزین کنید ؟؟!!! این دیگه واقعا تو تیمای درجه 3 دنیا هم اتفاق نمیفته !
    بعد این کلینزمن .... تو کل بازیهای فصل رنسینگ تعطیل رو (که اصلا استیل دروازبانی نداره این بشر ) میذاره بعد تو نیوکمپ یه دفعه بعد 8 ماه دروازبان دوم رو میذاره !! بخدا اگه از اول فصل بوت رو گذشته بود الان خیلی رو فرم بود .بابا ابن دروازبان خوبی بوده خیر سرش . هرکی باشه یه فصل رو نیمکت بشنه خوب نابود میشه .
    ولی وقتی 3-0 شدن گفتم خدایا نره رو 10-12 تا !! واقعا شانس اوردن دو رقمی نشدن .
    یه روزی به همین زودی بایرن برمیگرده و انتقام این باخت رو میگیره اگه آقایون به فکر باشن !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض نتایج یک چهارم نهایی جام یوفا

هامبورگ 3 - منچستر سیتی 1
    وردربرمن 3 - اودینزه 1

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

..........
    Last edited by sinath; 03-05-2009 at 01:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •