من هیچی نمیتونم بگم ...
فقط منتظر یه تغییر اساسی تو کل تیم و باشگاه و ...!
من هیچی نمیتونم بگم ...
فقط منتظر یه تغییر اساسی تو کل تیم و باشگاه و ...!
کلینزمن ثابت کرد کرد که ترسو هست. واقعا هنوزم دلیل بازی دادن به اوتل در نیمه دوم رو نمیدونم . خلاصه نیمه که تموم شد خودش رو باخته بود . بابا بایرن اوتمار هیتسفلد کی اینجوری بود.مگه 4 تا از چلسی نخورد آخرش 2 گل زد. البته نمیدونم هیتسفلد بود یا ماگات .
اگه پودولسکی رو میاورد تو حداقل 4 تا موقعیت درست میکردن .
Last edited by Actros; 09-04-2009 at 12:41.
كلينزمن رو بايد با تيپا بندازن دور!!
علت باخت بايرن::
1-ترسيده بودن
2-بازكناي مصدوم:لوسيو و كلوزه!!
3- احقيه كلينزمن كه نه بروسكي ، فليپ لام ،پدوفسكي رو نيوورد!! تازه خب وقتي درباز بان اولت اونجوري گل مي خوره ، معلومه كه دروازهبان دوم مياد اينجا لايي ميخوره!!
اون زمان فیلیکس ماگات بود که خب اون موقع هم سر لج و لجبازی حاضر نشد درحالی که تیم 4-1 عقب بود هاشمیان رو به عنوان مهاجم اضافه بکنه تا داور یه پنالتی الکی دقیقه 93 به نفعمون گرفت و 4-2 کردیم
هرچند توی بازی برگشت 3-2بردیم ولی حذف شدیم
این بوت دیگه بیشتر از این کاری نمیتونست بکنه. رنسینگ هم که بود بدتر از این میشد
همین که اون ضربه با استوک کفش خورد تو صورت بوت و به بازی ادامه داد خودش خیلیه
نبودن مدافعین تیم 1 طرف
بد بازی کردن تیم هم یه صرف دیگه
هیچکدومشون حال دویدن نداشتن
به تونی که پاس میدادن 1 قدم جابجا نمیشد که توپ را زودتر بگیره می ایستاد تا توپ بهش برسه که وسط راه یکی توپ را میگرفت............
در کل بدترین بازی ای بود که از بایرن دیده بودم![]()
به نظر من مشكل برزگ بايرن نداشتن اليور كانه
لامسب خوش يه تيم بود.
من مدتها بود كه بازي بايرن رو نديده بودم انتظار داشتم بايرن بازي بهتري رو ارائه كنه
خيلي بد بازي كردن . هيچ واقعا هيچ برنامه اي براي رسيدن به گل نداشتن 4 تا خوردن بازم دفاع ميكردن!
و بايرن حتما به يه مربي خوب نياز داره به نظر من اگه فيليكس ماگاتو برگردونن تيم بهتر خواهد شد
ولی تیم یه تاکتیک داشت بالاخره 4 تا موقعیت خلق میکرد/
علت این نتیجه بد یه چیز بود و اون که بدترین بایرن خورد به بهترین و قویترین بارسلون.
خیلی جالبه هر سال ( این واقعیته هر سال هرسال ) موقع حساس بازیهای جام باشگاهها بازیکنای بایر مصدوم میشن . اصلا هیچ تیمی تو دنیا من ندیدم اینقدر مصدوم بده تو یه فصل !!!! چند فصل پیش هم یادمه البر و پیزارو جفتشون تو یه بازی حذفی جام باشگاهها مصدوم شدن این یارو مو فرفریه گوئررو فیکس شد . این شده برنامه هرسال .
بعد من یه سوال دارم از این آقایون قیصر و رومنیگه و ... که آقایون مصیبت ! شما نمیدونستین که یه روزی الیورکان خداحافظی میکنه ؟ یعنی تو این ده سال به این فکر نبودین که یه دروازبان جایگزین کنید ؟؟!!! این دیگه واقعا تو تیمای درجه 3 دنیا هم اتفاق نمیفته !
بعد این کلینزمن .... تو کل بازیهای فصل رنسینگ تعطیل رو (که اصلا استیل دروازبانی نداره این بشر ) میذاره بعد تو نیوکمپ یه دفعه بعد 8 ماه دروازبان دوم رو میذاره !! بخدا اگه از اول فصل بوت رو گذشته بود الان خیلی رو فرم بود .بابا ابن دروازبان خوبی بوده خیر سرش . هرکی باشه یه فصل رو نیمکت بشنه خوب نابود میشه .
ولی وقتی 3-0 شدن گفتم خدایا نره رو 10-12 تا !! واقعا شانس اوردن دو رقمی نشدن .
یه روزی به همین زودی بایرن برمیگرده و انتقام این باخت رو میگیره اگه آقایون به فکر باشن !!
هامبورگ 3 - منچستر سیتی 1
وردربرمن 3 - اودینزه 1
..........
Last edited by sinath; 03-05-2009 at 01:53.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)